کراش مکس 2012

sallarmelli

Active Member
سلام دوستان من قبلا کار خارجی انجام داده ام:green: ولی امروز به یه مشکلی برخورد کردم که کفرم درآورد:mad:از اول توضیح می دم یه کار تمرینی خارجی معماری بود :wink: از اول هم در مکس کار کردم از کد چیزی رو وارد نکردم.بعد از اینکه حجم رو ساختم و متریال دادم (بعضی از متریال ها از اورموشن بود) چون می دونستم برای درخت و ماشین به مشکل بر می خورم سعی کردم از ابتدا با احتیاط و اطمینان وارد کنم دو نوع درخت که پروکسی بودند وارد کردم که فیس هاش با وجود پروکسی خیلی کم بود و بعد یه نوع ماشین که نه پروکسی بود و نه آر پی سی وارد کردم فیس هاشم کم بود مشکل از اینجا شروع شد که موقع رندر حتی با وجود حجم کم فایل و فیس های کم و تنظیمات تست هی می پرید بیرون :mad: :?:

یه چیزی هم که خیلی عجیب بود این بود که بعضی موقع ها cpu usage افت پیدا می کرد و در طول زمان رندر به صفر نزدیک می شد و باگت های رندر سر جاشون خشکشون می زد :shock: که من مجبور می شدم end process کنم و به کلی فلاکت بعد از 4 ساعت تکه تکه رندر کردم و توی فتوشاپ سر هم کردم یه رندر گرفتم تازه توی همون تکه تکه هام بعضی وقت می پرید بیرون که اشک آدم رو در می آورد:cry:

نپرسین سیستم 32 بیته(که هست ) که در این مورد فکر نکنم به این ربط داشته باشه چون من فایل سنگین تر از این و تنظیمات دسته بالاتر از این رندر کردم به نظرتون مشکل کجاست؟:cry:

پیوست ها

• ds.jpg
    ds.jpg
    191.6 کیلوبایت · بازدیدها: 11

جدیدترین ارسال ها

بالا