کلاس ویدئو پلیر Open Source با استفاده راحت برای AS3 کارها

شروع موضوع توسط ++Hadi++ ‏21 اکتبر 2011 در انجمن برنامه فلش Flash

وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.
  1. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    باسمه تعالی
    کلاس : Video Player
    نام سازنده: هادی عباسی
    ورژن : 1.0
    تاریخ : 1390/07/29
    ورژن زبان: AS3-اکشن اسکریپت 3
    کاربرد: استفاده راحت در مورد ساخت و نمایش یک فایل ویدئویی به فرمت های ساپورت شده ویدئویی در فلش
    (توجه : در پست 26 این تایپیک ،کاربر و دوست عزیز جناب moonch یه پلیر درست و درمونی رو گذاشته اند...موفق باشید...)

    سلام
    این یه ویدئو پلیری هست با استفاده راحت.شما به راحتی فایل های external ویدئویی رو add می کنین.
    من یه سورس ویدئو پلیر نسبتا خوب پیدا کرده بودم ولی چون سیستم پیمایشش با Timer بود، سعی کردم سیستمشو به صورت بهتری پیش ببرم.
    این کلاس رو تقریبا می شه گفت خودم به صورت کامل از اول نوشتم و 98 در صد کد های قبلیشو عوض کردم.شما می تونید به راحتی یه فیلمو نشون بدین و با استفاده از متد Distructor ، اونو خالی کنین و یه ویدئوی دیگه ای رو دوباره نشون بدین.
    وقت نداشتم وگرنه لیست آهنگها رو هم درست می کردم. در کل کامل نیست و اولیه هست. در ضمن فعلا بافرینگ نداره. ولی سعی می کنم بافرینگشو هم فعال کنم. انشاءالله
    در کل راههایی رو که در آینده قصد پیمایششونو دارم تا اینو کامل کنم اینا هستند:

    1- اضافه کردن لیست ویدئوها برای نمایش
    2- اضافه کردن بافرینگ برای استفاده در وب
    3 - افزودن حالتی برای نمایش زیر نویس هایی که شما با استفاده از ایکسمل و تعیین زمان Fade-In و Fade-Out می تونین در صحنه و در جریان نمایش فیلم، نشون بدین و غیب کنین.
    استفاده از اون در سورس fla نمونه گفته شده و خیلی راحت هست. شما با متد Distructor می تونین ویدئو پلیر رو خالی کنین تا اونو برای نمایش فیلم بعد آماده کنید. پس بهتره وقتی باهاش کار ندارید اول Distructor رو فعال کنین و بعد اونو RemoveChild کنین و از بین ببرید.

    دانلود ویدئو پلیر

    فقط فایل fla اونو به فرمت cs4 و cs5 , cs5.5 همراه با کلاس رو بدون ویدئو رو پیوست کردم...
    موفق باشید...
     

    پیوست ها:

    • VideoPlayer.rar
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 107.5
      نمایش ها:
      496
    آخرین ویرایش: ‏10 دسامبر 2013
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏21 اکتبر 2011
    mohammad moeini، m0hsen.a، M.avatar و 16 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. e_naderlou

    e_naderlou Member

    ارسال‌ها:
    90
    تشکر شده:
    53
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام مرد شریف
    تشکر از اینکه مثل همیشه لطفتون شامل حال ما شده و سخاوت در آموزش هم مکمل این لطف.
    اگه ممکنه نسخه نمونه که پیوست شده با cs5 هم قرار بدید.
    ممنون
     
    نوشته شده توسط e_naderlou در ‏24 اکتبر 2011
    ++Hadi++ از این پست تشکر کرده است.
  3. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    چشم به زودی انشاءالله
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏24 اکتبر 2011
  4. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    ورژن های قبل از cs5.5 تو پست اول پیوست شد.... موفق باشید...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏24 اکتبر 2011
    +KEYHAN، erfan.h و e_naderlou از این ارسال تشکر کرده اند.
  5. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    دوستان تو فایل زیپ که تو اینجا آپلوده، کلاس رو هم قرار دادم...فرقش با اون لینکه اینه که تو اون یه ویدئو هم هست...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏26 اکتبر 2011
  6. e_naderlou

    e_naderlou Member

    ارسال‌ها:
    90
    تشکر شده:
    53
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام مرد شریف
    ممنون از لطف شما خیلی عالی بود فقط من در زمان پخش فایلهای f4v ابتدای video . مشکل پخش صدا دارم و بعد از کمی جلو یا عقب بردن اسکرول درست میشه البته شاید مشکل از منه .
    بازم ممنون از کار با ارزش شما
     
