اتفاقا من خودم یه انیمیشن حرکت هلی کوپتر ساختم و در مورد میزان چرخش ملخ هلی کوپتر درگیر بودم. این همون انیمیشنه :
http://www.aparat.com/v/43a0dda33973576a75a494916a54588e59448
ببین نکته ی بسیار مهم اینه که شما باید حتما از افکت Motion Blure برای طبیعی تر شدن حرکت استفاده کنی .
اول ملخ هلی کوپتر رو انتخاب کن بعد تایم رو ببر رو فریم 10 بعد اتوکی رو فعال کن بعد باید مطمئن باشی که نوع حرکت حتما خطی باشه منظورم اینه که در سمت راست دکمه ی Set Key یه دکمه وجود داره که باید بزاریش روی حالت خط مورب صاف (عکس شماره یک) . بعد ملخ رو 500 درجه حول محور Z بچرخونش. بعد از این کار روی Curve Editor کلیک کن و بعد تمامی خطوط مربوط به حرکت ملخ رو انتخاب کن . سپس از منوی Controller بر روی Out-Of-Range Types کلیک کن و دو دکمه ی پایین سمت راست رو فعال کن و بعد OK رو بزن
حالا باید افکت موشن بلور رو نسبت بدی. برای این کار Render Setup رو باز کن و از تب V-Ray و در قسمت V-Ray Cameras تیک Motin Blur رو فعال کن و مقدار Geometry Samples رو روی 3 یا 4 بزار
اگه ویری نصب نکردی برای نسبت دادن افکت موشن بلور از منوی Rendering رو Environment کلیک کن بعد توی تب Effects روی Add کلیک کن و Motin Blur رو اضافه کن .