کلاه برداری هستش یا نه؟!

tafti

Member
با سلام خدمت تمامی دوستان...
من از شرکت آی آر هاستینگ 500 مگ هاست خریدم و سه ماه هست دارم استفاده می کنم هفته قبل سایتم باز نمیشد.الانم باز نمیشه بعد باهاشون که تماس گرفتم می گن که شما از فضای بیش از حد سی پیو استفاده کرده اید و باید سی دلار جریمه بدید و یا به هاست وارز که سالی 800 هزار تومان است!!! انتقال بدید ایندفعه من 7 هزار تومان پول 500 مگ رو دادم!
وارد سی پنل هم نمیشه بشی می گم حداقل بک آپش رو بدید میگه تا جریمه رو ندید نمیشه
آیا حرفشون به نظر شما قانونی هستش؟
huh.gif
huh.gif
huh.gif

می گم شما باید قوانین رو می خوندی ما که خوندی نفهمیدیم چی شد در ضمن من از کجا باید بدونم چقدر از فضای سی پیو من مونده؟!
بعد می گم یه شماره بدید من تماس بگیرم میگه مدیر سایت مالزی هستش و یه شما خارج به من داد و میگه هیچ شماره برای پشتیبانی ندارن و آدم دستش هیچ کجا بند نیست!
..............................
اگه من بخوام شکایت بکنم از کجا می تون این کار رو بکنم؟
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی داغونم!
آدرس سایتم: www.taradis.ir
آدرس شرکته هاستینگ،ایرونی هستش : www.ir-hosting.ir
شما قوانین رو بخونین ببینید می فهمید یا نه؟؟؟!!!

سلام.
مدتی هستش که خیلی از شرکت های هاستینگ به دروغ دارن از مشتری ها پول زور میگیرن و خیلی از مشتری ها هم چون سایتشون داون نشه این پول ها رو میدن.
ایراد اول به خود شما برمیگرده که بدون تحقیق از این جور شرکت ها هاست میگیرید و بهشون اعتماد میکنید.
قیمت این 500 مگ چقدر شده؟
اگر خواستید میتونیم سایتتون رو به هاست خودمون به صورت رایگان ترنسفر کنیم (آدرس سایت در امضاء هستش)
موفق و پیروز باشید...

tafti

Member
منم می خوام انتقال بدم ولی وقت نه میزاره وارد سی پنل بشی و نه بک آپ رو میده من چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابت 500 مگ هم 7 هزار تومان دادم...
الان می خواد تلافی که پولو کم گرفته رو در بیاره می گه 30 دلار باید جریمه بدی!
هیچ کاری من می تونم بکنم؟شکایت؟گزارش به مراجع و...

نگران نباشید؛ آدرس سایتتون رو بدید تا بررسی کنم.
موارد بیشتر رو در پیام خصوصی با شما در ارتباط هستم...

Milad

Well-Known Member
امکان اینکه روی سرور فشار آورده باشید صفر هست چون در این صورت برای ارتباط برقرار کردن شما رو نمیپیچوندن و با ارائه آمار شما رو توجیه میکردند .

همیشه قبل از خرید تحقیق کنید ( برای شما که اتفاق افتاد برای سایر دوستان گفتم ) ، امیدوارم با کمک دوستان مشکلتون حل بشه !

آخرین ویرایش:

parmishost

Member
با سلام
به فرض هم که فشار بیاره دیگه پولی لازم نیست بدهید سرویس شما ساسپند می شود و بک آپ را میدن بهتون آخه 50 مگ با 7 هزار جور در می آید ؟؟؟/
چرا همه دنبال ارزون هستند؟

nimafire

find / -name Support > u
سلام.
مدتی هستش که خیلی از شرکت های هاستینگ به دروغ دارن از مشتری ها پول زور میگیرن و خیلی از مشتری ها هم چون سایتشون داون نشه این پول ها رو میدن.
ایراد اول به خود شما برمیگرده که بدون تحقیق از این جور شرکت ها هاست میگیرید و بهشون اعتماد میکنید.
قیمت این 500 مگ چقدر شده؟
اگر خواستید میتونیم سایتتون رو به هاست خودمون به صورت رایگان ترنسفر کنیم (آدرس سایت در امضاء هستش)
موفق و پیروز باشید...

قرار شد کمک کنیم. نه تبلیغ ... .

ببینید اولا شما دستتون به جایی بند نیست. کمی اروم باشید و بدونید اگر فایل هاتونو میخواین باید یا اونا با شما کنار بیان یا شما با اونا. لج و لج بازی فقط باعث میشه فایل های شما :cool: بشن.

ببینید اگر فایل های شما خیلی مهم هستند.این هزینه را بپردازید که دلیل دیگری برای عدم ارسال پشتیبان به شما نداشته باشند.سپس از همین دوست عزیزمون یا دیگر عزیزان سرویس هاستینگ بگیرید.
شما باید با هاست اول خود کنار بیایید. ;(

parmishost

Member
با سلام
دقیقا به نکته فنی اشاره کردند دوستمون تا فایلها نباشه کاری نمی شه کرد و به فکر شکایت هم نباشید اونم از هاستینگی که حتی شماره تلفن ندارید.

tafti

Member
خوب پس اینطوری که هست من یا باید سی دلار جریمه رو بدم یا به طور کلی بیخیال سایتم بشم؟
ولی دلم نمیاد بیخیالش بشم بابتش زحمت کشیدم
آدرس سایت من : taradis.ir
آدرس شرکت هاستینگ : ir-hosting.ir
من دوتا آدرس رو گذاشتم دوستان ببینن نمیتونن کاریش بکنن
خیلی داغون شدم منننننننننن

بازار هاستينگ ايران از كثيف ترين بازارهاست! با احترامات فائقه خدمت دوستانی كه كارشون درسته.
اول ببين سايتت ارزشش رو داره يا نه
برای من همچين موردی 3-4 سال پيش اتفاق افتاد (سايت دانلود داشتم)، دستت به جایی نميرسه چون نه شخص نه طرف معتبره.
فقط بايد ببينی ارزشش رو داره يا نه

...

بازار هاستينگ ايران از كثيف ترين بازارهاست! با احترامات فائقه خدمت دوستانی كه كارشون درسته.
اول ببين سايتت ارزشش رو داره يا نه
برای من همچين موردی 3-4 سال پيش اتفاق افتاد (سايت دانلود داشتم)، دستت به جایی نميرسه چون نه شخص نه طرف معتبره.
فقط بايد ببينی ارزشش رو داره يا نه

سلام.
با همه احترامی که برای شما و دیگر دوستان قایل هستم این حرفتون رو قبول ندارم.
درسته یکی از سرویس دهنده های خدمات هاستینگ این رفتار رو از خودش نشون داده اما شما نباید همه رو مثل هم فرض کنید. بنده هم قصد تبلیغ نداشتم، فقط خواستم بگم از شرکت ها و موسساتی بگیرن که شناخته شده هستند. من الان دارم با آیدی جدید (resident_evil) فعالیت میکنم وگرنه آیدی قبلی (winsent) من رو همه میشناسند و توی این 5 سال که در مجیدآنلاین هستم با خیلی از دوستان آشنا شدم و دارم باهاشون کار میکنم...
موفق باشید...

كسی شما رو مورد خطاب قرار نداده دوست من :)
خيلی جاهای ديگم اين اتفاقات ميافته كسی با خبر نميشه.

tafti

Member
آره من روی سایتم خیلی زحمت کشیده بودم روزی بالای 2000 تا بازدید داشتم درسته کمه ولی برا من خوبه و 180 تا عضو داشتم نمی خوام از دستش بدم چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
........................................
خیلی ممنون از تمامی دوستان عزیز

pasargadteam

Active Member
با سلام خدمت تمامی دوستان...
من از شرکت آی آر هاستینگ 500 مگ هاست خریدم و سه ماه هست دارم استفاده می کنم هفته قبل سایتم باز نمیشد.الانم باز نمیشه بعد باهاشون که تماس گرفتم می گن که شما از فضای بیش از حد سی پیو استفاده کرده اید و باید سی دلار جریمه بدید و یا به هاست وارز که سالی 800 هزار تومان است!!! انتقال بدید ایندفعه من 7 هزار تومان پول 500 مگ رو دادم!
وارد سی پنل هم نمیشه بشی می گم حداقل بک آپش رو بدید میگه تا جریمه رو ندید نمیشه
آیا حرفشون به نظر شما قانونی هستش؟
huh.gif
huh.gif
huh.gif

می گم شما باید قوانین رو می خوندی ما که خوندی نفهمیدیم چی شد در ضمن من از کجا باید بدونم چقدر از فضای سی پیو من مونده؟!
بعد می گم یه شماره بدید من تماس بگیرم میگه مدیر سایت مالزی هستش و یه شما خارج به من داد و میگه هیچ شماره برای پشتیبانی ندارن و آدم دستش هیچ کجا بند نیست!
..............................
اگه من بخوام شکایت بکنم از کجا می تون این کار رو بکنم؟
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی داغونم!
آدرس سایتم: www.taradis.ir
آدرس شرکته هاستینگ،ایرونی هستش : www.ir-hosting.ir
شما قوانین رو بخونین ببینید می فهمید یا نه؟؟؟!!!

