arnold-register
Member
با سلام
ببخشید که من خیلی سوال می کنم ولی همون طور که اما علی (ع) فرموده اند:
هر که پرسید دانا شد.
منم می خوام سوالاتمو بگم تا کمی تو ام ام بی حرفه ای شم هر چند که به پای شما استادان نخواهم رسید
خوب و اما سوال
چه طور می شه یه مرورگر اینترنت با ام ام بی ساخت که بر پایه هسته اینترنت اکسپلورر نباشه
اگه هم نمیشه فقط بگین چه طور می شه صفحاتی را که پس از هر تغییر مشاهده می شه را تغییر داد؟
یعنی وقتی کاربر دکمه Stop را می زنه به جای مشاهده صفحه ای که در اینترنت اکسپلورر پس از فشردن Stop نمایان می شه صفحه ای را که خودمان طراحی نموده ایم و در پروژه ایمپورت کرده ایم نمایان شه و همین طور در دکمه های بعدی شامل :
Refreshو ... وحتی زمانی که کاربر به اینترنت متصل نیست به جای نوشته ی زیر یک نوشته ی دیگر را جای گزین نمود:
ممنون
ببخشید که من خیلی سوال می کنم ولی همون طور که اما علی (ع) فرموده اند:
هر که پرسید دانا شد.
منم می خوام سوالاتمو بگم تا کمی تو ام ام بی حرفه ای شم هر چند که به پای شما استادان نخواهم رسید
خوب و اما سوال
چه طور می شه یه مرورگر اینترنت با ام ام بی ساخت که بر پایه هسته اینترنت اکسپلورر نباشه
اگه هم نمیشه فقط بگین چه طور می شه صفحاتی را که پس از هر تغییر مشاهده می شه را تغییر داد؟
یعنی وقتی کاربر دکمه Stop را می زنه به جای مشاهده صفحه ای که در اینترنت اکسپلورر پس از فشردن Stop نمایان می شه صفحه ای را که خودمان طراحی نموده ایم و در پروژه ایمپورت کرده ایم نمایان شه و همین طور در دکمه های بعدی شامل :
Refreshو ... وحتی زمانی که کاربر به اینترنت متصل نیست به جای نوشته ی زیر یک نوشته ی دیگر را جای گزین نمود:
Internet Explorer cannot display the webpage
Most likely causes:
You are not connected to the Internet.
The website is encountering problems.
There might be a typing error in the address.
What you can try:
Check your Internet connection. Try visiting another website to make sure you are connected.
Retype the address.
Go back to the previous page.
More information
اگه می شه کامل توضیح بدین Most likely causes:
You are not connected to the Internet.
The website is encountering problems.
There might be a typing error in the address.
What you can try:
Check your Internet connection. Try visiting another website to make sure you are connected.
Retype the address.
Go back to the previous page.
More information
ممنون