کسی هاست مجانی برای phpnuke سراغ داره --

pooyait

Member
سلام

چقدر ميخواي؟
با دومين يا بدونه دومين؟

اينا رو جواب بده تا من برات رديفش كنم

maisam84

Member
با سلام به همه دوستان
اگه كسي هاست و دومين مجاني سراغ داره معرفي كنه
اگه مجاني هم نباشه اشكال نداره
ولي ارزان و با كيفيت باشه
ايراني و غير ايراني

فقط phpnuke را كاملا پشتيباني كنه

m_ziba

Member
سلام به دوستان عزيز
اول از هاست رايگان شروع ميكنم : اين بنده حقير پس از سرچينهاي بسيار و پارگيهاي شديد www.mybesthost.com را پيدا كردم همه امكانات واسه نصب نيوك رو داره فقط اشكالش اينه كه 1 پايگاه داده بيشتر نمي شه تعريف كرد كه البته همون براي نصب نيوك كافيه. كنترل پنلش هم اي بدك نيست پشتيبانيش هم خوبه آدمو تحويل ميگيرن. مدتش 1 ساله 100MB فضا 3000MB ترافيك ماهيانه سرعتش انصافا بد نيست. اگر بخواين دومين ثبت كنين 20 چوب آمريكايي خرج بر ميداره وگر نه يه Subdomain رايگان بتون مي ده در ضمن اگه دومين داريد ميتونيد انتقال بديد به اين هاست خوب ديگه بقيه رو خودتون بريد تو سايت و ببينيد.

اما هاست ارزون و با كيفيت خارجي كه سراغ ندارم پيشنهاد هم مي كنم نگير واسه مسائل پشتيباني و از اين حرفا اما هاست ايراني : از www.persianservises.com خيلي تعريف شنيدم و سرعت و امنيت خوبي داره همين سايت آقا مجيد با اين حجم رو سرور همين پرشن سرويسيز هست كه فكر كنم مالكيتش هم مال همين آقا مجيد اينا باشه اما از قيمت و بقيه چيزاش خبر ندارم مي تونيد بريد تو سايتش و ببينيد.
يه هاست خوب و با امنيت و سرعت عالي ديگه هم سراغ دارم www.webramz.com كه قيمتش خيلي عاليه حتما يه سر به سايتش بزنيد از قيمت ها تعجب مي كنيد ولي واقعا سرورهاي قويي دارن.

موفق باشيد

maisam84

Member
سلام
m_ziba

دستت درد نكنه
خيلي لطف كردي
مخصوصا با معرفي www.webramz.com
هاست خيلي با حال و مناسبي بود

باز هم از اين كارها بكن

هاست من http://www.surpasshosting.com
هستش خودت ميتوني قيمتاش رو ببيني که روياييه با کرديت کارت بايد بگيري
من شخصا توصيه و تظمينش ميکنم
از نظر ساپورت زير 5 دقيقه به هر ايميلي جواب ميدن ميتونيد امتحان کنيد از هلپ دسک استفاده ميکنن که در ايران تازه دارن متوجه ميشن چي هست
ساپورت فقط ايميلي و از طريق هلپ دسک انجام ميشه حتي براي همسايه ديوار به ديوارشون
من الان حدود 7 ماه هست روي يکي از سرور هاشونم مشکلي اصلا نداشتم به نظر من هاست مجيد انلاين هر چي هست فايده نداره چون تو اين مدتي که من ديدم حد اقل تو هر ماه بالاي 5 -6 ساعت دان شده
ساپورت رو به نظر من که روي سه چهار تا سرور بودم فقط اينا دارن و ميتونن بدن چون آدم اين کار رو دارن شرکت بزرگي هستن حد اقل 50 نفرن 24 ساعته آماده خدمات هستن

mmz

Member
آقا اين 100 وب و اينا كه همشون قاتين. من كه نصب مي خوام بكنم صفحه ي اينستال رو كه باز مي كنم همه نوشته هاش تو همه. موردش چيه؟

m_ziba

Member
سلام!

