کدی شبیه رویدادSet Focus ؟ از کجا پیدا کنم؟

Little-Demon

Well-Known Member
سلام . ..
یه سوال !!!! چه طور می تونم یه چیزی شبیه رویداد Set focus رو برای جعبه متن های ام ام بی فعال کنم ؟
یعنی مثلا من 2 تا جعبه متن دارم می خوام وقتی اولی پر شد و دیگه جای نوشتن نداشت خود به خود دومی فعال شه
که بتونم داخل اون بنویسم . . . . در حالت عادی برای این کار باید رو هر جعبه متنی کلیک کنیم.
با تشکر

منظورت از جعبه ی متن Paragraph اگه اینه که یعنی چی پر بشه؟ اون که هر چند خط دوست داری میتونی واردش کنی اگه من اشتباه میکنم بگو منظورت چی هست؟؟
تا بلکه بشه کاری کرد

silvercover

کاربر متخصص
رويداد SetFocus رو MMB به طور ذاتي نداره. تنها با كليد Tab ميشه بين EditBox ها نقل مكان كرد.

mojtaba-saleh

Active Member
اقا می دونم ربطی نداره ولی برای اینکه یه تاپیک جدید باز نکنم
چه جوری میشه توی EditBox Plugin راست به چپ نوشت؟

Little-Demon

Well-Known Member
منظورت از جعبه ی متن Paragraph اگه اینه که یعنی چی پر بشه؟ اون که هر چند خط دوست داری میتونی واردش کنی اگه من اشتباه میکنم بگو منظورت چی هست؟؟
تا بلکه بشه کاری کرد

منظور من Pragraph نبودEditBox بود . . . . . . چند تا EditBox بذار بعد سعی کن کاری کنی که وقتی اولی پرشد

به طور خود کار داخل دومی بتونی بنویسی و . .. . . .

Little-Demon

Well-Known Member
یعنی هیچ راهی نیست ؟ حتی یه راه میانبر وتقلبی ؟ به نظر من هست ها فقط یه آدم باهوش با حوصله می خواد که بهش ور بره . .. .. . .

من چون خیلی دوست دارم کارای نشودنی رو انجام بدم این نمونه رو درست کردم تا نشون بدم MMB قدرت زیادی داره و فقط ادم باید یکم روی اسکریپت نویسی و مهارت گول مالیدن تسلط داشته باشه!!!

اینم از دومین نمونه ی نشدنی من برای littledemon

دانلود این نمونه ی با ارزش

http://fire-wizard.persiangig.com/mmb-file/New-Demo.zip

لینک سالم و کاملا تست شده

آخرین ویرایش:

Little-Demon

Well-Known Member
خیلی از این رفتارت خوشم میاد . . . آدم عجیبی هستی .. . . . . .. تا حالا 2 تا طلبت . .. . .

متشکر . .. .متشکر . ممممممممممممممتتتتتتتتتتشششششششششکککککککککککررررررررررر

کارات عالیه .. . . . . . .. .

جدیدترین ارسال ها

بالا