افزونه 1 کلاینت و سرور!

amiralavi74

Member
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم....
من میخوام یک نرم افزار مدیریت کافی نت و گیم نت طراحی کنم چند تا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید :)
1.چطور یک تایمر درست کنم که بتونه براساس قیمتی که کاربر وارد میکنه حساب کنه؟
3.چطور حجم مورد استفاده توسط مشتری رو حساب کنم؟ ( اینم براساس قیمتی باشه که کاربر وارد میکنه و جدا حساب شه )
2.چطور یک نسخه کلاینت بسازم که فقط رو سیستم مخاطب هزینه ُ زمان و مقدار حجم مورد استفاده نشون داده بشه؟
ممنون میشم اگه مثالی بزنید یا حداقل جواب بدید!
البته بلاگین حامد جان بود اما..........
با تشکر

khoushechin

Well-Known Member
سلام من یه مدل ساخته بودم توی انجمن هست سرچ بزن
ولی مشکلی که داشت این بود که اگه دونفر همزمان با یک یوزر استفاده می کردند فقط یک هزینه کم میشد!

amiralavi74

Member
خیلی گشتم ولی انگار با سرچ جدید انجمن مشکل دارم ...
اگه میشه خودتون راهنماییم کنید!

amiralavi74

Member
من فایل شما رو پیدا کردم اما فقط قسمت هزینش به کار من میاد + خیلی مشکل داره و همش ارور ریجیستری میده ....
یعنی نمیتونه مشکل من رو حل کنه ؟
اینقدر سخته!!!

atpf

Active Member
سلام دوست من
من خودم کافی نت دارم و از این برنامه ای که خودم نوشتم (البته سورس اصلیش مال یکی از بچه های همین فروم بود؛ اگه اشتباه نکنم جناب Amin2dpr که من با سلیقه خودم تغییراتی توش ایجاد کردم.).

بررسی کنید ببینید بدردتون می خوره یا نه؟

مشاهده پیوست cofe payam.rar

و اما در مورد حجم، اگر منظورتون حجم دانلود هست اینکه بیلدر همچین امکانی رو نداره و تا اونجایی که من اطلاع دارم هنوز هم پلاگینی در این رابطه نوشته نشده برای بیلدر.

و در مورد برنامه سرور کلاینتی هم این یه مثال هست که از همون دموی برنامه حامد عزیز هست که من بنا به نیازم یه تغییراتی توش دادم (با عرض معذرت از حامد جان).
البته اینو بگم که کاملش نکردم فعلا چون یه مشکلاتی سر راه بود که باید برطرف کنم.

توی این مثال با ارسال:
عدد 1: برنامه کلاینت آغاز به کار میکنه
عدد 2: توقف زمان در برنامه کلاینت
عدد 3 و 4: ماکزیمایز و ریستور
و عدد 0: برنامه کلاینت بسته میشه
موفق و سربلند با شید.:rose:

پیوست ها

• Network.rar
    89.6 کیلوبایت · بازدیدها: 46

amiralavi74

Member
از اینکه دوستان همکاری میکنند ممنونم....
جناب atpf برنامه ای که قرار داده بودید برای قسمت کلاینت میتونه استفاده بشه اما عملا من هنوز به جوابم نرسیدم :(
من درخواست یک تایمر رو از دوستان کردم که بتونه ثانیه دقیقه و ساعت رو بندازه ( از زمان درخواست کاربر ) و براساس همون هزینه حساب بشه اما.......
حداقل همین رو پاسخ بدید ممنون میشم!

atpf

Active Member
سلام امیر جان

این هم سورس یه تایمر که الان ساختم! (ثانیه داره و دقیقه که ساعتشو هم دیگه خودت طبق همین فرمول زحمتش بکش، آخه سرم شلوغه نمی تونم کاملترش کنم.)

خب الان تایمر رو دارید حالا سورس قبلی هم یه وارسی کنید + این سورس تایمر می تونید اون چیزی رو که می خواستید رو کامل به دست بیارید.

شرمنده بخدا اگه وقت داشتم حتما کاملشو برات انجام می دادم.

موفق و سربلند و پیروز باشید.:rose:

پیوست ها

• timer.rar
    719 بایت · بازدیدها: 21

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام
فکر نمیکنم نوشتن برنامه مدیریت کافی نت با امکانات کم بیلدر و امنیت بیلدر کار منطقی باشه مخصوصا وقتی براحتی میشه با ارسال یک پیغام اطلاعات رو تغییر و یا دستوری رو اجرا کرد
به نظر شما کسی پیدا میشه بخواد این برنامه رو پس از تکمیل کردنش ازتون بخره من که فکر نمیکنم پس بهتره وقتتون رو بیهوده تلف نکنید

البته میتونید با کمک پلاگین آریانا امنیت پروژتون رو تامین کنید ولی کمبود پلاگین در این زمینه رو میخواید چیکار کنید مخصوصا که برای اضافه کردن خیلی امکانات که نمونش رو خودتون اشاره کردین بدست آوردن حجم مصرفی چیزی نیست که با آوردن یکی دوتا تابع آماده در پلاگین این امکان براتون فراهم بشه.

موفق باشید.

amiralavi74

Member
با تشکر atpf عزیز همین نمونه ای که قرار دادید کارمو راه میندازه و فعلا میشه کار رو شروع کرد !

کر نمیکنم نوشتن برنامه مدیریت کافی نت با امکانات کم بیلدر و امنیت بیلدر کار منطقی باشه مخصوصا وقتی براحتی میشه با ارسال یک پیغام اطلاعات رو تغییر و یا دستوری رو اجرا کرد
به نظر شما کسی پیدا میشه بخواد این برنامه رو پس از تکمیل کردنش ازتون بخره من که فکر نمیکنم پس بهتره وقتتون رو بیهوده تلف نکنید
محمد جان درسته که امکانات بیلدر کمه اما میشه اونو کامل کرد و من هم تمام پتانسیل خودم رو روی بیلدر نمیزارم بلکه از اون به عنوان یک بستر استفاده میکنم.......
و البته مطمئن باشید برای این برنامه آپشن هایی رو در نظر میگریم که ارزش خرید رو داشته باشه و این تازه اول کاره!!!
از همه به خاطر همکاریشون کمال تشکر رو دارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا