کد شناسایی مرورگر در اچ تی ام ال

ali abedian

Banned
می خواستم بدونم چطوری میشه در پی اچ پی یا اصلا اچ تی ام ال نوع مرورگرو متوجه شد و یا نسخه ش رو هم ؟!

بعد وقتی مرورگر خاصی بود، مثلا فایرفاکس زجر آور ، کاربر رو به یه صفحه دیگه هدایت کنم؟!

ممنون میشم راهنماییم کنید

نگید سرچ کنم .. چون سرچ انجمن مجید آنلاین واقعاً ناجوره و جوابهای نامربوط زیادی رو میده و یا برای کلمات کلیدی تر پاسخ های خوبی نداره و بعضاً اصلا پاسخ نداره!! :green:

به عنوان نمونه مگر غیر از اینه که من در مرحله ی اول همین عبارت رو باید سرچ کنم؟

( کد شناسایی مرورگر در اچ تی ام ال )

شما خودتون امتحان بفرمایید.. متوجه میشید چقدر پرت جواب میده .. این همه متخصص هستن در این انجمن .. یه آستینی بالا بزنین جستجو رو بهتر کنید

اینو هم بگم که من اکثراً وقتی برای کلمات واقعا ساده ، جستجوگر مجید آنلاین حسابی ناامیدم میکنه ، میرم سراغ سرچ گوگل و تازه به یه جوابهایی میرسم .. ولی آدمی که ذهنش با سوال بدون جواب خط خطی میشه، دیگه کجا بیاد بره خونه ی مردم دنبال جواب بگرده!!!!!! :shock:

عبارت مورد جستجو site:forum.majidonline.com

اصلا دقیقا به خاطر همینه که وقتی یه مطلب تخصصی انجمن رو بخوایم در گوگل به طور معمولی سرچ کنیم، جای مجیدآنلاین در صفحات اول دوم سوم و ... ی نتیجه جستجوی گوگل خالی میشه
این در حالیه که مجیدآنلاین همیشه مدعی این بوده که اولین مرجع فارسی گرافیک و مالتی مدیا هست!

این نشون میده که سایت مجیدآنلاین درست نشانه گذاری نمیکنه مطالب رو برای جستجوی بهتر

مدیران منو نزنیدااااااااااا .. برا خود سایت میگم اینارو

آخرش هم بگم .. هر کی با من موافقه یه کلیک روی دکمه ی زرد تشکر بندازه تا مدیران ارشد مجیدآنلاین متوجه بشن که چه تعداد کاربر مشتاق مجید و مجیدآنلاین ، با این سرچ مشکل دارن و اعصابشون خرابه به خاطرش!!

با تشکر از همه

آخرین ویرایش:

sharktech

کاربر فعال
اولا که html اصلا این امکان رو نداره که نوع یا نسخه مروگر رو تشخیص بده!

شما یا باید سمت سرور توسط php این کار رو انجام بدین که قبلا یکی از دوستان یه کلاس برای اینکار قرار داده بودن یا توسط js این کار رو انجام بدین.

فایرفاکس زجر آور

در ضمن این قسمت توضیحاتتون خیلی باحال بود!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا