کلاس MP3 Player - دیگه پلیری رو که می خوای رو راحت و بدون دنگ و فنگ بساز

شروع موضوع توسط ++Hadi++ ‏9 آگوست 2010 در انجمن برنامه فلش Flash

کلمات کلیدی:
  1. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    باسمه تعالی
    حمد شایسته خداوند بزرگ است
    توجه توجه توجه توجه
    این کلاس آپدیت شد ...با اضافه شدن seekBar و رفع نقص و بهینه سازی و اهرم تنظیم صدا
    و اسکرول لیست دیگه کامل شد ...
    نام کلاس :SoundSlider
    نام سازنده : هادي عباسي-(HadiMetal)
    ورژن اكشن اسكريپت : 3
    ورژن فلش پلير : 9
    تاريخ انتشار : 1389/06/17- September 07 سال 2010
    ورژن این کلاس : 3.0
    حجم افزاينده به خروجي SWF: مقدار 34 کیلو بایت

    برتري : شما جسم و کالبد پلیرتونو بسازید و این کلاس می شه روح اون ...یعنی به راحتی اونو به یه پلیر تبدیل می کنه ...
    دايناميك بودن كلي ، نوع و اسكين پلير دست شماست ، استفاده آسان تا حدي كه مي توانيد چند پلير ديگر را به راحتي در يك صحنه داشته باشین ... (خاصیت OOP)

    خسته نباشید
    یکی از دوستان به اسم hosein_mirian می خواستن یه اسلایدر صوتی رو کلاسی کنن ، گفتم یه کلاس بنویسم که غیر از اینا یه mp3 پلیر کار راه اندازی بشه . پس فایلو دانلود کنین ...

    کل برنامه نویسیش کار خودمه ...
    توضیحاتو در یه فایل pdf که عینا کپی یه فایل word هست ، و هر دو در داخل فایل الحاقی هستند ، می بینید ...
    اینم لینک دانلود :
    حجم فایل : 3.14 مگابایت

    حجم کار یه کم بالاست چون فقط 3 تا تیکه کوچیک mp3 رو توش گذاشتم ...:sad:
    حتما توضیحات داخلی اونو بخونید ...حتما حتما .................. حتما ...
    برتری این کلاس به زیبایی یا زشتی سمپلی که گذاشتم نیست ، خوبی این کلاس در استفاده آسونشه و حتما حتما حتما تجربه کنید ، اگه تجربه نکنید مفت از دست دادید ...
    امکانات جدید :
    1- اضافه شدن SeekBar بدون دنگ و فنگ فقط شما مووی کلیپاتونو با هر اندازه ای که دوست داشتین درست میکنین و بعدش این کلاس اونا رو با طول آهنگ تنظیم می کنه ...
    2- بهینه سازی ورود آهنگها با حالت نام و آدرس آهنگها با استفاده از متد AddTrack
    3- حل یک سری از باگهای مخفی
    4- حالتی برای اینکه شما بتوانید از ابتدای مولتی مدیا ، آهنگها رو شروع به اجرا کنید یا اجرای آنها را به دست کاربر دهید ...

    امکانات ورژن 2.5 :
    1- اضافه شدن اهرم تنظیم کم و زیاد کردن صدا
    2 رفع باگها

    امکانات ورژن 2.6 :
    1- تصحیح تابع Remove

    امکانات جدید ورژن 3.0 :
    1- وقتی دکمه Play/Pause را می زنید ، تایمر چشمک می زند .
    2- وقتی تعداد آهنگها از لیست بیرون زد ، با کلاسی که قبلا نوشته بودم ، اسکرول می شود .
    3- تصحیح و روان تر شدن استفاده و اتوماتیک تر شدن برای شناوری پلیر در فضای کارتان .(درگ کردن پلیر در فضای کاری و جابجایی آن بدون مشکل) ... یکی از پارامتر هایی رو که دردسر ساز بود و مشکل ایجاد می کرد رو حذف کردیم و در کل استفاده آسانتر و بهتر شده .

    در ضمن یکی از پایه ای ترین باگهای اسکرولر رو هم حل کردم و این ورژن 2 اون هست ...

    این کلاس تقریبا به نهایت رسید و منتظر تکمیل کلاس از طرف من نباشید ، تا الان هم سعی شده ایرادهاش حل بشه و سطحی ترین امکاناتی رو که لازم داره رو حل کنیم ...

