omidmtl گفت:
در عين حال بعضي از امكانات webramz در surpass مشاهده نميشه يا در مورد اون اطلاعاتي نداده مانند :
Anti Spam براي ايميل ، PERL ، PHP GD Lib ، Zend Optimizer ، Custom Error Pages
درج نكردن اين قابليتها در surpass نشانه نداشتن آنها نيستند.
بازم ممنون
اینا رو اگه در سی پنل چک کنید هستن
در هر حال به نظر من این جور امکانات رو که در هاستینگ ها ذکر میکنند چرندیاتی بیش نیستن و همه سی پنل ها اینا رو دارن در واقع از روی ورژن سی پنل همه چی مشخص میشه مثلا سی پنل بدون PERL اصلا وجود نداره و من الان برای گالری از GD Lib ورژن 2 دارم استفاده میکنم.
مهم ساپورته و ساپورت رو فقط این داره من 6 ماه هست روی اینم بیشتر از 50 تا ایمیل شاید زده باشم نشده بیشتر از 5 دقیقه منتظر جواب بشم
یعنی در واقع جوریه که من ایمیل رو میزنم و منتظر جواب میشم بعد من میزنم اونا میزنن من میزنم اونا میزنن همینطور به بعد و از سیستم هلپ دسک که در ایران تقریبا ناشناختس استفاده میکنن که تمام مکاتبات رو ثبت میکنه و قابل پی گیریه
بازم گفتم من که اصلا به این هاستینگ وابستگی ندارم که براش تبلیغ کنم برام هم فرقی نمیکنه که کی از کجا هاست بگیره فقط اینا رو محض اطلاع گفتم
توجه کنید که کمترین پلنی رو که وجود داشت گرفتم یعنی 2 گیگ فضا و 30 گیگ باند ماهیانه که فکر نمیکنم به غیر از سایتی با بازدیدی در حدود سایت مجید آنلاین به پلنی بالاتر از این نیاز داشته باشه