wild-mans
Member
سلام
به همه دوستان من پارسال زمستون یه گوشی htc مدل touch hd اومدم تهران و خریدم بماند که گوشی بدون گارانتی بود و به ما به عنوان گارانتی دار فروختن
. خلاصه بعد از سه روز با یه یار دعوام شد گوشی از دستم افتاد و طرق روش شکست
. ولی خدا رو شکر تا الان همه قابلیتهاش کار میدن یعنی هم لمسیش کار میکنه و هم جاهای دیگش فقط ظاهرش زشت شده و این منو به شدت رنج میده. حالا نمیدونم کسی میتونه این گوشی رو برام تعمیر کنه جوری که مثل اولش بشه؟ من رفتم دو سه تا نمایندگی گفتن 230 میگیریم . گذشت تا پسر داییم گفت با قیمت 120 هزار تومن تعمیر میشه حالا نمیدونم کسی هست که ادم مطمئنی رو سراغ داشته باشه که بلای خرید گوشی سرم نیاد؟
یا حق
به همه دوستان من پارسال زمستون یه گوشی htc مدل touch hd اومدم تهران و خریدم بماند که گوشی بدون گارانتی بود و به ما به عنوان گارانتی دار فروختن
. ولی خدا رو شکر تا الان همه قابلیتهاش کار میدن یعنی هم لمسیش کار میکنه و هم جاهای دیگش فقط ظاهرش زشت شده و این منو به شدت رنج میده. حالا نمیدونم کسی میتونه این گوشی رو برام تعمیر کنه جوری که مثل اولش بشه؟ من رفتم دو سه تا نمایندگی گفتن 230 میگیریم . گذشت تا پسر داییم گفت با قیمت 120 هزار تومن تعمیر میشه حالا نمیدونم کسی هست که ادم مطمئنی رو سراغ داشته باشه که بلای خرید گوشی سرم نیاد؟یا حق