میخوام طرحی رو که پیوست میکنم زاویه نداشته باشه و گوشه هاش گرد باشه. ممنون میشم کمکم کنید.
B bihoviat New Member Feb 3, 2012 #1 میخوام طرحی رو که پیوست میکنم زاویه نداشته باشه و گوشه هاش گرد باشه. ممنون میشم کمکم کنید. پیوست ها Untitled-1.jpg 20.7 کیلوبایت · بازدیدها: 24
MohammadGh Well-Known Member Feb 3, 2012 #2 با سلام شما می توانید با ابزار " rounded rectangle tools " این کار رو انجام بدید که می تونید با تغییر" radius " گرد بودن زاویه ها رو تنظیم کنید اینم یه آموزش : http://simplephotoshop.com/photoshop_tools/rounded_rectanglef.htm روی آیکن play بزنید تا پخش بشه موفق باشیـــ آخرین ویرایش: Feb 3, 2012
با سلام شما می توانید با ابزار " rounded rectangle tools " این کار رو انجام بدید که می تونید با تغییر" radius " گرد بودن زاویه ها رو تنظیم کنید اینم یه آموزش : http://simplephotoshop.com/photoshop_tools/rounded_rectanglef.htm روی آیکن play بزنید تا پخش بشه موفق باشیـــ
B bihoviat New Member Feb 4, 2012 #3 دوست عزیز منظورم مرز بین قسمت سفید و قسمت عک بجای اینکه گوشه داشته باشه گرد باشه. هر کاری کردم نشد!!!!!!! یا من خیلی گیجم یا واقعا مشکله!!!!
دوست عزیز منظورم مرز بین قسمت سفید و قسمت عک بجای اینکه گوشه داشته باشه گرد باشه. هر کاری کردم نشد!!!!!!! یا من خیلی گیجم یا واقعا مشکله!!!!
nima_dsnr کاربر VIP Feb 5, 2012 #5 یعنی اینجوری؟ psd+jpg پیوست ها curve.rar 705.9 کیلوبایت · بازدیدها: 21
B bihoviat New Member Feb 5, 2012 #6 nima_dsnr گفت: یعنی اینجوری؟ psd+jpg کلیک کنید تا باز شود... دقیقا.... چطوری میتونم درستش کنم؟
ArTaBaZ Well-Known Member Feb 5, 2012 #7 سلام دوست عزیز شما براحتی میتونستی با Pen این کار رو انجام بدید. هم راحته و هم دقیق تر موفق باشید
nima_dsnr کاربر VIP Feb 5, 2012 #8 bihoviat گفت: دقیقا.... چطوری میتونم درستش کنم؟ کلیک کنید تا باز شود... خوب اگه همینه دیگه حله! نمیخواد درستش کنی من با pen یک منحنی کشیدم که میتونی روی پنل path کنار پنل layer کلیک کنی و شکل رو ببینی بعدش با stump رنگش کردم.
bihoviat گفت: دقیقا.... چطوری میتونم درستش کنم؟ کلیک کنید تا باز شود... خوب اگه همینه دیگه حله! نمیخواد درستش کنی من با pen یک منحنی کشیدم که میتونی روی پنل path کنار پنل layer کلیک کنی و شکل رو ببینی بعدش با stump رنگش کردم.