کمــــــــــــــــــــک

zahra22

New Member
ببخشید یه سوال داشتم.
من وقتی میام از این گزینه تو فتوشاپ استفاده کنم..لایم قفل میشه...هرکاریم کردم باز نمیشه....میشه کمکم کنید؟؟؟

84735210198791865390.jpg

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام ، نیما جان توضیحات رو دادن
واسه اطلاع باید بگم ماهیت اون گزینه و گزینه های اطرافش همینه ! یعنی قفل شدن (Lock)
گزینه ای که شما زدین ، لایه ای که حالت ترنسپرت (Transparent) باشه رو قفل میکنه تا روی این لایه کار اضافه ای در بخش ترنسپرنت انجام نشه. بطور مثال باید گفت شما تو یک لایه یک مربع بصورت رستر ایجاد میکنید و این لایه رو قفل میکنید ، حالا شما هر تغییری داخل این مربع انجام بدین صورت میگیره و بیرون از اون در بخش ترنسپرنت هیچ تغییری انجام نمیشه.

zahra22

New Member
سلام ، نیما جان توضیحات رو دادن
واسه اطلاع باید بگم ماهیت اون گزینه و گزینه های اطرافش همینه ! یعنی قفل شدن (Lock)
گزینه ای که شما زدین ، لایه ای که حالت ترنسپرت (Transparent) باشه رو قفل میکنه تا روی این لایه کار اضافه ای در بخش ترنسپرنت انجام نشه. بطور مثال باید گفت شما تو یک لایه یک مربع بصورت رستر ایجاد میکنید و این لایه رو قفل میکنید ، حالا شما هر تغییری داخل این مربع انجام بدین صورت میگیره و بیرون از اون در بخش ترنسپرنت هیچ تغییری انجام نمیشه.

اخه من از این گزینه برای شیت بندیم زیاد استفاده میکردم....برای این شیت هم داشتم استفاذه میکردم که یه دفعه اینجوری شد و دیگه نتونستم استفاده کنم....خیلی واجبه

zahra22

New Member
برای اینکه کارام و 2 رنگ کنم از این گزینه استفاده میکنم.
راه دیگه ایی هست برای این کار ؟؟؟
01926474465694032253.png

پیوست ها

• 01926474465694032253.png
    01926474465694032253.png
    278.9 کیلوبایت · بازدیدها: 1

Jofahu

New Member
درود، دوست عزیز سوالات شما کمی مبهم هستش سعی کنید واضح تر سوال بپرسید ، جواب سوالتون بله هست شما میتونید با استفاده از ابزار سلکشن یا پن تول بین دو رنگ خط مورب رسم کنید و قسمتی که سلکت شده رو سفید کنید و قسمت که بیرون از سکلت هستش رو هم مشکی امیدوارم کمک بنده به دردتون خورده باشه !

موفق باشید

zahra22

New Member
درود، دوست عزیز سوالات شما کمی مبهم هستش سعی کنید واضح تر سوال بپرسید ، جواب سوالتون بله هست شما میتونید با استفاده از ابزار سلکشن یا پن تول بین دو رنگ خط مورب رسم کنید و قسمتی که سلکت شده رو سفید کنید و قسمت که بیرون از سکلت هستش رو هم مشکی امیدوارم کمک بنده به دردتون خورده باشه !

موفق باشید

نشد..ممنون دوست عزیز

جدیدترین ارسال ها

بالا