سلام
راستش من تا حالا با tp کار نکردم، چون فعلا pf داره کارم رو جواب میده ،حالا اگه چیز خاصی میخوای که بهش برسی بگو چیه شاید بتونم تو pf کمکت کنم.
در مورد اون برجستگی ها که اصولی و بهتره که با تکسچر و متریال این کار رو بکنی.
در مورد ریختن پل هم یه video ضبط کردم ببین این به درد می خوره، اصلا منظورت اینه، ولی تو بیشتر منظورت اون برجستگی ها بود فکر کنم.
اسکریپ استفاده شده هم برات گذاشتم.
فکر نکنی اسکریپتش رو خودم نوشتمآآآ
نمیدونم چرا سایت نمیذاره فایل UP کنم ، لینک Video رو میذارم جای دیگه رفیق.
http://uplod.ir/tbi1qzmygeqm/PF_Bridge.rar.htm
درس پس میدیم داداش .. واسه اینکه دو دل بودم و شک داشتم .. نمیدونستم کدومو انتخاب کنم بامپ یا fragment بیشتر .. راستش بامپ راضیم نمیکنه ایشالله اگه تونستم چیزی رو که در آوردم به زودی میزارم هنوز هی در حال تغییره .. در مورد پست قبلی که یکی دو هفته پیش در مورد سایش تیکه ها و به وجود اومدن گرد و غبار(با تیتر ادغام fume و rayfire ) هم راه حل خوبی پیدا کردم .. emiter رو روی material id که تنظیم کنی دیگه از همونجا مولکول ها به وجود میاد و همون مولکول ها رو میشه به fum برد ..خوب خودت که همه چیز رو بلدی واسه چی پست زدی؟
اساس کار tp به این صورت هست که وقتی تیکه ها به مولکول تبدیل شدن دیگه نمیشه به پلی تبدیل بشن و کلا با اون چیزی که شما فکر میکنین خیلی فرق داره پس این منتفیه ! به نظرم باید بامپ و تیکه های بیشتر جواب بدهاون تیکه ها رو بعد از سیمولیت به پلی تبدیل کنی و یه مقدار ریزه کاری روشون انجام بدی مثلا چندتا فرو رفتگی یا اضاف کردن آرموتور، نمی دونم منظورم متوجه شدی یا نه!
وقتی با tp کار میکنی واقعا دیگه احتیاجی به pf نیست .. حتی برای شن ریزه ها .. Lock to emitter pflow هم همون طور که قبل گفتم چون تبدیل به سیستم تی پی شدن نمیشه روش اعمال کرد .. ولی اینی که گفتین به ذهنم چیز جدیدی خطور کرد .. اینکه تیکه های جدیدی درست کنم و مشابه lock to emitter .. اون تیکه ها رو embbed شه به اون متریال آی دی و طبق همون هم پخش شه.. این الآن به ذهنم خورد نمیدونم عملی میشه یا نه ..همه اون کارا رو با RF و TP انجام بده و فقط برجستگی ها و شنریزه هایی که به لبه اسفالت چسپیدن رو میتونی با PF انجام بدی
Poly های اون ناحیه که میخوای اون حالت سنگریزه ای رو داشته باشه رو انتخاب کن و اونو یه امیتر تعریف کن و گزینه Lock to Emitter فعال باشه
بقیه اش هم که خودت میدونی...