کسی Nvidia normal map pugin رو داره؟

vpic

Well-Known Member
با سلام و خسته نباشید.من دنبال این پلاگینم واسه فتوشاپ cs4 64 bit.لینک developer سایت nvidia قخ دارم ولی نمی دونم چرا وارد سایت نمیشه.اگه کسی رو یه سرور دیگه شرراغ داره ممنون میشم

.:BehzAd:.

Active Member
شرکت بزرگ انویدیا آی پی ایران رو تحریم کرده با وی پی انننننننننننننن چیزی برو باز میشه.

من دارمش فقط خدا میدونه کجاست چون دو سه ماه پیش بود دانلود کردم حدود 20 مگ حجمش بود یه سرچ بزن توو سایت های ایرانی میتونی پیداش کنی اینم بگم این فقط نرمال مپ میسازه ولی برنامه های زیادی هستن که به غیر از نرمال مپ دیسپلیت و اسپکلار امبینت اکولوژن رو میسازه مثل shader map
pix plant
crazy bump

که واقعا یکی از یکی بهتر هستن.

vpic

Well-Known Member
ممنونم از راهنماییت ولی وی پ ی اننن قطع شد.اصلا اجازه دانلود نمی ده حتی با فیل شکن
اگه تونستی واسم بزاری یه دنیا ممنون میشم

Active Member
وییی پییی اننن منم قطع شده ولی الان بازار سیاهش شروع شده و هستن کسانی که هم دارن و هم میفروشن البته پیدا کردنش خیلی سخته ولی خودم مطمئن نیشتم که کار کنند چون کلهم قطع شده.

میگردم اگه پیداش کردم و امکان آپلودش بود چشم باور کن 2 ترابایت هارد رو باید سرچ کنم اصلا یادم نیست کجا ریختمش.

Active Member
پیداش کردم ولی همون طور که میبنی حود 20 مگ هست.

attachment.php

سرعت آپلود خیلی پایین هست امکان آپلودش نیست.

دقیق یادم نیست ولی من تو همینن سایت های ایرانی پیداش کردم.

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    80.9 کیلوبایت · بازدیدها: 33
آخرین ویرایش:

vpic

Well-Known Member
کد:
http://www.filegir.com/files/test/85.9.86.38/Photoshop_Plugins_x64_8.51.0816.1945.exe
http://hipfile.com/n2lie7126gdv/Photoshop_Plugins_x64_8.51.0816.1945.exe.html
بفرما
اقا خیلیییییی ممنونم.خدا خیرت بده.اجرت با علی
یه سوال که خیلی واسم جالبه:
می تونم بپرسم چطوری واسه یه نرمافزار سرچ می کنید من دقیقا 4 روزه دنبالشم.تازه مردونگی کردی اینو هم یه کمکی بکن راه بیفتیم:rose:

اقا خیلیییییی ممنونم.خدا خیرت بده.اجرت با علی
یه سوال که خیلی واسم جالبه:
می تونم بپرسم چطوری واسه یه نرمافزار سرچ می کنید من دقیقا 4 روزه دنبالشم.تازه مردونگی کردی اینو هم یه کمکی بکن راه بیفتیم:rose:

خواهش می کنم
شما اگه به نرم افزار های سه بعدی نیاز دارین و مشکل سه بعدی دارین :
موضوع + cg
حالا اگه شما به چیز خواصی نیاز دارین و فقط می دونید توی کدوم سایته بجای cg ادرس سایت رو وارد می کنی مثل همین مورد شما
حالا وقتی که پیدا کردین به مشکل فیلترین بر می خورین که برای رد شدن از vp n استفاده می کنی ...
بعد که لینک رو پیدا کردین اگه لیچری سراغ دارین یا اکانت دارین لینک رو می دی اونجا تا مستقیم کنی اگه خودش مستقیمه و نمی تونی دانلود کنی مثل همین مورد شما لینک رو می ری توی سایتی که بشه از طریق لینک اپ کرد مثل همین hipfile بعد عضو بعد یه قسمت هست به نام up froum url یا اپلود از طریق لینک ، شما لینکت رو می ذاری خودش به سرورش می فرسه بعد بدون وی پی ان دانلود می کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا