کمک برای مقاله ای در مورد مقایسه دو زبان delphi و pascal

MEHDI_OFFLINER

New Member
سلام دوستان
من دنبال یه مقاله لاتین یا فارسی فرقی نداره میگردم که دو زبان
delphi
and
passcal
را با هم مقایسه کرده باشه حدود 15 صفحه باشه از آنجا که این دو زبان تفاوتی با هم زیاد ندارم نتونستم تو نت خودم جستجو کنم
ممنون میشم کسی داره کمکم کنه
خیلی نیاز دارم 5 نمره داره واسه درس طراحی و ÷یاده سازی زبان برنامه سازی

با تشکر

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام دوستان
delphi
and
passcal
را با هم مقایسه کرده باشه حدود 15 صفحه باشه از آنجا که این دو زبان تفاوتی با هم زیاد ندارم نتونستم تو نت خودم جستجو کنم

با تشکر
اولا اینجا انجمن PHP/MySQL هست!
دوما:
شی گرایی و ... تو دلفی پیاده سازی شده ولی این تو پاسکل نیست.
مقاله انگلیسی خیلی زیاد هست.
Borland's Delphi is based on an object-oriented extension of Pascal, and is similar to Visual Basic. Like Visual Basic it is a commercial product, so there is no compiler available on this CD. Unlike Visual Basic, it does not generate interpretive code which requires a DLL interpreter module. Instead, it generates small stand-alone executable files which execute much faster than an equivalent Visual Basic program would.

سلام دوستان
delphi
and
passcal

با تشکر

ابتا من یه توصه به مدیر فورم بکنم .. آقا هنگام ثبت نام در فورم یک تست بینای بزارین بد نیست البته بینای تنها کافی نیست
اگه دیدین بینای مشکلی نداره مرحله بعدی تست بیماری های روانی بزارین !! بعد ثبت نام و ..

ای بابا !! یادمه قبلا هم تو انجمن php یکی اومد و یه سوال در مورد دلفی پرسید ( من جواب دندان شکنی دادم ها !! )

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
ابتا من یه توصه به مدیر فورم بکنم .. آقا هنگام ثبت نام در فورم یک تست بینای بزارین بد نیست البته بینای تنها کافی نیست
اگه دیدین بینای مشکلی نداره مرحله بعدی تست بیماری های روانی بزارین !! بعد ثبت نام و ..

ای بابا !! یادمه قبلا هم تو انجمن php یکی اومد و یه سوال در مورد دلفی پرسید ( من جواب دندان شکنی دادم ها !! )
بابا دندان شکن!!

MEHDI_OFFLINER

New Member
اولا اینجا انجمن php/mysql هست!
دوما:
شی گرایی و ... تو دلفی پیاده سازی شده ولی این تو پاسکل نیست.
مقاله انگلیسی خیلی زیاد هست.
Borland's delphi is based on an object-oriented extension of pascal, and is similar to visual basic. Like visual basic it is a commercial product, so there is no compiler available on this cd. Unlike visual basic, it does not generate interpretive code which requires a dll interpreter module. Instead, it generates small stand-alone executable files which execute much faster than an equivalent visual basic program would.

شرمنده از دوستان که اشتباه قرار دادم حالا شما یه لطفی کن و یه مقاله نگلیسی واسه ما بگزار من که هر چی گشتم نیافتم
ممنون از همه شما

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
شرمنده از دوستان که اشتباه قرار دادم حالا شما یه لطفی کن و یه مقاله نگلیسی واسه ما بگزار من که هر چی گشتم نیافتم
ممنون از همه شما
sببین چون فرقشون زیاد نیست پس انتظار یه مقاله 10 صفحه ای رو نداشته باش:
این یه تاریچه ای از پاسکال و تکاملش هست .
http://www.daniweb.com/forums/thread35280.html

MEHDI_OFFLINER

New Member
با تشکرز ازوستان عزیز با صحبت هایی که با استاد درسم کردم قرار شد بیشتر به شباهت های این دو زبان بپردازم و خصوصیات آن ها را بررسی کنم خصوصیاتی مثل امنیت در این زبان ها و ...
ممنون میشم اگه مقاله ای دارید برام بگذارید
خیلی تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا