کسب اجازه؟

sivo

New Member
با سلام خدمت اساتید محترم و مولتی مدیا بیلدر کاران عزیز

بنده می خوام یه سایت راه اندازی کنم مخصوص MMB اگه اساتید اجازه بدن من قصد دارم در اون سایت تمامی سورس ها و پلاگین ها و ابزارهایی که در اختیار دارم قرار بدم و در این میان سورس برنامه های ساخته شده توسط اساتید محترم وجود دارد و برای اینکه حقی از کسی پایمال نشه این تاپیک را ایجاد کردم.

(اگر خدا خواست و این سایت رو راه اندازی کردم) در صورت رضایت کامل شما می توانید سورس کارهایتان را برای من فرستاده تا در سایت قرار دهم. نام نویسنده برنامه و آدرس ایمیل و شماره تلفن اساتید در کنار برنامه قرار داده می شود. ایمیل : [email protected]

با تشکر

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
بانک ابزار و فایل های سودمند

تا وقتی این قسمت و حتی بخش های دیگه انجمن وجود داره چه نیازی هست یه سایت

دیگه ای ایجاد بشه و سورس و فایل ها و.... در اونجا قرار بگیره به نظر من یه جور وقت تلف کردنه

قبلا دوستای زیادی بودن که خواستن سایت هایی رو با این محتوا و اموزشی راه اندازی کنن ولی

بعدا دیدن که نتیجه ای نداد.:-?

در ضمن وبلاگ آموزش مولتیمدیابیلدر ناصر هم هست که قبلا منم اونجا مطلب

میزاشتم و پر از نمونه مثال و پلاگین و سورس و..... هست پس تا همچین وبلاگ هایی هم هست

دیگه جایی برای این نیست که شما هم یه سایت با این محتوا بخوایین بسازین:wink:

حالا این نظر من هست فکر کنم دوستای دیگه هم با من موافق باشن شایدم نباشن .

sivo

New Member
سلام به اساتید خودم

فقط اجازه رو صادر کنید هزینه این کار بامن
راستی واسه این کسب اجازه می گیرم تا بعدا از من ناراحت نشید که آقا چرا فلان نرم افزار سورسش در اینجا قرار داره و غیره!

با تشکر از شما بزرگواران عزیز

MahmoodM30

سلام به اساتید خودم

فقط اجازه رو صادر کنید هزینه این کار بامن

راستی واسه این کسب اجازه می گیرم تا بعدا از من ناراحت نشید که آقا چرا فلان نرم افزار سورسش در اینجا قرار داره و غیره!

با تشکر از شما بزرگواران عزیز

خوب معلومه که هزینه کار با خودتون باید باشه

در ضمن حرف ما سر اینه که وقتی این انجمن و سایت MMBSamples و Multimedia.Mihanblog هست

و پر از نمونه مثال و پلاگین و برنامه و .... هست چه نیازی هست

که دوباره کاری بشه و این همه فایل رو دوباره توی سایت خودتتون قرار بدید :-?

راستی اگه شما نمونه های جدیدی رو دارید که توی این انجمن و سایت های معرفی شده نیست

خوب بیایید و اینجا قرار بدید اینجوری به نظر من خیلی بهترم میشه تا اینکه کلی وقت و هزینه صرف ایجاد یه سایت دیگه بکنید.

حالا میل خودتونه این گفتن از ما بود :-?

آخرین ویرایش:

sivo

New Member
خوب معلومه که هزینه کار با خودتون باید باشه

در ضمن حرف ما سر اینه که وقتی این انجمن و سایت mmbsamples و multimedia.mihanblog هست

و پر از نمونه مثال و پلاگین و برنامه و .... هست چه نیازی هست

که دوباره کاری بشه و این همه فایل رو دوباره توی سایت خودتتون قرار بدید :-?

راستی اگه شما نمونه های جدیدی رو دارید که توی این انجمن و سایت های معرفی شده نیست

خوب بیایید و اینجا قرار بدید اینجوری به نظر من خیلی بهترم میشه تا اینکه کلی وقت و هزینه صرف ایجاد یه سایت دیگه بکنید.

حالا میل خودتونه این گفتن از ما بود :-?

ببین برادر گل من شما یه نرم افزارهایی رو واسه دانلود قرار داده اید که من سورس اون نرم افزارها رو در اختیار دارم در حالی که شما فقط فایل اجرایی آن را برای کاربران قرار داده اید حالا من می خواستم از این بزرگواران که یکی از اونها خود شما هستید. اجازه بگیرم تا اونا رو واسه دانلود قرار بدم.
با تشکر

MahmoodM30

ببین برادر گل من شما یه نرم افزارهایی رو واسه دانلود قرار داده اید که من سورس اون نرم افزارها رو در اختیار دارم در حالی که شما فقط فایل اجرایی آن را برای کاربران قرار داده اید حالا من می خواستم از این بزرگواران که یکی از اونها خود شما هستید. اجازه بگیرم تا اونا رو واسه دانلود قرار بدم.
با تشکر

منو باش فکر میکردم نمونه مثال و سورس هایی هست که خود دوستان قرار دادن نگو شما

خودتون برنامه هایی رو که دوستان ساختن رو بدون اجازشون تبدیل کردید و حالام اومدین میگین که

برنامه هامون رو تبدیل کردین و میخوایین سورسش رو بزارین برا دانلود

نه پسر خوب شما همچین اجازه ای رو ندارید

درضمن بدونید که کار خلافی کردید که برنامه های من و بقیه دوستان رو تبدیل کردید

اینو بدونید اگه قرار بود سورس رو بزاریم خوب میزاشتیم

مطمئن باشید که خودمون میتونیم همین کار رو انجام بدیم پس نیازی به شما نیس

اینم بدونید که من تا حالا سورس خیلی از برنامه هام رو هم در اختیار دوستانی که خواستن قرار دادم

اونم برای یادگیریشون ولی برای عموم نه.
شما همچین حقی رو ندارید که برنامه کسی رو تبدیل کنید مگر با اجازه خود سازندش :mad:

آخرین ویرایش:

sivo

New Member
منو باش فکر میکردم نمونه مثال و سورس هایی هست که خود دوستان قرار دادن نگو شما

خودتون برنامه هایی رو که دوستان ساختن رو بدون اجازشون تبدیل کردید و حالام اومدین میگین که

برنامه هامون رو تبدیل کردین و میخوایین سورسش رو بزارین برا دانلود

نه پسر خوب شما همچین اجازه ای رو ندارید

درضمن بدونید که کار خلافی کردید که برنامه های من و بقیه دوستان رو تبدیل کردید

اینو بدونید اگه قرار بود سورس رو بزاریم خوب میزاشتیم

مطمئن باشید که خودمون میتونیم همین کار رو انجام بدیم پس نیازی به شما نیس

اینم بدونید که من تا حالا سورس خیلی از برنامه هام رو هم در اختیار دوستانی که خواستن قرار دادم

اونم برای یادگیریشون ولی برای عموم نه.
شما همچین حقی رو ندارید که برنامه کسی رو تبدیل کنید مگر با اجازه خود سازندش :mad:

سید محمد جان

با نگاهی که من تو سورس برنامه های شما انداختم آنقدر پیچیده برنامه نویسی کرده اید اگر من نوعی بخواهم یکی از برنامه های شما رو از رو بنویسم قطعا 2 سال وقت می بره با کلی خطا

وقتی شما میاید و یه نرم افزار قرار می دید واسه دوستان بعضی ها هستند که می گن این دیگه چیه خیلی وقت پیش ما اینارو ساختیم بذار با چشمای خودشون ببینند که چه زحمتی کشیدی و می کشی تا برای اونا یه برنامه بسازی البته به گفته خودتون برای اینکار به من نیاز ندارید من که نمی خوام سورس کتابخانه شما رو واسه دانلود قرار بدم یا برنامه های جدید شما رو یه برنامه هایی هست که قدیمی شده اند و سورس اونا برای بعضی ها جالب می باشد مانند AutoAction

این آخرین تاپیکی بود که زدم همه شما رو به خدای یکتا می سپارم. ارادتمند شما حمید

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
شما به هیچ عنوان حق انتشار سورس برنامه های من (برنامه هایی که خود من سورس اونها رو منتشر نکردم ) رو ندارید درضمن بعضی از همین نرم افزار ها که سورسشون رو منتشر نکردم ثبت شده هستند

Rezvani Soft

Active Member
حالا معلوم شد اهميت پلايگن امنيتي( آريانا) كه جناب آقاي
m javad
در چه حده وقتي به راحتي برنامه رو ميشه به سورسشون تبديل كرد.
تازه افراد مبتدي هم ميتونند بدون داشتن هيچ گونه دانش برنامه نويسي متن فايل هاي كمپايل شده را با استفاده از ساده ترين برنامه ويندوز
يعني
Notepad
تغيير بدن
قابل توجه دوستان در سايت اين پلاگين رو استفاده كنيد تا همچين مشكلي براتون پيش نياد.

m javad

کاربر متخصص
پیشنهاد من اینه که از تجربه دوستان و توضیحاتی که دادن استفاده کنی !
ولی در مورد اینکه این کار رو بکنی یا نه (راه اندازی سایت)، من نظری ندارم ، چون خودت صاحب اختیاری و هر تصمیمی که میخوای رو میتونی بگیری
در مورد سورس کارها هم این نکته وجود داره که شما تحت هیچ شرایطی قانونا و اخلاقا حق انتشار سورس فایلهایی که صاحب اون ، اونها رو منتشر نکرده ندارید
حتی اگر اونها رو به دست آورده باشید
در مورد سورسهایی هم که خود سازنده اونها رو منتشر کرده باز هم باید اجازه بگیری یا ذکر منبع کنی یا ....
این آخرین تاپیکی بود که زدم همه شما رو به خدای یکتا می سپارم. ارادتمند شما حمید
این جملت رو هم خونده بودم ولی بازم پست رو زدم ، چون میدونم میای و میخونیش !!!

تازه افراد مبتدي هم ميتونند بدون داشتن هيچ گونه دانش برنامه نويسي متن فايل هاي كمپايل شده را با استفاده از ساده ترين برنامه ويندوز
يعني
Notepad
تغيير بدن
قبول دارم راحت میشه سورس رو بیرون کشید، ولی نه دیگه با Notepad !!!!!!!:shock:
Notepad تنها میتونه فایلهای با ساختار متنی رو بخونه و ذخیره کنید
وقتی شما یه فایل اجرایی رو با Notepad باز میکنید ، تنها بایتهایی که میتونه نمایش بده رو نمایش میده و بقیه رو تبدیل میکنه و با علائم جایگزین نمایش میده
در موقع ذخیره کردن هم فایل رو به صورت متنی ذخیره میکنه ، پس دیگه فایل به حالت اول نمیمونه
اگر به جای Notepad مثلا فرموده بودید هگزادیتور صحیح بود
توصیه میکنم که دوستان حتما تیک Add Secure Layer رو هنگام کامپایل بزنن تا حداقل جلوی این روشهای بسیار پیش پا افتاده رو بگیره

michelangelo

Well-Known Member
یک دوست عزیز دیگه هم میخواست همچین کاری رو بکنه.نظر من هم اینه که خودتونو خسته نکنید ، همونطوری که محمود جان نیز اشاره کردند با وجود بانک سودمند مالتی مدیا بیلدر در مجید آنلاین فکر نکنم نیازی به مکان ها و ساتهای دیگه باشه.
مولتی مدیا بیلدر دیگه توسعه داده نمیشه و خرج اضافی هست.
خبر: افتتاح مرجع رسمی mmb به زبان فارسی
این هم یکی از دوستان که میخواست یه مرجع را اهندازی کنه و موفق شد و نمیدونم چی شد که جمعش کرد
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=141653&highlight=خیال

Rezvani Soft

Active Member
قبول دارم راحت میشه سورس رو بیرون کشید، ولی نه دیگه با Notepad !!!!!!!:shock:
Notepad تنها میتونه فایلهای با ساختار متنی رو بخونه و ذخیره کنید
وقتی شما یه فایل اجرایی رو با Notepad باز میکنید ، تنها بایتهایی که میتونه نمایش بده رو نمایش میده و بقیه رو تبدیل میکنه و با علائم جایگزین نمایش میده
در موقع ذخیره کردن هم فایل رو به صورت متنی ذخیره میکنه ، پس دیگه فایل به حالت اول نمیمونه
اگر به جای Notepad مثلا فرموده بودید هگزادیتور صحیح بود
توصیه میکنم که دوستان حتما تیک Add Secure Layer رو هنگام کامپایل بزنن تا حداقل جلوی این روشهای بسیار پیش پا افتاده رو بگیره
درسته كه نميشه با اين روش تصاوير و در كل در پروژه تغيير به خصوصي ايجاد كرد.
ولي يك نكته كه بايد بدونين و شايد هنوز تجربه نكرده باشيد. تمامي كلمات به كار رفته در پروژه با استفاده از نرم افزار
note pad
قابل مشاهده هستند. حتي كلمه هاي فارسي وبراي تغيير اونها كافيه كلمه اي دقيقا با تعداد حروف كلمه پيشين جايگزين كنيد. هيچ مشكلي هم تو فايل اجرايي به وجود نمياد.
البته اگه اونها رو به وسيله پكر ها رمز گذاري نكند.(نوع عادي ذخيره پرو‍ژه در ام امبي )

MahmoodM30

درسته كه نميشه با اين روش تصاوير و در كل در پروژه تغيير به خصوصي ايجاد كرد.
ولي يك نكته كه بايد بدونين و شايد هنوز تجربه نكرده باشيد. تمامي كلمات به كار رفته در پروژه با استفاده از نرم افزار
note pad
قابل مشاهده هستند. حتي كلمه هاي فارسي وبراي تغيير اونها كافيه كلمه اي دقيقا با تعداد حروف كلمه پيشين جايگزين كنيد. هيچ مشكلي هم تو فايل اجرايي به وجود نمياد.
البته اگه اونها رو به وسيله پكر ها رمز گذاري نكند.(نوع عادي ذخيره پرو‍ژه در ام امبي )

دوست عزیز همونطور که جواد عزیز گفت نمیشه با NotePad ویندوز اینکار رو انجام داد و فایل اجرایی کار نمیکنه

اما اگه با هگزادیتور که جواد گفتن یا ++ NotePad اینکارو انجام بدید بله حق با شماس و تغییرات انجام میگیره و

فایل اجرایی هم کار میکنه

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
دوست من این کار تنها تلف کردن وقت با ارزش خودته.
از نظر من به جای اینکه بیای و توی این کار سرمایه گذاری کنی برو و وقتتو برای یادگیری یه زبان برنامه نویسی بذار.

من دقیقا نمی دونم شما چند وقته که با این فروم آشنایی و داری بیلدر کار می کنی اما من که از سال 87 تو این فروم دارم فعالیت می کنم دوستان زیادی رو دیدم که قصد چنین کاری و داشتن و سایت ها و انجمن های دیگه ای رو نیز بنا کردن اما تمام اون ها منبع اصلیشون همین انجمن بوده و بعد از مدتی فعالیتشون متوقف شده.

ولی در نهایت تصمیم گیرنده نهایی خود شما هستی.پس تصمیم درستو بگیر...

عارف:)

جدیدترین ارسال ها

بالا