کمک برای انیمیت کردن هلی کوپتر

hamidroosta

Active Member
با عرض سلام خدمت اساتید محترم وپیشکسوتان
من یه هلی کوپتر دارم میخواهم انیمیت ومتحرکش کنم کسی هست بهم کمک کنه
چگونه متحرکش کنم
کسی میتونه بهم یاد بدهد
کسی فیلم اموزشیش را داره که هلی کوپتر را متحرک میکنند؟
لطفا هر کس میتونه بهم جواب بدهد؟

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
خوب عزیز انیمیت چیزی نیست که بگی اینور رو ببر اون ور یا بیار اینور. اول شما باید قبلش یه پیشینه ای در مورد انیمیت داشته باشی ؛ یعنی key زدن رو خووووب یاد گرفته باشی، کار با curve editor رو خوب بلد باشی، حرکات رو خوب بشناسی اون موقع ست که با دیدن چند video از پرواز یه هلیکوپتر میتونی به خوبی هلیکوپترت رو انیمیت کنی.

اینا رو از روی بی اطلاعی نمیگم عزیزا. من خودم اینماتورم واسه تیتراژ فیلم شوق پروازه ((که به دلایل رو کم کنی پخش نشد :green: )) باید کبوتری رو انیمیت میکردم به سری تصویر از u Tube دانلود کردم و حتی دنبال فیلم صخره سرخ گشتم چون توش یه پلان طولانی از پرواز کبوتر داشت منظورم از این حرفا اینه که شما باید با آنالیز خوب حرکت هلیکوپتر اون رو انیمیت کنی. همین عزیز

حق یارت

hamidroosta

Active Member
دوست عزیز bubo3d من دست وپا شکسته کار میکنم انیمیشن وتمام وقتم راگذاشتم سر انیمیشن keyزدن وcurve editor را هم کار میمنم ولی
در انیمیت کردن هلی کوپتر توی چرخش بالای هلی کوپتر مشکل دارم وهر چه کار میکنم این بالاش درست نمیشه
برای 100 فریم حرکت هلی کوپتری که در هواهست باید سرعت اون قسمت بالایی که مثل پنکه است بایدچقدر سرعت داشته باشه ودر هر key گذاشتن چقدر باید بچرخونمش؟

دوست عزيز اين خيلي مهم نيست كه چند دور پره ها بچرخند . مهم اينه كه وقتي بيننده ميبينه باورش بشه كه واقعي .
به نظر من خودت چند دور بچرخون و رندر بگير اگر خودت خوشت اومد پس درسته . چون ممكنه تو بري و عدد دقيق چرخش پره هاي هليكوپتر رو به دست بياري ولي خوب به نظر نياد ، اونوقت هر چقدر بگي عدد چرخش درسته كسي احميت نميده . مهم انه كه بيننده خوشش بياد . پس بهتره يكم Motion Blur هم به پره ها بدي تا واقعي تر بشه و با افكت هاي ديگه كارت رو زرق و برق بدي تا كارفرما لذت ببره . وقتي كارفرما اين شكلي بشه :green: پس حتما پول تورو زودتر ميده و تو هم اينجوري ميشي :oops: .
موفق باشي .

prince_Persia_7

Well-Known Member
اتفاقا من خودم یه انیمیشن حرکت هلی کوپتر ساختم و در مورد میزان چرخش ملخ هلی کوپتر درگیر بودم. این همون انیمیشنه :
http://www.aparat.com/v/43a0dda33973576a75a494916a54588e59448
ببین نکته ی بسیار مهم اینه که شما باید حتما از افکت Motion Blure برای طبیعی تر شدن حرکت استفاده کنی .
اول ملخ هلی کوپتر رو انتخاب کن بعد تایم رو ببر رو فریم 10 بعد اتوکی رو فعال کن بعد باید مطمئن باشی که نوع حرکت حتما خطی باشه منظورم اینه که در سمت راست دکمه ی Set Key یه دکمه وجود داره که باید بزاریش روی حالت خط مورب صاف (عکس شماره یک) . بعد ملخ رو 500 درجه حول محور Z بچرخونش. بعد از این کار روی Curve Editor کلیک کن و بعد تمامی خطوط مربوط به حرکت ملخ رو انتخاب کن . سپس از منوی Controller بر روی Out-Of-Range Types کلیک کن و دو دکمه ی پایین سمت راست رو فعال کن و بعد OK رو بزن
حالا باید افکت موشن بلور رو نسبت بدی. برای این کار Render Setup رو باز کن و از تب V-Ray و در قسمت V-Ray Cameras تیک Motin Blur رو فعال کن و مقدار Geometry Samples رو روی 3 یا 4 بزار
اگه ویری نصب نکردی برای نسبت دادن افکت موشن بلور از منوی Rendering رو Environment کلیک کن بعد توی تب Effects روی Add کلیک کن و Motin Blur رو اضافه کن .

پیوست ها

• 01.jpg
    01.jpg
    4.4 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • 02.jpg
    02.jpg
    309.7 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • 03.jpg
    03.jpg
    106.6 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • 04.jpg
    04.jpg
    55.5 کیلوبایت · بازدیدها: 3

hamidroosta

Active Member
تشکر دوست خوب بندری
شما لطف کردین جواب دادین من قبلا این انیمیشن وانیمیشن های دیگرتون رانیز دانلود کردم امیدوارم موفق باشید درکارهاتون
باید شب بروم بنشینم تا کار کنم ......

جدیدترین ارسال ها

بالا