کمبود رم برای fume fx

ALI3D69

Member
من یه صحنه ساختم با اندازه های بزرگ مثلا یه جسم 6 متری دارم که قراره با fume fx روش آتیش درست کنم.
ولی الآن که دکمه سیمولیتش رو می زنم، رم کم میاره و سیستم هنگ می کنه!
رم لپ تاپم 4 گیگه. راهی نداره که مثلا بقیه حجم مورد نیازش رو از هارد استفاده کنه؟
یه دوربین هم دارم که نشستم بقل کارگردان کلی تنضیمش کردم تا خوشش بیاد. حالا اومدم کل اشیا تو صحنه رو انتخاب کردم و 50 درصد اسکیلشون کردم ولی حرکت دوربین به هم می خوره!
نمی شه یه جوری همه چیز رو کوچیک کرد که دوربینم همون جوری، همون صحنه ها رو نشون بده؟
راه حل دیگه ای نمی شناسین؟

می شه زود تر جواب بدین؟

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام علی جان

در مورد استفاده پلاگین FumeFX از رم که کار زیادی نمیشه کرد البته باید مسیر بدی تا روی هارد اطلاعاتش رو ذخیره کنه . میتونی مثلا 50 فریم محاسبه کنی و قطعش کنی و از دوباره این کار و تکرار کنی .

در مورد تغییر مقیاس ولی یک راه حل ساده هست . باید تمام اشیاء صحنه رو با Ctrl + A انتخاب کنی و بعد یک Group کنیشون و حالا تغییر مقیاس بدی . اینجوری دیگه دوربینت آسیب نمیبینه . بعد از این کار کمی تنظیمات پلاگین FumeFX رو کمتر کن تا با مقیاست بخونه . اینجوری استفاده از رم کمتر میشه .
ایشالا که جواب میده

موفق باشی :rose:

ALI3D69

Member
ممنون؛ خیلی جالب بود وقتی گروپ می کردم و بعد اسکیل، حرکت دوربین هم درست می شد ولی وقتی آنگروپ می کردم دوباره خراب می شد!
مشکل صحنه هم اینه که حتی یک فریم رو هم نمی تونست محاسبه کنه!
الآن کل صفحه رو 1/4 کردم؛ حالا راحت محاسبه می کنه. الآن دوباره باید حرکت دوربین رو درست کنم!:cry:

جدیدترین ارسال ها

بالا