ببينم ! يعني اين حرف ها رو واقعاْ من گفتم؟؟؟ :O

maisam84

Member
سلام به همه دوستان

آقا من يه جايي خيلي گذري ديدم كه ظاهرا يه شركتي دومين رايگان با پسوند info ثبت ميكنه .
بعدا هم كه پيگير شدم پيداش نكردم

اگه كسي از اين جريان خبري داره
لطف كنه و بگه تا همه استفاده بكنن

با تشكر
از بر و بچه هاي مجيد ْآن لاين

تا اونجا یی که من میدونم پسوند اینفو از کام و ارگ گرونتره حالا چجوری مجانی داره میده؟

mmz

Member
آقا اونوقت تموم ميشه اگه اسم سايت رو بگي كه خودمون ثبت نام كنيم؟

omidmtl

Member
سلام
من omidMTL هستم (محز اطمينان كه اگه با نام m_ziba پست شد آخه اين phpBB يه كنتاكت اساسي بين من و m_ziba درست كرده)

maisam84 جان ممنونم، هر هاست خوبي كه پيدا كردم تو همين تاپيك معرفي خواهم كرد.

عشق مدرن، دوست عزيز از معرفي هاست ممنون، حتما يه سري مي زنم از پشتيباني عاليش معلومه هاست خوبيه.

mmz جان من nuke رو با موفقيت روي اين هاست نصب كردم اينم آدرسش : http://omid666.mybesthosy.com
اگر مشكلتون رو دقيق تر بفرماييد شايد بتونم كمكتون كنم.

m_ziba جان دوست من اين مشكل از من نيست از اين BB شوخ تبعه، شما ببخش.
حالا چه اشكال داره من با نام شما مطلب پست كنم عوضش تعداد پستهاي تو زياد ميشه. مطمئن باش چيزي كه باعث آبروريزي بشه پست نمي كنم

عشق مدرن; همين هاستي كه من معرفي كردم (www.webramz.com) دامنه Info رو ارزون تر از com و ... (6 چوب در حالي كه com و org رو 9 تومن) ارئه مي ده.

omidmtl

Member
عشق مدرن جان قربون دستت عجب هاست توپيه واقعا از قيمتهاش لذت بردم دمت گرم.
فقط يه سوال اين سايت جادوگران رو همين سروره؟
در صورت امكان چند تا سايت كه رو هاست قرار داره رو براي تست سرعت و امنيت معرفي كن.

براي اون دسته از دوستان كه دنبال هاست مي گردن عرض مي كنم كه مزيت هاستي كه عشق مدرن معرفي فرمودن نست به webramz اينه كه اولآ قيمت مناسب تري داره دومآ قسمت eCommerce رو در webramz نداريد. در عين حال بعضي از امكانات webramz در surpass مشاهده نميشه يا در مورد اون اطلاعاتي نداده مانند :
Anti Spam براي ايميل ، PHP GD Lib ، Zend Optimizer ، Custom Error Pages

درج نكردن اين قابليتها در surpass نشانه نداشتن آنها نيست.

بازم ممنون

omidmtl گفت:
در عين حال بعضي از امكانات webramz در surpass مشاهده نميشه يا در مورد اون اطلاعاتي نداده مانند :
Anti Spam براي ايميل ، PERL ، PHP GD Lib ، Zend Optimizer ، Custom Error Pages

درج نكردن اين قابليتها در surpass نشانه نداشتن آنها نيستند.

