کمک از دوستان عزیز درباره Adsl

keyvan32

Member
دوستان سلام
من چند وقته میخوام یه adsl بگیرم اما با شک و تردید مواجهم !
من الان هر قبض تلفنم 27 تومن میاد که حدود 20 تومنش مال اینترنت های من هست !
و فکر کنم ماهی 80 ساعت اینترنت مصرف میکنم
اما هر شرکتی یه قیمتی داره
مثلا داتک برای یه ماه نامحدود 16900 میگه باید بدی و یه مودم هم 40 تومن بخری
یا سپنتا قیمتش حدودا دو برابر اینه !
از دوستان راهنمایی میخوام این که ایا برای من با توجه به مصرف اینترنتم میرزه adsl بگیرم یا نه ؟
داتک خوب هست ( با توجه به این که قیمتش کمتره ) ؟
و من شنیدم علاوه بر 8400 تومنی که هر دوره روی قبض میاد ساعتی 50 تومن هم پول تلفن بابت استفاده از adsl میاد ! ایا این گفته درسته ؟
در ضمن منطقه ما رو دیدم که ساپورت میکنه خدارو شکر

اگه میشه دوستان منو راهنمایی کنن تا ببینم بالاخره این رو بخرم یا نه ؟

مرسی از بر و بچ

YTERROR

Active Member
Adsl در ایران بصوتر غیر استاندارد به کاربران داده می شود که موجب تفاوت قیمته

تویی ایران میان یک خط Adsl رو بین چندین نفر شر می کنند یعنی تقسیم می کنند مثلا بعضیا بین 2 نفر بعضیا 8 نفر بعضیا 10 نفر و ...... که هر چقدر تعداد استفاده کنندگان یا همون تقسیم شدگان بیشتر باشه سرعت اینترنت و ... پایین تر و قیمت ارزان تر می شود

هزینه های Adsl :

هر 2 ماه 5400 تومان آبونمان Adsl
000 12 تومان برای اشتراک یکساله Adsl به مخابرات باید بدهید
یک مودم 000 40 تومانی البته بعضیا بصورت امانی هم میدن و بعد از اشتراک پی می گیرند
یک اشتراک یک ماه یا چند ماه یا این که بعضیا از روی رسیوتون یا همون مقدار اطلاعاتی که می گیرید حساب می کنند

در مشهد به این شکله اگر شما Adsl بین 2 نفر شر بخواهید با محدودیت دانلود 5 گیگابایت ماهینانه 000 30 تومان فقط اشتراک Adsl و روی قبضتونم 5400 تومان برای دو ماه میاد چون هر قبض تلفن دو ماه میاد

ولی بعضی جاها بین افراد بیشتری شر می کنند و تا 15 هزار تومان هم مید هند الته مودم امانی نمیدن و سرعتش پاینی تر و در ماه 2 گیگابایت دانلود دارید

ولی برای تخفیف زیادی که می دهند در این صورته که شما بیاید 6 ماه بگیرید در اینصورت بهتون یک مودم امانی میدن و اگه مثلا ماهیانه 30 تومان اشتراکه بهتون 20 تومان میدن البته باید پول کل 6 ماه رو اول بدهید

برای خرید شما باید اول بپرسید بین چند نفر شر و محدودیت دانلودش در ماه چقدره

اگر بین 4 نفر شر بود و محدودیت دانلود 3 گیگابایت در ماه بود و 000 15 تومان اشتراکش بود خوبه وگرنه داره گرون میده

Merott

Active Member
اون‌طور كه من شنيدم داتك ترافيك ماهيانه نداره و هزينه‌ي ماهيانه (با احتساب آبونمان مخابرات) فكر مي‌كنم 22140 تومن باشه...

keyvan32

Member
از همه دوستان مخصوصا اقای Yterror متشکرم
به نظر شما برای من با توجه به مصارفی که دارم این قیمت خوبه و به صرف تر هست یا نه ؟
مرسی