با عرض سلام و درود بیکران.

جونم واست بگه که اولاً که باید باهاش تماس بگیری و قاطع ازش بخواهی که با سند و مدرک بهت اینو ثابت کنه.

دوماً اینطوری هم که دوستان میگویند نیست که دستت به جایی بند نباشه و نمیتونی شکایت کنی, در نهایت ارزشی نداره واسه 7000 تومن اونم واسه 500 مگ هاست بخواهید هزینه این ور و اون ور واسه شکایت کنی.
مگر اینکه سایتت خیلی خیلی برات مهم باشه.
در هر حال برای شکایت میتونی بری دادگاه ویژه جرائم اینترنتی در میدان بهارستان تهران یک شعبه اش است. حالا در شهر خود یا استان خود برید به نزدیکترین دادسرا.

در مورد بکاپ هزاری هم ما اینجا بنویسیم اون کاری نمیکنه تا پول رو نبینه اما کارش در کل درست نیست چون باید میبست و بکاپ میداد.

اما در کل تحقیقات بهترین چیزه.

ایشون هم نماینده:

www.behsazanhost.com

است. میتونی با اینا تماس بگیری و بگی جریان رو شاید کمکت کنند.

parmishost

Member
با سلام
آخه اگر با اینها تماس بگیرند که کاری نمی کنند براشون چون در کل همون هاست اصلی همچین جریمه ای خواسته که این نماینده ها هم مجبور شدند از مشتری بگیرند.
به قول این دوستمون تحقیق از هر چیزی بهتره و باعث میشه این موارد پیش نیاد

pasargadteam

Active Member
شما بهتر بود که اول از همه به ظاهر سایت(که مال این بنده خدا دوزاری است و مشخصه دیگه), به راه های ارتباطی برای پشتیبانی(از قبیل: سیستم تیکت, انجمن گفتگو, پشتیبانی زنده, تلفن های ثابت, موبایل دائمی و اعتباری و ...), به راه های واریز به حساب(دروازه های پرداخت و در صورت نداشتن حداقل بیش از دو شماره حساب و کارت برای واریز) و ...

در نهایت اسم سایت طرف رو یک سرچ میزدی در گوگل متوجه میشدی.
نمونه اش هاستیران رو سرچ بزنی مسائل دزدی اش و ... رو میاره برات.

شما به ظاهر سایت های کسانی که به سوال شما جواب داده اند مثل پارمیس هاست, نیما خان و ... نگاه کنی تفاوت یک سایت درست و حسابی رو با سایت دوزاری این بد بخت فلک زده رو متوجه میشی.

به هر حال در چت هم که خدمتت گفتم چی کار کنی.
امیدوارم بتونی بکاپ بگیری.

موفق باشید.

Milad

Well-Known Member
اسکریپت سایتش هم دزدیه :دی ، بیشتر آدم فکر میکنه سایت انجام امور مجالس هست ، من الان 1 هفته هست برای سایتم هی طرح میزنم هی حذفش میکنم :sad: واقعا چطوری مردم این این سایتا اعتماد میکنند ، این که داره داد میزنه از من نخر بیچاره میشی ... به نظرم اگر وقعا سایتت ارزشش رو داره باهاشون کنار بیا سعی کن تخفیف بگیری ...

tafti

Member
دوستان بعد از این قضایا باهاشون بازم صحبت کردن گفتن چون جریمه رو پرداخت نکردی دیتا سنتر بعد از مدتی خودش هاست رو از سرور پاک می کنه:mad:
به هر حال سایت من نابود شد رفت:cry::cry::cry::cry::cry::sad::sad:
ولی برای خودم و بیقه دوستان تجربه شد که با حرف های دوستان و راهنماییشان چکار باید بکنن
از همگی ممنونم:cry::cry::cry::cry::cry:
:sad:

حالا که دیگه کاریش نمیشه کرد, بیخودی ناراحت نباش و غصه هم نخور.
از این به بعد حتما هفته ای 2 بار از وب سایتتون بکاپ بگیرید.
این جور آدم ها (آی آر هاستینگ) به خیال خودشون زرنگ هستن و خوب دارن پول پارو میکنند اما نمیدونن که پول حروم خوردن نداره و بالاخره خدا خودش بهشون ضربش رو میزنه.
موفق باشی دوست من...

جدیدترین ارسال ها

بالا