کلیپ رپ از رضا توصیف ساخته خودم

aligraphic

Well-Known Member
به نظر من نه تو این کار و نه تو خیلی از کلیپ های ایرانی دیگه اصلاً optical flare نباید استفاده بشه

کلاً یک پلاگین خز شده از نظر من

سلام با نظر شما شدیدا موافقم من که تو دو تا کلیپ دیدم درست ازش استفاده بشه
یکی کلیپ احسان پایه بود که سپهر وکیلی گل کاشت یکی هم دسا بالای آرش!
آخه انداختن لنز رو هوا رو دیوار روی سر و صورت خواننده!!! چه ربطی داره!!! این نور به چی بنده؟! نباید یه چراغی ، خورشیدی، انعکاسی...

mnh40

Well-Known Member
هم آهنگ هم صدای خواننده افتضاح بود ، :mad: :shock:ولی کار شما که اولین کارتون بود خوب بود فقط بعضی جا هازیاد با آهنگ هم خونی نداشت ولی امیدوارم تو کارای دیگه موفقتر باشی:rose:

mojgan.r

New Member
مرسی من خیلی در این زمینه حرفه ای نیستم
ولی خوشم اومد مرسیییییی و خسته هم نباشید...:wink:

effector

New Member
سلام.یکی از دوستان نسبتا مفصل نظر داده بود که باهاش هم نظرم.فقط چیزی ک جا انداخته بود. این بود که روی تنظیم رنگا اصلا وقت نذاشته بودی.که واقعا کارتو زنده میکرد و یه حال و هوای دیگه بهش میداد.میتونستی با چن کار ساده خیلی حرفه ای تر کار کنی.اما بازم ب عنوان کارای اولت خوب بود
[email protected]

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
ممنون دوست عزیز اما این داستانش مفصله دوستم میگفت که می خواد رو موبایل پخش کنه که این خودش باعث میشد کلی از افکتهام اصلا دیده نشه در ضمن یه چیزهای دیگه هم بود که نمیشه گفت اما وقت کم بود و . . . .

در کل بخوام بگم من این کارو تو خدمت زدم و هم به لحاظ وقت و هم به به لحاظ زمان تحویل یه کم تو تنگنا بودم در کل اگه بخوام الان این کارو بزنم جوری میشه که واقعا خیلی فرق میکنه همون طوری که گفتم این کار برای یه سال پیش هست

دوستان من باز هم عنوان میکنم اگه رنگ ها و خیلی از افکتها جوری که باید باشه ، نیست
دلیلش اینه که این کارو میخواسته رو موبایل داشته باشه و همین باعث میشد نهایتاً فرمت کار mp4 با یه کدک به جز h264 باشه که سخت افزار آنچنانی هم نخواد واسه پخشش و کل کار ساده تر بشد وب یشتر با نظر های خودش شد این کلیپ توانایی های من نبود بلکه فقط یکسری از افکتهای مورد علاقه اون بود که به تصویر کشیده شده بود

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا