sallarmelli
Active Member
سلام دوستان من قبلا کار خارجی انجام داده ام
ولی امروز به یه مشکلی برخورد کردم که کفرم درآورد
از اول توضیح می دم یه کار تمرینی خارجی معماری بود
از اول هم در مکس کار کردم از کد چیزی رو وارد نکردم.بعد از اینکه حجم رو ساختم و متریال دادم (بعضی از متریال ها از اورموشن بود) چون می دونستم برای درخت و ماشین به مشکل بر می خورم سعی کردم از ابتدا با احتیاط و اطمینان وارد کنم دو نوع درخت که پروکسی بودند وارد کردم که فیس هاش با وجود پروکسی خیلی کم بود و بعد یه نوع ماشین که نه پروکسی بود و نه آر پی سی وارد کردم فیس هاشم کم بود مشکل از اینجا شروع شد که موقع رندر حتی با وجود حجم کم فایل و فیس های کم و تنظیمات تست هی می پرید بیرون
یه چیزی هم که خیلی عجیب بود این بود که بعضی موقع ها cpu usage افت پیدا می کرد و در طول زمان رندر به صفر نزدیک می شد و باگت های رندر سر جاشون خشکشون می زد
که من مجبور می شدم end process کنم و به کلی فلاکت بعد از 4 ساعت تکه تکه رندر کردم و توی فتوشاپ سر هم کردم یه رندر گرفتم تازه توی همون تکه تکه هام بعضی وقت می پرید بیرون که اشک آدم رو در می آورد
نپرسین سیستم 32 بیته(که هست ) که در این مورد فکر نکنم به این ربط داشته باشه چون من فایل سنگین تر از این و تنظیمات دسته بالاتر از این رندر کردم به نظرتون مشکل کجاست؟

یه چیزی هم که خیلی عجیب بود این بود که بعضی موقع ها cpu usage افت پیدا می کرد و در طول زمان رندر به صفر نزدیک می شد و باگت های رندر سر جاشون خشکشون می زد

نپرسین سیستم 32 بیته(که هست ) که در این مورد فکر نکنم به این ربط داشته باشه چون من فایل سنگین تر از این و تنظیمات دسته بالاتر از این رندر کردم به نظرتون مشکل کجاست؟