    نوشته شده توسط e_naderlou در ‏26 اکتبر 2011
    ++Hadi++ از این پست تشکر کرده است.
  7. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    من تست کردم مشکل خاصی نداره ...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏26 اکتبر 2011
    e_naderlou از این پست تشکر کرده است.
  8. amir_kashan20

    amir_kashan20 Member

    ارسال‌ها:
    97
    تشکر شده:
    8
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام اول ممنون که زحمت های خودتون رو واسه بقیه هم میزارید
    تشکر واقعا

    بعدش من خودم فلش کار میکنم البته بیشتر جنبه گرافیکی و اینا زیاد از برنامه نویسیش سرم نمیشه.

    به شدت نیاز به یه پلیر دارم. چندتا گرفتم اما وقتی روی سرور آپلود میکنم اصلا فایل flv رو پیدا نمیکنه که بخواد اجراش کنه

    اینی که شما گذاشتی رو باید چیکارش کنم
     
    نوشته شده توسط amir_kashan20 در ‏11 دسامبر 2011
  9. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    این فعلا برا لوکال هست.برا نمایش رو سرور باید اولا آدرس مطلق فایل رو با دستور stage.loaderInfo.url به اول آدرس ها اضافه کنین و البته بعدش باید بافرینگ رو حل کنم.اگه وقت کنم بافرینگشو انشاءالله به زودی حل می کنم ...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏11 دسامبر 2011
  10. shafaghi992

    shafaghi992 Member

    ارسال‌ها:
    79
    تشکر شده:
    12
    امتیاز دستاورد:
    6
    هادی جان ممنون کارم رو راه انداختی
     
    نوشته شده توسط shafaghi992 در ‏23 دسامبر 2011
    ++Hadi++ از این پست تشکر کرده است.
  11. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    موفق باشید
    کلاس حرفه ای تر هم خواهد شد انشاأالله
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏23 دسامبر 2011
    +KEYHAN و e_naderlou از این پست تشکر کرده اند.
  12. unes_are

    unes_are New Member

    ارسال‌ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام آقا هادی
    من دنبال پلیر swf هستم یعنی به جای پخش فیلم flv یه فیلم swf رو پخش کنه.
    امکانش هست؟
    می دونم کلاس NetStreame فقط فیلم FLV و MPEG-4 رو به یک شی ویدئو تبدیل می کنه،
    اما به نظر شما کلاسی برای تبدیل فیلم SWF به شی ویدئو هست؟
    کلا برای کنترل اون باید چه روشی رو پیش گرفت؟
    من یه پلیر SWF با این امکانات می خوام:
    • سیک بار
    • دکمه های پخش،توقف
    • سرعت دو برابر و نیم برابر
    • به جلوبردن و عقب بردن (پرش چند ثانیه)
    • کنترل صدای فیلم
    • میزان بایت دانلود شده رو دریافت کرد و اگر از یک مقدار گذشت فیلم (تایم لاین root) رو play کرد (مثل کاری که با فیلم flv قابل انجامه)
    اگه راهنمایی کنید یا سر نخ رو نشون بدید لطف بزرگی کردید.
     
    آخرین ویرایش: ‏16 اکتبر 2012
    نوشته شده توسط unes_are در ‏15 اکتبر 2012
  13. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    در مورد swf چون بیسش رو فلش و مووی کلیپ ها هست،پس در واقع شما یه پلیر می خواهید که یه مووی کلیپ رو پلی کنه.یعنی یه مووی کلیپ رو بش بدید تا اونو پیمایش کنه،اگه منظورتون اینه ،کلاس framenavigator رو از امضام دانلود کنید.اتفاقا توش یه ویدئو رو به صورت فریم و مووی کلیپ آوردم که یه بار تو یکی از سمپلاش اومدم و یه swf رو لود کردم و به مووی کلیپ خاصش دست پیدا کردم تا اونو به عب و جلو ببرم.در مورد کنترل صدا کار خاصی نکردم ولی شاید بشه از soundTransform به صداش دسترسی پیدا کنید.اینو باید تست کنم.در مورد
    در مورد امکانات :
    سیک بار رو اون کلاس حل کرده
    دکمه های پخش و توفق رو حل کرده حتی پاوز
    برای بالا و پایین بردن سرعت می کنید stage.frameRate رو بالا و پایین ببرید تا سرعتش بالا و پایین بره
    پرش رو روش کاری نکردم ولی تا جایی که می دونم و می دونید می شه با دستورات gotoAndPlay ،در هر فریمی که خواستید پرش کنید
    صدای مووی کلیپ رو کاری نکردم شاید بشه من اونموقع تست می کردم کار نمی کرد.
    میزان بایت و ... رو نمی شه مثل بافرینگ کرد مگر اینکه هر تصویر و فریم رو به صورت یه swf تکی لود کنید.
    علتش اینه که تا وقتی یه swf کامل لود نشه،امکان نمایش و کار کردن رو اون نیست.مگر اینکه هر فریم رو به صورت یه تصویر یا یه swf لود کنید و اونم البته یه کلاس مجزا رو برای شبیه سازی حالت مووی کلیپ از حالت چند عکس جداگانه می طلبه...موفق باشید...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏16 اکتبر 2012
  14. wgolzar

