++Hadi++
Active Member
باسمه تعالی
کلاس : Video Player
نام سازنده: هادی عباسی
ورژن : 1.0
تاریخ : 1390/07/29
ورژن زبان: AS3-اکشن اسکریپت 3
کاربرد: استفاده راحت در مورد ساخت و نمایش یک فایل ویدئویی به فرمت های ساپورت شده ویدئویی در فلش
(توجه : در پست 26 این تایپیک ،کاربر و دوست عزیز جناب moonch یه پلیر درست و درمونی رو گذاشته اند...موفق باشید...)
سلام
این یه ویدئو پلیری هست با استفاده راحت.شما به راحتی فایل های external ویدئویی رو add می کنین.
من یه سورس ویدئو پلیر نسبتا خوب پیدا کرده بودم ولی چون سیستم پیمایشش با Timer بود، سعی کردم سیستمشو به صورت بهتری پیش ببرم.
این کلاس رو تقریبا می شه گفت خودم به صورت کامل از اول نوشتم و 98 در صد کد های قبلیشو عوض کردم.شما می تونید به راحتی یه فیلمو نشون بدین و با استفاده از متد Distructor ، اونو خالی کنین و یه ویدئوی دیگه ای رو دوباره نشون بدین.
وقت نداشتم وگرنه لیست آهنگها رو هم درست می کردم. در کل کامل نیست و اولیه هست. در ضمن فعلا بافرینگ نداره. ولی سعی می کنم بافرینگشو هم فعال کنم. انشاءالله
در کل راههایی رو که در آینده قصد پیمایششونو دارم تا اینو کامل کنم اینا هستند:
1- اضافه کردن لیست ویدئوها برای نمایش
2- اضافه کردن بافرینگ برای استفاده در وب
3 - افزودن حالتی برای نمایش زیر نویس هایی که شما با استفاده از ایکسمل و تعیین زمان Fade-In و Fade-Out می تونین در صحنه و در جریان نمایش فیلم، نشون بدین و غیب کنین.
استفاده از اون در سورس fla نمونه گفته شده و خیلی راحت هست. شما با متد Distructor می تونین ویدئو پلیر رو خالی کنین تا اونو برای نمایش فیلم بعد آماده کنید. پس بهتره وقتی باهاش کار ندارید اول Distructor رو فعال کنین و بعد اونو RemoveChild کنین و از بین ببرید.
دانلود ویدئو پلیر
فقط فایل fla اونو به فرمت cs4 و cs5 , cs5.5 همراه با کلاس رو بدون ویدئو رو پیوست کردم...
موفق باشید...
پیوست ها
آخرین ویرایش: