کمک برای ساخت یک انیمیشن

mojtaba 3d

Member
سلام به همه دوستای گلم امیدوارم حالتون خوب باشه.راستش میخوام یه انیمیشن برا یه شرکتی بسازم که نیاز به کمک همتون دارم.انیمیشن درباره مسابقه 2 ماشینه که پر از صحنه های اکشنه :cool: .میخوام محیط مسابقه رو با برنامه vue یزنم ولی سوالم اینجاس که اگه محیط رو با vue بزنم امکان تلفیقش با 3dmax هست؟؟؟؟لطفا کامل راهنمایی کنید .که اگه با vue نشد با چه برنامه ای بهتره بزنم؟mudbox????

danyfilth

Member
با سلام
بله امکان ترکیب دارید اما از ابتدا باید برنامه ریزی دقیق کنید. شما میتوانید هم به صورت صحنه سه بعدی از آن در مکس استفاده کنید هم به صورت multipass رندرینگ.
پس نکته مهم این است که شما چگونه میخواهید این کار را انجام دهید. توجه داشته باشید بدون برنامه ریزی زمان را از دست خواهید داد.
موفق و پیروز باشید.

mojtaba 3d

Member
با سلام
بله امکان ترکیب دارید اما از ابتدا باید برنامه ریزی دقیق کنید. شما میتوانید هم به صورت صحنه سه بعدی از آن در مکس استفاده کنید هم به صورت multipass رندرینگ.
پس نکته مهم این است که شما چگونه میخواهید این کار را انجام دهید. توجه داشته باشید بدون برنامه ریزی زمان را از دست خواهید داد.
موفق و پیروز باشید.

خیلی ممنون دوست عزیز .من میخوام که صحنه رو به صورت سه بعدی وارد کنم لطف میکنید بیشتر راهنمایی کنید که چطور پیش برم آخه میخوام اول محیط آماده باشه بعد مدل های دیگه رو بیارم داخلش.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا