کسی بلده؟

Design_47graph

New Member
دوستان این فونت چه جور طراحی شده؟

نرم افزار خاصی هست برای ساختن اینجور فونت های شکیل و یا لوگو

بهترین نرم افزار برای طراحی لوگو چی هست

ممنون میشم راهنماییم کنید

:cry:

پیوست ها

• Logof.gif
    Logof.gif
    4 کیلوبایت · بازدیدها: 25

nima_dsnr

کاربر VIP
بهترین کار اینه که اتود دستی رو روی کاغذ بزنی و ببری تو نرم افزارهای برداری روش کار کنی.
نرم افزارهای برداری:
adobe illustrator
corel draw

بعضی وقتها هم هست که روی یک فونت خاصی کار میکنن که اینجوری میشه.

yaiiaj

کاربر VIP
بله با فتو شاپ هم می شه ولی اصلا دلت میاد قابلیتهای کورل و یا ایلوستریتور رو مقایسه کنی با ابزار pen ؟

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
من که خودم هر وقت با کورل کار میکنم دوست دارم بزنم داغونش کنم. اصلاً خوشم نمیاد از کورل. (به اساتید کورل بر نخوره.:wink:)
یه پروژه قرار بود با کورل بزنم یه سری، همه کارشو تو فتوشاپ کردم بعد تبدیل به وکتور کردم و با یه پسوندی که الان یادم نیست به کورل فرستادم که همه خط ها و شکل ها و ... قشنگ جدا بود. انگار که از اولش هم با کورل زدی. چون با ابزارش زیاد بلد نیستم کار کنم خوشم نمیاد ازش. :-?

the_king

مدیرکل انجمن
من گرافیست نیستم اما Xara Designer Pro را دوست می دارم، برای طراحی گرافیکی برداری و لوگو سازی توصیه اش می کنم.

yaiiaj

کاربر VIP
من که خودم هر وقت با کورل کار میکنم دوست دارم بزنم داغونش کنم. اصلاً خوشم نمیاد از کورل. (به اساتید کورل بر نخوره.:wink:)

بیخیــــــــــال حاجی نگو خداییش!
من به جان خودم البته در حد کار خودم تقریبا هر کاری که بخوام با کورل انجام می دم، اتفاقا این نرم افزار قابلیتهای خیــــــــــلی زیادی داره که بعضی وقتا نتیجه هایی بهت می ده که کلی حال می کنی.

جدیدترین ارسال ها

بالا