tafti
Member
با سلام خدمت تمامی دوستان...
من از شرکت آی آر هاستینگ 500 مگ هاست خریدم و سه ماه هست دارم استفاده می کنم هفته قبل سایتم باز نمیشد.الانم باز نمیشه بعد باهاشون که تماس گرفتم می گن که شما از فضای بیش از حد سی پیو استفاده کرده اید و باید سی دلار جریمه بدید و یا به هاست وارز که سالی 800 هزار تومان است!!! انتقال بدید ایندفعه من 7 هزار تومان پول 500 مگ رو دادم!
وارد سی پنل هم نمیشه بشی می گم حداقل بک آپش رو بدید میگه تا جریمه رو ندید نمیشه
آیا حرفشون به نظر شما قانونی هستش؟
می گم شما باید قوانین رو می خوندی ما که خوندی نفهمیدیم چی شد در ضمن من از کجا باید بدونم چقدر از فضای سی پیو من مونده؟!
بعد می گم یه شماره بدید من تماس بگیرم میگه مدیر سایت مالزی هستش و یه شما خارج به من داد و میگه هیچ شماره برای پشتیبانی ندارن و آدم دستش هیچ کجا بند نیست!
..............................
اگه من بخوام شکایت بکنم از کجا می تون این کار رو بکنم؟
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی داغونم!
آدرس سایتم: www.taradis.ir
آدرس شرکته هاستینگ،ایرونی هستش : www.ir-hosting.ir
شما قوانین رو بخونین ببینید می فهمید یا نه؟؟؟!!!
من از شرکت آی آر هاستینگ 500 مگ هاست خریدم و سه ماه هست دارم استفاده می کنم هفته قبل سایتم باز نمیشد.الانم باز نمیشه بعد باهاشون که تماس گرفتم می گن که شما از فضای بیش از حد سی پیو استفاده کرده اید و باید سی دلار جریمه بدید و یا به هاست وارز که سالی 800 هزار تومان است!!! انتقال بدید ایندفعه من 7 هزار تومان پول 500 مگ رو دادم!
وارد سی پنل هم نمیشه بشی می گم حداقل بک آپش رو بدید میگه تا جریمه رو ندید نمیشه
آیا حرفشون به نظر شما قانونی هستش؟
می گم شما باید قوانین رو می خوندی ما که خوندی نفهمیدیم چی شد در ضمن من از کجا باید بدونم چقدر از فضای سی پیو من مونده؟!
بعد می گم یه شماره بدید من تماس بگیرم میگه مدیر سایت مالزی هستش و یه شما خارج به من داد و میگه هیچ شماره برای پشتیبانی ندارن و آدم دستش هیچ کجا بند نیست!
..............................
اگه من بخوام شکایت بکنم از کجا می تون این کار رو بکنم؟
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی داغونم!
آدرس سایتم: www.taradis.ir
آدرس شرکته هاستینگ،ایرونی هستش : www.ir-hosting.ir
شما قوانین رو بخونین ببینید می فهمید یا نه؟؟؟!!!