اولا خیلی عذر می خوام
هیچ دلیلی برای عدم رعایت قانون کپی رایت در سراسر دنیا وجود نداره
ولی اینطور تصور کنید که کسی به دلیل ملاحضات سیاسی دولت ها هزاران جوان و انسان طالب علم رو از داشتن مطالب و نرم افزار های روز دنیا محروم کنند اونوقت باید منتظر بونیم تا مثل انسانهای عصر حجر تکنولوژی به ما برسه
راه های زیادی وجود داره
1-رفتن به کشورهای صاحب تکنولوژی
2-مطالعه و یادگیری وآموزش از صفر تا به نقطه و امکانات مورد نظر بصورت خودکفا برسیم
3-عدم رعایت قانون کپی رایت و .....
------------------------------------------------------
در حال حاضر فقط راه سوم برای من بازه ...
اما در مورد برنامه نویسان وطنی که با زحمت به این نقطه از کمال رسیده باشند
مطمئنا راه رعایت قانون کپی رایت رو در پیش می گیرم.
نه عزیز هیچ جای دنیا اینجوریام نیس که شما تصور می کنین و هیچ راهی جز رعایت نکردن کپی رایت باقی بمونه
همه جای دنیا کرک هست , همه جای دنیا یادگیری هست , همه جای دنیا برای خرید محدودیت هست و همه میلیاردر نیستند , همه جای دنیام هم در حال پیشرفت هستند و منتظر نیستند مثل عصر حجر
اولین چیزی که برای رعایت کپی رایت هست , رعایت کپی رایت در عرصه تجاری هست , مثل اینکه شما بخاین با ویژوال استادیو نرم افزار تجاری تولید کنین و ازش پول دربیارین اما اونو نخرین (البته وضعیت اینکه اصلا تا چه حد الان باید و میشه ویژوال استادیورو خرید تو پست قبل گفتم و در شرایط ایده آل بنده عرض می کنم)
اما اینکه شما بخاین عقب نمونین و یاد بگیرین و ... معمولا هر نرم افزار ی ورژن دمو داره که همراه با داکیومنتش شما میتونین یادش بگیرین و وقتی حرفه ای شدین که خاستین باهاش پول در بیارین ورژن کاملشو با تمام امکاناتشو میشه خرید (بازم نمیگم خرید کردن تو وضعیت فعلی کشورمون راحته و اصلا تا چه حد لزوم و برای این کار باید زیر ساخت هائی ایجاد شه که البته ایجاد که نشده ی چیزائی هم نابود شده که بازم به پست قبل رجوع کنین)
الانم که چند وقته کل دنیا به فکر این افتادن که اصلا ورژن دمو نذارن و لایسنس دقیقا محدود به تجارت کنن و نسخه کامل نه دمو ورژن خدمت هر کسی به طور رایگان ارائه میدن و فقط برای انتشار تجاری محصولی که شما توسط محصول اون شرکت میسازین باید لایسنس تجاریشو خریداری کنین (که این بیشتر میخوره نسل آینده ارائه لایسنس ها باشه)
ی چیز دیگرم باید مد نظر داشت و اون gpl هست که کلا همین تفکراتو هدفش قرار داده بود که تا حد زیادی هم موفق بوده تو نوع خودش