YTERROR

Active Member
به نظر من شما اشتراک Adsl به قیمت 15 تومان در ماه بگیرید و 6 ماه اول رو پیش بدین و قرار داد 6 ماهه ببندید و یک مودم امانی هم بگیرید این بهترین برای شما ولی مواظب باشید بالای 8 نفر شر نباشه و زیر 8 نفر باشه و 100 درصد 2 گیگابایت در ماه ظرفیت دانلود داشته باشید

d@nial

Well-Known Member
داتک مودم هاش رو بصورت امانی میده، 40 تومن میگیره و مودم رو میده
محدودیت دانلود تو ماه نداره
قیمت هاش هم نسبت به بقیه خیلی مناسب تره

البته رو هزینه هر ای دی اس ال 6 درصد مالیات و .... میاد و 4200 تومن هزنیه ابونمان مخابرات

Merott

Active Member
دوست من Adsl داتك گرفته.... ميگه سرعت دانلودش اطراف 12-13 ميگرده...!

moein273

Member
adsl داتک واقعا مناسبه دوستان من دارند و ازش راضی هستند ( البته اول ببینید اصلا منطقه شما رو پوشش میدن ) من هم خودم وایرلس داتک رو دارم که کاملا راضی هستم سرعت دانلود داتک هم کاملا استاندارد هست .

YTERROR

Active Member
دوست من Adsl داتك گرفته.... ميگه سرعت دانلودش اطراف 12-13 ميگرده...!

سرعت دانلود همه می گن 64 که میدن 12 تا 15 دانلود داره ولی وقتی یکم پا پیچشون می شی می گن 8 رو ضمانت می کنند ولی بعدش می گن بیشتر اوغات 12 ولی این بعضی وقتها هیچ موقع پیش نمیاد چون وقتی بین 8 نفر شر باشه دیگه ازش چیزی نمی مونه اونیم که می ره ADSL می گیره یعنی شبانه روز تویی اینترنت و در حال دانلود کردن و ..... پس سرعت دانلود هیچ موقع به 15 یا 12 نمی رسه البته اکه از سرویس 64 بخوایی استفاده کنی

ولی 128 هم هست که با یک اختلاف کوچک از نظر دانلود کردن می بینی 70 درصد میاد روی قیمت و به نظر من اطلا خوب نیست

الان ADSL داره به سرعت عجیبی ارزون میشه تویی مشهد شبکه نداگستر داره خیلی ارزون میده جوری که اگه کسی اطلاعات داشته باشه شاخ در میازه

ندا گستر در مشهد اومده 100 مگابایت برای یک ماه میده به قیمت 000 10 تومان با سرویس 128 و در قبال هر 1 گیگابایت 6000 تومان می گیره یعنی هر 1 گیگابایت + 100 مگابایت با سرعت 128 در میاد در ماه 000 16 تومان و اگه 6 ماهه قرار داد بنویسید بهتون یک مودم امانی میده و یک چک ضمانت 2 برابر قیمت مودم می گیره و در قرار داد هم ذکر میکنه که شما چک دادید و ......

این سرویس نداگستر از یکماه پیش شروع شد در صورتی که پارس آنلاین تهران که همون آفتاب مشهد میشه هنوز داره سرویسهای 64 رو در ماه 000 30 تومان با 3 گیگابایت میده و بین 4 نفر شر کرده

و گلدنت تهران و مشهد هم دارن نسبت به بقیه خوب میدن ولی سرویساشون ضعیف تره ولی پشتیبانی خوبی دارند بین 8 نفر شر کردن و سرویسهای 64 رو به 21 تومان میدن و اگه 6 ماه قرار داد ببندید 15 تومان برای ماهی می گیرن و مودم امانی هم میدن با 3 گیگابایت در ماه البته ندا گستر مشهد خیلی بهتره تا اینا و حتما اگه بگردی این جوریشم باید پیدا کنی

شرایط مکانی هم ADSL داره !!!

