parmishost
Member
دوستان این را بدونید که هیچ ارزونی بی دلیل نیست تو را خدا این قدر دنبال هاست ارزان نباشید و کمی هم به کیفیت کار فکر نمایید.
سایت شما مثل اینکه حذف شده ولی
دیتاسنتر کجا بوده مصرف بیش از حد سی پیو مگه چقدر بوده اونم هرچقدر بوده ربطی به دیتاسنتر نداره به مدیر سرور بستگی داره این هاستینگ هم فکر نکنم اصلا ریسلر هم بوده یه بازاریاب ساده فکر کنم باشن که از سایت
behsazanhost.com
خرید میکردن
گفت دیتاسنتر حتما منظورش همین سایت بالایی بوده که دادم شما با ایشون صحبت کنید شاید بک آپ را گیر اوردید چون اگر سایت حذف بشه حداقل بک آپ رو که دارن
گرفتن جریمه هم کاملا بیخودی بوده حذفشم بیخودی بوده چه برسه به جریمه در کل بک آپ حتما باید بدن
امیدوارم برای کسی چنین اتفاقی پیش نیاد
اولشم گفتم دارن چرت میگن آخه اگه مشکلی برا سرور ایجاد کرده باشی با مدرک بهت نشون میدادن ، قبل از پاک کردن بک آپ هم چند بار اخطار میدن ... حالا بهشون بگو من 60$ میدم ببین چی میگن !؟
من یک وب سایت راه انداختم از شانس بدم واسه یک سازمانیه حالا هاستینگ یهو زده Account suspend حالا من باید چه خاکی بسرم بریزم هنوز 2 ماه اسم شماره هاستینگمم دارم shatellhost.com
من یک وب سایت راه انداختم از شانس بدم واسه یک سازمانیه حالا هاستینگ یهو زده account suspend حالا من باید چه خاکی بسرم بریزم هنوز 2 ماه اسم شماره هاستینگمم دارم shatellhost.com
آخه تابلو هست که این سایت نمایندگی هستند و این کاره نیستند
هاست وارز که سالی 800 هزار تومان است