کسی هاست مجانی برای phpnuke سراغ داره --

pboy

Member
سايتي كه فضا بده واسه برنامه هاي نوشته شده با اي اس پي كسي سراغ نداره فقط امنيت خوبي داشته باشه

golden

Member
سایت dotster.com دمین دات اینفو رایگان میده اما از شما شماره کردیتکارتتون را میخواهد (( البته ازش برداشت نمیکنه ))

با هر کردیتکارت تا 25 دمین رایگان میتوانید ثبت کنید.

golden گفت:
سایت dotster.com دمین دات اینفو رایگان میده اما از شما شماره کردیتکارتتون را میخواهد (( البته ازش برداشت نمیکنه ))

حالا کردیت کارت نداریم باید چی کرد؟

pooyait

Member
saman_1989 گفت:
golden گفت:

حالا کردیت کارت نداریم باید چی کرد؟
سلام

كرديت كارت مجازي بخريد

با 13 هزار مي تونيد بخريد

pooyait

Member
سلام

پيش داوري نكنيد دوست عزيز
از كساني كه براشون ثبت شده بريد سوال كنيد

التماس دعا

sarallah

Member
دوستان عزیز لطفا تبلیغات تجاری و مباحث خارج از محدوده این انجمن نکنند

باتشکر
ثارا...

pooyait

Member
سلام

با تشکر از ثارالله جان
دوستان
من یه تاپیکی با این موضوع دادم
تحت عنوان دومین رایگان
خواستید تو قسمت نیازمندیها مراجعه کنید
البته با اجازه بزرگترها

elvis

Member
در مورد دومين بايد بگم كه منم ديدم اون info. رو كه ميگي ولي نتونستم ثبت كنم يه سايت ديگه هم هست كه تقريبا اكثر دومين ها رو ميده و مجاني هم ميده ولي بنر ميندازه من زياد پاپي نشدم ببينم چطورياس يه سايتي بود به اسم uk2net يا net2uk همينا رو تو گوگل سرچ كنين ژيداش ميكنين و اما در مورد هاست... 100web كه اون هاست چند روزي هست كه بنر گذاشته
واسه پيدا كردن هاست برين click here free
اونجا همه جور هاستي رو ميشه پيدا كرد ولي دومين مجاني و كوتاه با امكانات DNS و ميل و اينا خواستين ميتونين ار second level domain كه خيلي هاش مجاني هست البته اگه بدن :p استفاده كنين مثلا سايت uganda domain service
استفاده كنين يه دومين با پسوند ug. و چنتا ديگه ميده كه كاملا مجاني هست تبليغات نداره و DNS و MX رو ميتونين به هر كجا خواستين تعريف كنين خودش ايميل هم ميده اگه بخواين ميتونين استفاده كنين سرعتش هم خدايي بد نيست ولي خوب هر جا تو نت يه چيزي رو مجاني ميده مطمئنا يه چيزيش كمه و اون سرويس دهنده بيشتر به فكر منافع خودشه نه ما و اين سرويس ها واسه يه مدت محدود هستش و اگه اطلاعات مهمي داشته باشين تو وب سايتتون ، اگه از دست بدين براتون مشكل ساز خواهد بود خداييش الان خيلي از هاستينگ هاي ايراني قيمت و خدمات خوبي ميدن مال خارجي ها هم كه جاي خود دارد كه بعضي هاش فوق العاده هستش :oops: ببخشين ورراجي كردم موفق باشين

mmz

Member
نه آقا
من حرفم رو پس ميگيرم.
مجتبي معذرت
آقا راست ميگه.
ميگيره.
مجاني.

آقا يكي هم به من هاست مجاني بده ممنون ميشوم! هر كي دوست داره با من تماس بگيره! براي ساژورت زوپس هست!

جدیدترین ارسال ها

بالا