کمک برای فارسی کردن

دوستان لطفا پورتالي که mrj_60 جام معرفي کرده رو دريافت کنين و بعدش فايلهاشو فارسي کنين . من lang اصلي رو برداشتم و دارم کار مي کنم . لطفا هرکي فارسي کرد بزاره اينجا تا يه فارسي ساز بدون نقص ارائه بديم ...

S4DEGH

Well-Known Member
آقا شرمنده من اين مدت اصلا فرصت نداشتم به اين بخش انجمن سر بزنم !

موضوع چيه !؟
302.gif

خلاصه كمكي خواستيد در خدمتم ( ولي ترجمه نباشه !!
21.gif
)

mrj_60

Member
منم موافقم
هركي هر قسمتو ور داشت بگه كه دوباره كاري نشه

mersiuse

Member
دوستام دست نگه دارین من یه سیستم آموزش الکترونیکی فارسی شده را تا 2 3 روز دیگه براتوم میذارم

zanis

Member
این سیستمی که mrj_60 گفت رو دانلود کردم و رو لوکال نصبش کردم .این سیستم مشکل داره خودتون امتحان کنید ببینید. وقتی براش گروه خبری میسازید باید در روت به اسم هر گروه خبری یک پوشه بسازه و بعد هر خبر رو به صورت یک فایل اچ تی ام ال تو اون پوشه ذخیره کنه ولی این کار رو انجام نمیده. امتحان کنید ببینید مشکل از کجاست؟

zanis

Member
mersiuse جان این 2 3 روز شما که داره میشه 32 روز ؟؟؟؟؟ شوخی کردم موفق باشی من هم منتظرم

cuponet

New Member
منم میخوام

آقایون من که بعد از خوندن همه پستها نفهمیدم بالاخره کدوم Cms قراره فارسی شه ولی در هر صورت اگه کمکی خواستید ما در خدمت هستیم و خوشحال میشم کمکی کرده باشم.

دوستای عزیز اونایی که می خوان در پروژه فارسی سازی این سیستم همکاری کنن لطفا یک پیغام برای من ارسال کنن تا بتونیم زودتر فارسی سازی رو شروع کنیم و بعدش اونو منتشر کنیم برای ملت ...

zanis

Member
سیستم vivvo سیستم توپیه من نال شده این سیستم رو از رو یه سایت روسی دانلود کردم خیلی کارایی جالب و راحتی داره جون میده واسه یه سایت خبری . از این سیستم سایت www.parsfootbal.com با اندکی تغییرات داره استفاده میکنه فکر کنم اگه روی فارسی سازی این سیستم کار بشه نتیجه خوبی داره. دوستانی که موافق اعلام کنن.

mrj_60

Member
سیستم vivvo سیستم توپیه من نال شده این سیستم رو از رو یه سایت روسی دانلود کردم خیلی کارایی جالب و راحتی داره جون میده واسه یه سایت خبری . از این سیستم سایت www.parsfootbal.com با اندکی تغییرات داره استفاده میکنه فکر کنم اگه روی فارسی سازی این سیستم کار بشه نتیجه خوبی داره. دوستانی که موافق اعلام کنن.

zanis جان خوبه که بالاخره یکی پیدا شد با این سیستم قبلا کار کرده باشه
متاسفانه خودم وقت کافی واسه درست کردن سیستم ندارم وگرنه دوباره اونو 3-4 روزه فارسی میکردم و یه چک می کردم و واسه همه می گذاشتم امیدوارم بالاخره یکی پیدا شه و این سیستم و دست بگیره و بتونه یه تیم واسه فارسی کردنش راه بندازه
موفق باشین

zanis

Member
کسی هست که بغیر از mrj_60 جان این سیستم رو دیده باشه و موافق فارسی سازیش باشه؟ برید ببینیدش مطمئن باشید شما هم مث من خوشتون میاد. این هم سایت اصلی برنامه : www.vivvo.net و این هم یه سایت فارسی که با این سیستم راه اندازی شده : www.parsfootball.com هر کی موافق بود بگه.

S4DEGH

Well-Known Member
فقط اين رو ميگم پرتال نال شده فارسي نكنيد كه اصلا ارزش نداره و نميتونين ازش استفاده كنيد .

S4DEGH

Well-Known Member
خب عزيز نال شده يعني كرك شده !
كرك شده هم يعني غير رايگان !

فردا در سايت رو ميان ميبندن اون موقع ميفهمي چرا
22.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا