کل اطلاعاتمون پرید - کمکککک

ACTIVE

Active Member
با سلام
حکایت
ما روز چهارشنبه از شرکت که رفتیم ، صبح روز پنج شنبه که برگشتیم با نهایت تعجب دیدیم که کل اطلاعاتمون رفته و این در حالیه که این هارد آرشیو ماحصل 3 سال کارهای طراحی شرکتمون بود

توضیحات
پس از بررسی خودمون به این نتیجه رسیدیم که این بحران ایجاد شده توسط شخص انجام شده و به خودی خود امکان پذیر نیست و یا عواملی مانند ویروس و اینگونه مسائل در میان نیست
در این سیستم 2 هارد سریال وجود داشتند که یکی از آنها که 200 گیگا بایت بود آرشیو کل کارهایی بود که در شرکتمان طراحی شده بود. نوع پارتیشن
ان تی اف اس بود و این درحالیه که ما میتونیم کل هارد رو دیتکت بکنیم و اینکه سیستم هارد رو میشناسه ولی نه بصورت پارتیشن فورمت شده بلکه مانند اینه که تازه از بازار یه هارد نو خریدی و نیاز به فرمت داره

راهنمایی
الان ما میخاستیم اگه در تهران نمایندگی خاصی برای ری کاور کردن اطلاعات بصورت تضمینی هست و شما اطلاعی از این نوع شرکتها دارین کمک و راهنمایی بکنین و با دادن آدرس و شماره تلفن ما رو از این بحران ایجاد شده نجات بدین

واقعا نیاز مبرم داریم - چون بدون اون هارد یعنی ... امیدوارم متوجه شده باشید
مرسی

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
من خودم همين ديشب همين بلا سرم اومد ولي با EasyRecovery Professional همه اطلاعاتم رو Recovery كردم نميدونم چون اطلاعات شما خيلي مهمه شايد روش هايه بهتري باشه ولي تا اونجايي كه من ميدونم شركت ها هم با همين نرم افزارها اطلاعات رو Recovery ميكونن

موفق باشيد

علي

اميدوارم كه كارت راه بيوفته چون من خودم اين اتفاق برام افتاده و حدود 20 گيگ از اطلاعات شخصيم پاك شده

mohsenshahbazi

Active Member
با همون easy recovery كارت فكر ميكنم حل بشه ..

برنامه خيلي قويه در زمينه ريكاوري هارد ...

محسن

amirhomayoun

Active Member
اقا من یا easy recovery کار نکردم ولی get data back یه دفعه که 4 گیگ از اطلاعاتم از بین رفته بود خیلی کمک کرد. بعد از فرمت شدن هم میتونه اطلاعات رو بازیابی کنه .

اینم لینک دانلود خودش و کرکشه برای ntfs. امیدوارم مشکل رو حل کنه . (راستی باید هاردت رو ببندی رو یه کامپیوتر دیگه بعد نرم افزار رو توی اون کامپیوتر نصب کنی و اطلاعات هاردت رو بخونی و یه جایی Save کنی . روی هاردت که میخوای بازیابی بشه نصب نکنیها! )

http://www.phazeddl.com/dl.php?id=47371

Hwt

Active Member
منم easy رو معرفي مي كنم . كارايي نسبتا بالايي داره

ACTIVE

Active Member
Stellar Phoenix FAT & NTFS
با این نرم افزار کل اطلاعات یک هارد 200 گیگا بایتی کاملا و صحیح و سالم برگردانده شد
از همگی دوستان ممنونم ولی جناب آقای عطاری مدیر شرکت دیشب تا صبح ساعت 6 روی این نرم افزار کار کردن تا به نتیجه رسیدن

از همتون ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا