hana joon
Member
با توجه به اینکه ایران تحت تحریم هست، خیلی از برندهای اصل مثل فیتو (Phytophanere و سایر مکملها) به صورت مستقیم وارد نمیشن. اما چند راه وجود داره که باعث میشه شما این مکملها رو توی بازار ایران ببینید:
راستش تو شرایطی که پیدا کردن مکمل و محصولات پوست و مو خارجی اصل واقعاً سخته، به جرأت میشه گفت ماکیاژگالری بهترین سایت برای خرید لوازم آرایشی و بهداشتی اصل هست. من خودم ازشون قرص فیتو سفارش دادم و تجربهم خیلی خوب بود. بستهبندی تمیز، ارسال سریع، محصول اصل با تاریخ انقضا معتبر. کلاً همهچی همونجوری بود که انتظار داشتم.
فقط فقط فقط حواستون باشه فیتو برای ریزش مویی که از کمبود ویتامینه خوبه نه مشکلات هورمونی. اینو پشتیبانی همین سایت ماکیاژگالری بوشهر بهم گفتن
- واردات چمدانی یا مسافری: بعضیها از کشورهای همسایه (مثل ترکیه، امارات یا حتی فرانسه) دارو و مکمل رو با خودشون به صورت شخصی وارد میکنن و بعد توی داروخانههای خاص یا فروشگاهها عرضه میشه.
- واردکنندگان غیررسمی (بازار موازی): شرکتهایی هستن که بهصورت رسمی نمایندگی ندارن، اما از طریق واسطهها توی دوبی یا ترکیه محصول رو خریداری میکنن و به ایران میارن. این همون چیزی هست که بهش میگن واردات موازی یا قاچاق قانونی.
- نسخههای تقلبی و فیک: متأسفانه بخش بزرگی از مکملهای خارجی پرطرفدار مثل فیتو توی ایران تقلبی هستن. چون تقاضا زیاده و مسیر ورود رسمی وجود نداره، بعضیها از بستهبندی مشابه و حتی لیبل فارسی استفاده میکنن تا محصول فیک رو جای اصل بفروشن.
- داروخانههای منتخب: بعضی داروخانهها و فروشگاههای معتبر مکمل، محصولات رو از مسیرهای مطمئنتری تهیه میکنن. معمولاً قیمت بالاتر و برچسب کنترل کیفیت (لیبل شبنم یا هولوگرام) دارن.
خب حالا قرص فیتو اصل از کجا بخریم؟؟؟؟؟؟؟
توی این بازار پر از نمونههای فیک و تاریخ گذشته، پیدا کردن یه جای مطمئن خودش هنر حساب میشه. من بعد از کلی سرچ و پرسوجو، به سایت ماکیاژگالری بوشهر رسیدم. این فروشگاه چند ساله داره محصولات خارجی رو با برچسب سلامت وارد بازار میکنه و چیزی که جالبه اینه که خیلی از مشتریاش بعد از یه بار خرید، دیگه همیشه مشتری دائم میشن.راستش تو شرایطی که پیدا کردن مکمل و محصولات پوست و مو خارجی اصل واقعاً سخته، به جرأت میشه گفت ماکیاژگالری بهترین سایت برای خرید لوازم آرایشی و بهداشتی اصل هست. من خودم ازشون قرص فیتو سفارش دادم و تجربهم خیلی خوب بود. بستهبندی تمیز، ارسال سریع، محصول اصل با تاریخ انقضا معتبر. کلاً همهچی همونجوری بود که انتظار داشتم.
فقط فقط فقط حواستون باشه فیتو برای ریزش مویی که از کمبود ویتامینه خوبه نه مشکلات هورمونی. اینو پشتیبانی همین سایت ماکیاژگالری بوشهر بهم گفتن