کمک برای نصب اسکریپت فست ایمیل

galiver60

Active Member
سلام به همه دوستانم در فروم مجیدآنلاین و بقیه کاربران
من وی پی اس ویندوز با کنترل پانل پلسک 9.2.1 دارم و مایلم اسکریپت فست ایمیل http://fastemail.ir رو روی یکی از سایت های هاست شده خودم روی این وی پی اس نصب کنم به خوبی نصب میشه ولی هیچ ارسالی صورت نمی گیره . ممنون می شوم برای رفع این مشکل منو راهنمایی کنید . به عنوان یادگاری به کسی که در حل این مشکل به من کمک کنه هاستی اهدا خواهم کرد .
چند مورد هست که ممکنه اشکال از این موارد باشه :
1 - عدم ست شدن درست Permission ها برای فولدر temp
2 - مشکل تنظیمات ایمیل و ایمیل سرور ویندوز که درست در فایل کانفیگ اسکریپت تنظیم نمی شود
و یا ...
راهنمای نصب فارسی در خود اسکریپت دانلود شده در سایت معرفی شده در بالا وجود دارد لطفا فایل فوق را دانلود کنید و راهنمای نصب را در صورت لزوم مطالعه کنید .
منتظر پاسخ دوستان هستم .

آخرین ویرایش:

galiver60

Active Member
اگر کسی بتونه در این کار به من کمک کنه هر خواسته ای داشته باشه ( تا حدی که در توانم باشه ) به امید خدا برآورده خواهم کرد .
منتظر پاسخ دوستان هستم

MJ Rayaneh

Well-Known Member
من بارها از اين اسكريپت استفاده كردم و مشكلي نداشته.
پرميشن فولدر Temp رو براي همه موارد باز كن. از قسمت Advanced در فايل منجر پلسك.
حتما اول بايد آدرس ايميل رو در پلسك بسازي. بعدش در فايل كانفيگ، ميل سرور رو آيپي سرور بده. يوزرنيم كه آدرس ايميلت هست كه تازه ساختيش. پسورد هم پسورد همون ايميله. پورت SMTP هم 25 بذار.
به همين سادگي!

galiver60

Active Member
دمت گرم رفیق خیلی کمکم کردی ان شاء ا... توی این دنیا اگه مشکلی داشتی یکی کمکت می کنه ( در عوض این راهنمایی به من )
فقط در مورد نحوه باز کردن پرمیشن ها از طریق گزینه Advanced اگه کمی بیشتر توضیح بدید ممنون میشم اگه تصویری هم بتونید قرار بدید از نحوه ست کردن عالی میشه
در هر صورت ممنون از کمکت:rose:

من بارها از اين اسكريپت استفاده كردم و مشكلي نداشته.
پرميشن فولدر Temp رو براي همه موارد باز كن. از قسمت Advanced در فايل منجر پلسك.
حتما اول بايد آدرس ايميل رو در پلسك بسازي. بعدش در فايل كانفيگ، ميل سرور رو آيپي سرور بده. يوزرنيم كه آدرس ايميلت هست كه تازه ساختيش. پسورد هم پسورد همون ايميله. پورت SMTP هم 25 بذار.
به همين سادگي!

MJ Rayaneh

Well-Known Member
براي تشكر ميتونيد از دكمه تشكر استفاده كنيد.
(پست اول رو هم فكر كنم اديت كردي!)
ميري قسمت پرميشن براي فولدر تمپ، گزينه Advanced رو بزن. بعد از ليست بالا روي تك تك گزينه ها كليك كن و هر بار قسمت پايين اولي يعني All ... (عبارت كاملش يادم نمياد) رو تيك بزن.

kjavan

Member
دمت گرم رفیق خیلی کمکم کردی ان شاء ا... توی این دنیا اگه مشکلی داشتی یکی کمکت می کنه ( در عوض این راهنمایی به من )
فقط در مورد نحوه باز کردن پرمیشن ها از طریق گزینه advanced اگه کمی بیشتر توضیح بدید ممنون میشم اگه تصویری هم بتونید قرار بدید از نحوه ست کردن عالی میشه
با توضیحاتی که دوستمون داد موفق به ارسال شدید؟

galiver60

Active Member
دمت گرم خیلی آقایی . ممنون . ان شاء ا... یکی توی این دنیا بهت عوضش رو میده .:rose:

ميري قسمت پرميشن براي فولدر تمپ، گزينه Advanced رو بزن. بعد از ليست بالا روي تك تك گزينه ها كليك كن و هر بار قسمت پايين اولي يعني All ... (عبارت كاملش يادم نمياد) رو تيك بزن.

kjavan

Member
گالیور جان نگفتی با این توضیحاتی که دوستمون داد موفق به ارسال شدی؟ اسکریپت درست کار کرد؟

galiver60

Active Member
توی پست بالا که گفتم آره خیلی خوب داره کار می کنه .به راهنمایی های ایشون کار کرد . اولش کار نمی کرد ولی الان داره کار می کنه . واقعا ممنونشم :rose:

گالیور جان نگفتی با این توضیحاتی که دوستمون داد موفق به ارسال شدی؟ اسکریپت درست کار کرد؟

galiver60

Active Member
با اجازه شما رو به لیست دوستانم اضافه کردم .:rose:

shirin77

New Member
فقط در مورد نحوه باز کردن پرمیشن ها از طریق گزینه advanced اگه کمی بیشتر توضیح بدید ممنون میشم اگه تصویری هم بتونید قرار بدید از نحوه ست کردن عالی میشه
1

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا