از کجا می فهمن ؟؟؟ اگه سورس برنامه و ساختار اونو تغییر بدیم چی ؟؟؟
S4DEGH Well-Known Member Dec 28, 2006 #42 خب ميتونيد تغيير بديد حرفي نيست ! ( منتها اگه ميتونيد ) گرچه در بعضي موارد مثل Vb سورس هم تغيير بدي باز متوجه ميشن !
خب ميتونيد تغيير بديد حرفي نيست ! ( منتها اگه ميتونيد ) گرچه در بعضي موارد مثل Vb سورس هم تغيير بدي باز متوجه ميشن !
zanis Member Dec 28, 2006 #43 آقا صادق این سایت پارسفوتبال مدت هاست که از این سیستم استفاده میکنه و مطمئنا براش پولی پرداخت نکرده ( عادت ما ایرانیها ) تا حالا هم فکر نکنم مشکلی براش پیش اومده باشه
آقا صادق این سایت پارسفوتبال مدت هاست که از این سیستم استفاده میکنه و مطمئنا براش پولی پرداخت نکرده ( عادت ما ایرانیها ) تا حالا هم فکر نکنم مشکلی براش پیش اومده باشه
S4DEGH Well-Known Member Dec 28, 2006 #44 والله نميدونم ! ولي من خودم شخصا براي اين چيزا پول ميدم چون ارزش نداره !
digitz New Member May 15, 2008 #45 آقا ورژن 4.0.3 این نرم افزار Vivvo اومده بیرون نال شدش هم هست. کسی فارسیش کرده؟
reza11_2005 Member Jul 1, 2008 #46 با سلام دوستان چه شد فارسی سازی کردی سایت مجله روی خط را ببینید یا علی
reza11_2005 Member Jul 1, 2008 #47 با سلام اگر کس این سیستم را فارسی کرده لطفآ برای دانلود بگذارید خواهش می کنم دوستان متشکر می شوم یا علی
با سلام اگر کس این سیستم را فارسی کرده لطفآ برای دانلود بگذارید خواهش می کنم دوستان متشکر می شوم یا علی