    تمامی توضیحات در فایل الحاقی موجود است ...
    موفق باشید ...
    بای...
     
    آخرین ویرایش: ‏7 سپتامبر 2010
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏9 آگوست 2010
    nasimebehesht، massoudn، erfan.h و 28 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. meysamk

    meysamk Active Member

    ارسال‌ها:
    114
    تشکر شده:
    62
    امتیاز دستاورد:
    28
    سلام،
    خسته نباشید!
    تنها یه seek کم داره ...
     
    نوشته شده توسط meysamk در ‏9 آگوست 2010
    michealwiper و ++Hadi++ از این پست تشکر کرده اند.
  3. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    اونم به عهده شما ...:green:
    ببخشین بیشتر از این وقت نداشتم ... چون خیلی کار دارم ...
    البته اگه بچه های زیادی اینو درخواست بدن بعدا انشاءال... اضافه می کنم ...
    چون اصلا قرار بود یه چیز ساده باشه ...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏9 آگوست 2010
    m0hsen.a، michealwiper و meysamk از این ارسال تشکر کرده اند.
  4. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    استثناعا در این مورد ، یه کم کمبود شدیدی نیاز می شه ... اونایی که می خوان یه سیک بار زمانی هم اضافه بشه دستاشون بالا ...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏9 آگوست 2010
    michealwiper و Silver PC از این پست تشکر کرده اند.
  5. Avang2005

    Avang2005 مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    3,811
    تشکر شده:
    4,092
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام دوست من

    جالب بود هادی جان

    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط Avang2005 در ‏9 آگوست 2010
    borna008، michealwiper، ++Hadi++ و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  6. Saeed

    Saeed Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    3,284
    تشکر شده:
    5,511
    امتیاز دستاورد:
    113
    دست من بالاست :دی

    :rose:
     
    نوشته شده توسط Saeed در ‏9 آگوست 2010
    m0hsen.a، michealwiper و ++Hadi++ از این ارسال تشکر کرده اند.
  7. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    توجه :
    کلاس کامل شد و اصلاح شد و SeekBar داینامیک اتوماتیک هم اضافه شد ...
    خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی
    بهتر شده حتما دانلود کنید ... با قبلیه قابل مقایسه نیست ...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏14 آگوست 2010
    massoudn، m0hsen.a، tobehappy و 8 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  8. Saeed

    Saeed Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    3,284
    تشکر شده:
    5,511
    امتیاز دستاورد:
    113
    خیلی خیلی خیلی مرسی هادی جان :rose:
     
    نوشته شده توسط Saeed در ‏14 آگوست 2010
    m0hsen.a و ++Hadi++ از این پست تشکر کرده اند.
  9. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام
    کلاس آپدیت شد ...
    ورژن 2.5
    بای...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏18 آگوست 2010
    massoudn، m0hsen.a، amird و 5 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  10. meysamk

    meysamk Active Member

    ارسال‌ها:
    114
    تشکر شده:
    62
    امتیاز دستاورد:
    28
    خدا قوت!
    بسیار عالیه ... کم و کسری نداره و تقریباً کامله!
    اصلاً یه چیزه دیگه است.
    بابت زحماتتون سپاسگزارم!
     
    نوشته شده توسط meysamk در ‏20 آگوست 2010
    m0hsen.a و ++Hadi++ از این پست تشکر کرده اند.
  11. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام
    یه ایراد کوچیکی در فانکشن Remove این کلاس بود .
    مشکلش هم خیلی حاد نبود . چون این پلیر در داخلش از یه سری ساختارهای وقفه لحظه ای setTimeout استفاده می کرد ، پس اگه در همون لحظه اول ساختن نمونه از کلاس ، متد Remove رو صدا می زدین ، با خطای زمان اجرا مواجه می شدین و باید این متد رو با یه وقفه کوچیک زمانی اجرا می کردید . کاری که کردم این بود که یه وقفه زمانی درون این متد نوشتم . پس کلاس باز آپدیت شد ولی خیلی مهم نیست .
    به زودی ورژن 3.0 این کلاس آپ می شه ...انشاءال...

