کمک اورژانسی - فقط تست کنید

ma30h

Member
خیلی مهم لطفاً کمک کنید!
سلام یه فایل فلش دارم که خیلی اکشن داره و می خوام دیکامپایلش کنم ،
الان با چند تا دیکامپایلری که داشتم تست کردم ولی علارقم این که همه چی دیکامپایل می شه ولی اکسپورت که می گیرم یه جاییش درست کار نمی کن و عین فلش اورجینال نمی شه.

خواهشاً اگه کسی داره دیکامپایلری که می تون کمک کن یه تست بگیره ببین اکسپورتش می شه عین اصلش یا نه.....

خیلی فورس اگه ممکن بود براتون کمک کنید.
(راستی فلش خودش به خودی خود فقط یه صفحه سفیده که کنار فایل های دیگه کار می کن ولی توو اکسپورت خراب می شه)

ضمیمه کردم...

پیوست ها

• CD.rar
    675.1 کیلوبایت · بازدیدها: 41

Saeed2vfx

Member
الان اینی که ضمیمه کردی چیه ؟!
برای من موقع اجرا کردنش فقط یه صفحه سفید باز میشه و بعد از چند لحظه پنجره اکسپرور باز میشه که سعی داره به این آدرس بره :
کد:
event:%20CallFromFlash,%20"INIT","_global.cdShell","",""

ma30h

Member
درست همون می خوام دیکامپایل و مجدداً اکسپورت که شد عین اصل فایل اورجینالش دقیقاً اکشن ها رو داشته باش و همون کار رو بکن، این فایل یه فلش تو هسته چند تا فلش دیگه است برای همین خودش قرار نیست چیزی رو نشون بده به تنهایی،
بازم ممنونم

msalym

New Member
احتمالا شما این رو از یک فایل exe استخراج کردی.چون این فلش با دایریکتور ساخته شده و با استفاده از mdm تکمیل شده و کدهاش بر پایه اون هست ممکنه حتی اگر کاملا درست دیکامپایل شده باشه ولی تا وقتی دوباره با mdm کامپایل نشه کار نکنه.
چون as2 و بر پایه فلش 8 است پیشنهاد میکنم از دیکامپایلرهای قدیمی تر استفاده کتی تا همه کدهات به کلاس مستقل تبدیل نشن.

جدیدترین ارسال ها

بالا