کشیدن مربع توخالی

Erfan

Active Member
دوست من وقتی با ابزار شیپ شکلی را رسم میکنید، حالا مربع یا مستطیل
در سمت راست بالای باکس لایه ها، Fill را به صفر تغییر بدهید و روی لایه مورد نظر رفته و دو بار کلیک کرده و مقداری به آن Stroke بدهید.

:rose:

nima_dsnr

کاربر VIP
این یک راهش بود و همچنین میتونی از همون ابتدا وقتی مستطیل شیپها رو انتخاب کردی از نوار بالا گزینه Path رو بجای shape layer انتخاب کنی و استروک بدی تا مجبور به صفر کردن fill نباشی.
این راه وکتورش بود.
همچنین میتونی با rectangle marquee tool ابزار سلکت شکل رو بکشی و استروک بدی.

afkhami

Member
به نظر من راه خوبی هست ولی یک راه دیگم من برخورد کردم که :

اول کلید کنترل با کلید " همزمان میگیرم که گرید های فتوشاپ روشن شود بعدش با ابزار براش یا پنسیل نقطه ای در صفحه میگذارم بعدش با نگه داشتن شیفت نقطه بعدی را کلیک میکنم بسیار جالب و کاربردی هست شما اگر از براش های مختلفی استفاده کنید حتما اتفاقات جالبی براتون میافته که در طراحی های رویایی میتونید از اونها استفاده کنید.
موفق باشید

saraentezari

New Member
با سلام خدمت دوستان
من رشتم معماریه برای ارائه کارهای نهایی یک سری شیت های آماده فتوشاپی هست که بچه ها کارهای 3dشون رو داخل اون شیتها چیدمان میکنن
میخواستم بدونم کسی هست که این شیت هارو داشته باشه خیلی لازم دارم
ممنون

masijoon

Member
سلام دوستان
چطوری می شه توی فتوشاپ کادر خالی کشید یعنی داخلش خالی باشد اما خط دور داشته باشد.

یه راه دیگه هم اینه که یه کادر پر رسم کنی به ctrl رو بگیری و رو لایه کلیک کنی تا انتخاب بشه. بعد از منویselect > modify > contract هر تعداد پیکسلی که بخوای از محدوده انتخاب بشه رو کم میکنی و del رو میزنی. یه کم طولانی هست. ولی خوب اینم یه راهه دیگه:green:

با سلام خدمت دوستان
من رشتم معماریه برای ارائه کارهای نهایی یک سری شیت های آماده فتوشاپی هست که بچه ها کارهای 3dشون رو داخل اون شیتها چیدمان میکنن
میخواستم بدونم کسی هست که این شیت هارو داشته باشه خیلی لازم دارم
ممنون

یه مبحث تازه ایجاد کنی زودتر به نتیجه میرسی

موفق باشی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا