کرم اوباما به اینترنت رسید!

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6


ورم اينترنتي جديدي در حال انتشار است كه سر باراك اوباما، رئيس جمهور آمريكا را در رايانه‌هايي كه آلوده مي‌كند نمايش مي‌دهد.


به گزارش ایسنا اين ورم كه به تازگي توسط Walling Data، شركت توزيع كننده محصولات امنيت اينترنت AVG كشف شده، توسط هيچ يك از محصولات آنتي‌ويروس شناسايي نشده است با اين حال تهديد خطرناكي محسوب نمي‌شود زيرا شمار اندكي از رايانه‌ها به آن آلوده شده‌اند.


ورم اوباما از طريق درايو USB و با استفاده از امكان اجراي خودكار ويندوز (اتوران) خود را در هر درايوي كه به آن متصل مي‌شود به طور خودكارنصب مي‌كند.


برخلاف بيش‌تر نرم‌افزارهاي مخرب داراي اهداف مالي، ورم اوباما شماره كارت اعتباري كاربر را به سرقت نمي‌برد و يا رايانه كاربر را به رايانه‌هاي آلوده تحت كنترل از راه دور معروف به زامبي تبديل نمي‌كند.


در حقيقت اين ورم به نوعي طراحي شده تا هر روز تصوير كوچك اوباما را در انتهاي گوشه راست رايانه نمايش دهد اما اين ورم به اندازه‌اي بد نوشته شده كه رايانه‌ آلوده را پس از مدتي غير قابل اجرا مي‌كند.




منبع
 

جدیدترین ارسال ها

بالا