کمکم کنید دوستان ، مشکل با Rapid share

NAKOOT

Well-Known Member
سلام ...
سریع می رم سر اصل مطلب ...
مشکلم اینه که من هر فایلی می خوام از راپید بگیرم این صفحه برام باز می شه ...
خواهش می کنم کمکم کنید ...
آیا آی پیم بسته شده ؟! باید چیکار کنم ؟!
ممنون ...

emad_67

Member
نه این مشکل از خود rapidshare باید باشه چون برا منم بعضی موقع ها این صفحه میاد ولی وقتی یه 5 دقیقه بعدش میرم دانلود کنم دیگه دزست میشه و مشکلی نداره

mohsenshahbazi

Active Member
این میگه ادرس ای پی شما الان در حال دریافت یک فایل هست . شما باید صبر کنید تا این دانلود تموم بشه . برای رفع این مشکلات میتونید از کانت های پرمیوم راپیدشیر استفاده کنید .

h.khafan

Active Member
این میگه ادرس ای پی شما الان در حال دریافت یک فایل هست . شما باید صبر کنید تا این دانلود تموم بشه . برای رفع این مشکلات میتونید از کانت های پرمیوم راپیدشیر استفاده کنید .

شا حالتی رو میگید که چند تا فایل با هم دانلود میشن باید اکانت بگیریم.
وقتی این ارور رو میده هیچ چیز در حال دانلود نیست. برا منم چند وقته این ریختی شده بعضی موقع ها تا چند روز اینو میگه که خیلی اعصاب خورد کنه.
یه جا دیگه هم این سوال طرح شده بود ولی اخرش به نتیجه نرسید !

من هم این مشکل رو دارم ! هیچ فایلی دانلود نمیتونم بکنم از رپیدشیر ! یکی کمک کنه !

mohsenshahbazi

Active Member
شا حالتی رو میگید که چند تا فایل با هم دانلود میشن باید اکانت بگیریم.
وقتی این ارور رو میده هیچ چیز در حال دانلود نیست. برا منم چند وقته این ریختی شده بعضی موقع ها تا چند روز اینو میگه که خیلی اعصاب خورد کنه.
یه جا دیگه هم این سوال طرح شده بود ولی اخرش به نتیجه نرسید !
مشکل به خاطر اینه که ای پی شما شیر ( Share ) شده بین چندین یوزر . که از شانس بد شما این چند نفر هم اکثرا در حال دانلود از رپید هستن .

h.khafan

Active Member
مشکل به خاطر اینه که ای پی شما شیر ( Share ) شده بین چندین یوزر . که از شانس بد شما این چند نفر هم اکثرا در حال دانلود از رپید هستن .

من هم دقیقا همین فکر رو میکردم ولی فکر میکردم که فکرم خنده داره. آخه چرا یهو تو این چند روزه ی اخیر بین و این همه ادم با هم این اتفاق افتاده؟!!

AMiR

Active Member

ان الله لا يحب المبلغين !
67.gif
59.gif

سلام محسن جان چطوري !؟

شهرام جان ميتوني ازISP‌ت بخواي ip جديد بهت بده ؟
164.gif

آخرین ویرایش:

NAKOOT

Well-Known Member
از همه ممنون ... بعد 5 روز بد بختی مشکلم خود به خود حل شد ...
آرزومند آرزوهاتون.

بالا