    اینم هدیه من به شما برای ماه مبارک رمضان ... صدایی که در اون می شنوید ، متاسفانه الان سر سفره افطار جای خالیشو حس می کنیم ، افسوس و صد افسوس ...
    موفق باشید ...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏23 آگوست 2010
    massoudn، Avang2005، DaDaDooDoo و 6 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  12. amird

    amird خبرگان انجمن فلش

    ارسال‌ها:
    679
    تشکر شده:
    1,579
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام هادی جان
    واقعا دستت درد نکنه کلاس خوبی هست . ولی یک مشکل خیلی کوچیک توی سمپلت هست که ربطی هم به کلاست نداره . ببین وقتی آهنگ داره play می شه اگر بازم رو دکمه play بزنی می یاد و از اول play می شه و الا من تا حالا توی هیچ پلیری همچین چیزی ندیدم . معمولا اگر play جاش با pause نیاد باید غیر فعال بشه .
    چیز مهمی نیست ولی گفتم دیگه تو که این همه زحمت کشیدی حیفه که سمپلت نقص داشته باشه .
    موفق باشی
     
    نوشته شده توسط amird در ‏23 آگوست 2010
    Saeed و ++Hadi++ از این پست تشکر کرده اند.
  13. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    مرسی امیر جان
    نه من خودم خواستم اونجوری شه ... در عوض چیزیو که گفتی ، رو دکمه pause عمل می کنه ...
    از نظرت ممنونم ...:rose:
    موفق باشی ...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏23 آگوست 2010
    armanbm، amird و Saeed از این ارسال تشکر کرده اند.
  14. Saeed

    Saeed Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    3,284
    تشکر شده:
    5,511
    امتیاز دستاورد:
    113
    ممنون هادی جان زیاد ... :rose:
     
    نوشته شده توسط Saeed در ‏23 آگوست 2010
    ++Hadi++ از این پست تشکر کرده است.
  15. meysamk

    meysamk Active Member

    ارسال‌ها:
    114
    تشکر شده:
    62
    امتیاز دستاورد:
    28
    خیلی بکارمون میاد ... تو آخرین پروژم نیاز به یه همچین چیزی داشتم.
    دست شما درد نکنه!
     
    نوشته شده توسط meysamk در ‏23 آگوست 2010
    ++Hadi++ از این پست تشکر کرده است.
  16. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام
    کلاس پلیر آپدیت شد ...
    با اسکرولر لیست نمایش و دیگر امکانات ...
    لینک در پست اول ...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏13 سپتامبر 2010
    amird و Saeed از این پست تشکر کرده اند.
  17. Saeed

    Saeed Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    3,284
    تشکر شده:
    5,511
    امتیاز دستاورد:
    113
    من کهـ مشتری ثابتم :green:

    خعلی ممنون :rose:
     
    نوشته شده توسط Saeed در ‏13 سپتامبر 2010
    ++Hadi++ از این پست تشکر کرده است.
  18. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    قربون یه تار موی همتون ...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏13 سپتامبر 2010
    Mr_lesani، majnoon110، amird و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  19. bolbol299

    bolbol299 New Member

    ارسال‌ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام دوست خوبم
    من چند فیلم از سایت
    http://isohunt.com
    دانلود کردم از جمله
    Resident Evil Afterlife 2010 DvDrip R5 [MOVIE] xViD-FAX
    و
    Knight and Day (2010) DvDrip [Movie] xViD-K4S
    ولی فقط چند ثانیه از اون پخش میشه و بعد پیغام میده که باید این نرم افزار رو دانلود کنین :
    vidplayer
    ولی من هرچی سرچ میکنم ظاهرا این نرم افزار کرک نیست
    میخاستم ببینم راهی وجود داره برای پخش این فیلم ها؟
    ممنون از لطفتون:rose:
     
    نوشته شده توسط bolbol299 در ‏24 سپتامبر 2010
  20. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    برنامه Media player classic یا mpc-hc
    تقریبا با نصب اون کدک خیلی از فرمتهای تصویری نصب می شه ... این نرم افزار سبک و خوبی برا نمایش ویدیو ها هست که من و خیلیای دیگه همه جور ویدیو رو توش می بینیم . البته باید به عرض برسونم این نکته ربطی به مبحث و کلاس فلشی mp3 Player نداشت .
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏24 سپتامبر 2010

به اشتراک بگذارید