یکی از این شرایط باید در محلی که از ADSL استفاده می کنید مخابرات منطقه شما ADSL ساپرت کنه که در هنگام خرید به شما می گویند که مخابرات منطقه سکونت شما ADSL رو ساپرت می کنه یا نه

و باید سیم رابطی که به مودم بهش وصل میشه از اولین محل سیم کشی تلفن به محل استفاده وصل کنید تا در سایر تلفنها پارازیت نداشته باشه چون وقتی شما کانکت هستید بیشتر تلفنهای قدیمی مخصوصا تلفنهای آلمانی به مشکل می خورند و پارازیت دارند که راه حلش خرید یک تقویت کنند که 1000 تومان بیشتر قیمتش نیست و به همراه مودم بهتون یکدونه میدن

M_Alireza

Member
YTERROR گفت:
سرعت دانلود همه می گن 64 که میدن 12 تا 15 دانلود داره ولی وقتی یکم پا پیچشون می شی می گن 8 رو ضمانت می کنند ولی بعدش می گن بیشتر اوغات 12 ولی این بعضی وقتها هیچ موقع پیش نمیاد
ببخشید من تا الان از Adsl استفاده نکردم -- ولی در مورد دانلود اون باید عرض کنم که شما اگه خودتون حساب کنید می بینید که اصلا نباید به 12 یا 15 برسه !
چون پهنای باندی که به شما میدن 64 کیلوبیت هستش وقتی تقسیم بر هشت کنی می بینی که میشه 8 کیلو بایت !! یعنی از این بیشتر یعنی خالی بندی !!!

Merott

Active Member
درسته... اين رفيق ما كه 128 رو گرفته سرعت دانلودش اطراف 12-13 ميگرده!

keyvan32

Member
اقا ما گرفتیم و مدت زیادیه دارم استفاده میکنم
128 گرفتم خیلی خوبه
البته سرعت دانلودش حدود 12 میگرده
ولی در کل راضیم
ممنون از همه

Techsupport

New Member
Sharing In ADSL

یه مطلبی در مورد sharing در adsl هست که مهمه !
خب همه می دونیم که هر 8 bit یک byte میشه که خوب موقع دانلود هم تمام اعداد نشان داده شده به عنوان سرعت دانلود به بایت (byte ) هستند در صورتی که سرعت خطوط واگذار شده به مشتریان همه با بیت سنجیده می شوند یعنی یک خط 64 kbit (بیت)در بهترین حالت 8 کیلو بایت (byte ) دانلود می دهد و همچنین خط 128 کیلو بیت 16 کیلو بایت و 256 در بهترین حالت 32 کیلو بایت دانلود می دهد و وقتی شرکتهای PAP این خطوط رو بین مشتریان share می کنند این مقدار کمتر می شه ولی اکثرا از 70 % پهنای باند خریداری شده پایین تر نمیاد ( مثلا خط کیلو بیت 128 هیچ وقت کمتر از 10 کیلو بایت دانلود نمی ده .10/16 ) و اینطوری این که خط بین چند نفر share میشه در واقع بی معنی به نظر میاد چون شرکت یک پهنای باند کلی داره که بین user ها share می شه و تنها تست واقعی خط سرعت دانلود
خط می باشد .
سئوالی باشه در خدمتیم
GoldNet ADSL Technical Support Team

Techsupport

New Member
ببخشید من تا الان از Adsl استفاده نکردم -- ولی در مورد دانلود اون باید عرض کنم که شما اگه خودتون حساب کنید می بینید که اصلا نباید به 12 یا 15 برسه !
چون پهنای باندی که به شما میدن 64 کیلوبیت هستش وقتی تقسیم بر هشت کنی می بینی که میشه 8 کیلو بایت !! یعنی از این بیشتر یعنی خالی بندی !!!

فقط یه چیزی هست . بعضی شرکتها سرویس کیلوبایتی دارن . یعنی هزینه ADSL شون خیلی کمه ولی به محض اینکه به محدودیت دانلود برسید قطعتون می کنن . در این حالت بعضی شرکتها سرعت در خواستی user رو بالا تر set می کنند . مثلا دیده شده که یک خط 64 تا 70 Kbyte در ثانیه هم دانلود داشته . اینطوری user هایی که قصد دانلود دارن ضرر می کنن . چون خیلی سریع به محدودیت دانلود می رسن .

GoldNet ADSL Technical Support

بالا