بازم ممنون

اینا رو اگه در سی پنل چک کنید هستن
در هر حال به نظر من این جور امکانات رو که در هاستینگ ها ذکر میکنند چرندیاتی بیش نیستن و همه سی پنل ها اینا رو دارن در واقع از روی ورژن سی پنل همه چی مشخص میشه مثلا سی پنل بدون PERL اصلا وجود نداره و من الان برای گالری از GD Lib ورژن 2 دارم استفاده میکنم.
مهم ساپورته و ساپورت رو فقط این داره من 6 ماه هست روی اینم بیشتر از 50 تا ایمیل شاید زده باشم نشده بیشتر از 5 دقیقه منتظر جواب بشم
یعنی در واقع جوریه که من ایمیل رو میزنم و منتظر جواب میشم بعد من میزنم اونا میزنن من میزنم اونا میزنن همینطور به بعد و از سیستم هلپ دسک که در ایران تقریبا ناشناختس استفاده میکنن که تمام مکاتبات رو ثبت میکنه و قابل پی گیریه
بازم گفتم من که اصلا به این هاستینگ وابستگی ندارم که براش تبلیغ کنم برام هم فرقی نمیکنه که کی از کجا هاست بگیره فقط اینا رو محض اطلاع گفتم
توجه کنید که کمترین پلنی رو که وجود داشت گرفتم یعنی 2 گیگ فضا و 30 گیگ باند ماهیانه که فکر نمیکنم به غیر از سایتی با بازدیدی در حدود سایت مجید آنلاین به پلنی بالاتر از این نیاز داشته باشه

omidmtl

Member
عشق مدرن گفت:
omidmtl گفت:
در عين حال بعضي از امكانات webramz در surpass مشاهده نميشه يا در مورد اون اطلاعاتي نداده مانند :
Anti Spam براي ايميل ، PERL ، PHP GD Lib ، Zend Optimizer ، Custom Error Pages

درج نكردن اين قابليتها در surpass نشانه نداشتن آنها نيستند.

بازم ممنون

اینا رو اگه در سی پنل چک کنید هستن
در هر حال به نظر من این جور امکانات رو که در هاستینگ ها ذکر میکنند چرندیاتی بیش نیستن و همه سی پنل ها اینا رو دارن در واقع از روی ورژن سی پنل همه چی مشخص میشه مثلا سی پنل بدون PERL اصلا وجود نداره و من الان برای گالری از GD Lib ورژن 2 دارم استفاده میکنم.
مهم ساپورته و ساپورت رو فقط این داره من 6 ماه هست روی اینم بیشتر از 50 تا ایمیل شاید زده باشم نشده بیشتر از 5 دقیقه منتظر جواب بشم
یعنی در واقع جوریه که من ایمیل رو میزنم و منتظر جواب میشم بعد من میزنم اونا میزنن من میزنم اونا میزنن همینطور به بعد و از سیستم هلپ دسک که در ایران تقریبا ناشناختس استفاده میکنن که تمام مکاتبات رو ثبت میکنه و قابل پی گیریه
بازم گفتم من که اصلا به این هاستینگ وابستگی ندارم که براش تبلیغ کنم برام هم فرقی نمیکنه که کی از کجا هاست بگیره فقط اینا رو محض اطلاع گفتم
توجه کنید که کمترین پلنی رو که وجود داشت گرفتم یعنی 2 گیگ فضا و 30 گیگ باند ماهیانه که فکر نمیکنم به غیر از سایتی با بازدیدی در حدود سایت مجید آنلاین به پلنی بالاتر از این نیاز داشته باشه
عشق مدرن دوست خوبم
از بابت perl معذرت، سوتي بود، در شرايط طبيعي نبودم! اصلاحش كردم
از اطلاعات خوبي كه دادي ممنون.
قبلش گفتم كه هاست توپيه و من حتما از اين هاست استفاده خواهم كرد . از بابت معرفي اين هاست ازت ممنونم .
در مورد تبليغ هم كه گفتي ; اصلا از اين حرفا نزن من كه اينطوري نيستم كه از اين فكرا بكنم از نظر من لطف كردي و هاست خوبي رو معرفي كردي. نيت منم از نوشتن اونا تبليغ نبوده خواستم اطلاعاتي داده باشم.
چيزي كه مسلمه اينه كه نه وب رمز مال باباي منه كه سودش تو جيب من بره نه surpass مال پدر شماست.

sasan4u

Member
وقتي به فكر هاست رايگان هستيد
http://www.clickherefree.com
رو ببينيد امروزه بسياري سايتها كه در همين سايت فهرست بالا مي تونيد پيدا كنيد با فعاليت در انجمن هاي خودشون به شما هاست رايگان مي دن
اگه قيمت خوب مي خواين به اينجا سر بزنين
http://www.iranhostingltd.com/

جدیدترین ارسال ها

بالا