    wgolzar Active Member

    ارسال‌ها:
    127
    تشکر شده:
    74
    امتیاز دستاورد:
    28
    سلام اقا هادی عزیز
    من این flvplayer رو تست کردم و لیست فیلم بهش اضافه کردم فقط یه مشکل جدی دارم :
    1- هر فیلم دیگه ای flv میزارم فیلم رو لود میکنه ولی اجرا نمیکنه، وقتی میرم پارامتر ورودی به نام time از فانکشن start رو عددی غیر از صفر مثلا 1 میذارم اون موقع play میشه ولی از کمی جلو تر اجرا میشه
    شما هم عدد پیشفرضشو 3 گذاشته بودید.
    2- و وقتی به اخر میرسه باز هم همین مشکل هست و اجرا نمیشه وباید حتما یه مقدار جلو تر کلیک کنیم تا اجرا بشه.البته همه این موارد موقعی هست که پارامتر time از فانکشن start برابر با صفر باشد یعنی از اول فیلم شروع به play کردن بکند.
    هادی جان خیلی واجبه ممنون میشم کمکم کنی:wink:
     
    نوشته شده توسط wgolzar در ‏31 دسامبر 2012
  15. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    این پلیر اون موقع خیلی باگ داشت ولی الان بهتر شده و همینطور بافرینگ برا وب هم داره.انشاءالله اگه بتونم شاید تا اواخر هفته آپش کنم چون باید یه کم دست کاری کنمش.
    بای...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏31 دسامبر 2012
  16. wgolzar

    wgolzar Active Member

    ارسال‌ها:
    127
    تشکر شده:
    74
    امتیاز دستاورد:
    28
    دست درد نکنه هادی جان. اگه بتنونی زودتر بزاری خیلی ممنونت میشم:wink:
     
    نوشته شده توسط wgolzar در ‏31 دسامبر 2012
  17. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    درگیری درسیم زیاده
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏31 دسامبر 2012
    +KEYHAN و wgolzar از این پست تشکر کرده اند.
  18. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    در مورد ویدئو ها و نمایششون،هر ویدئویی که تو فلش ساپورت شه ،تو اینم ساپورت می شه.
    یعنی ویدئوتونو با component فلش بالا بیارید،اگه نشون بده که اینم نشون م یده در غیر اینصورت ،مشکل از فلشه نه از پلیرم...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏31 دسامبر 2012
    wgolzar از این پست تشکر کرده است.
  19. wgolzar

    wgolzar Active Member

    ارسال‌ها:
    127
    تشکر شده:
    74
    امتیاز دستاورد:
    28
    ویدئو ها لود میشه نمایش هم میده فقط اگر اون پاراتر time رو صفر کنیم که از اول فیم شروع به پخش کنه گیرمیکنه و play نمیشه و باید بزنی یکم جلو روی seekbar تا شرو ع به play کردن بکنه:wink:
     
    نوشته شده توسط wgolzar در ‏31 دسامبر 2012
  20. m0hsen.a

    m0hsen.a Member

    ارسال‌ها:
    99
    تشکر شده:
    32
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام. ابتدا ممنونم از سخاوت و برگاوری شما. یه سوال.
    می تونید کلاس رو طوری تغییر بدین که کاربر بلافاصله بعد از باز کردن فایل . پلیر بصورت پیشفرض play بشه و فیلم خودش نشون داده بشه؟ اگه آره لطفا بگین چطوری؟
     
    نوشته شده توسط m0hsen.a در ‏7 آگوست 2013
وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.

به اشتراک بگذارید