این ادامه اون کارتهاست
فطرس Active Member Apr 29, 2011 #1 این ادامه اون کارتهاست پیوست ها (6).jpg 726.1 کیلوبایت · بازدیدها: 26 (7).jpg 738.9 کیلوبایت · بازدیدها: 27
Mehran coyote Well-Known Member Apr 29, 2011 #2 کارایی که زدی منو یاده کارت ویزیت های قدیمی انداخت کارت سمت راستی بهتره ولی چون رنگ های متفاوت توش زیاده خوب نشده توی رنگ بندی بیشتر کار کن نقطه فطرس هم تغییر بده به تایپوت نمی یاد آخرین ویرایش: Apr 29, 2011
کارایی که زدی منو یاده کارت ویزیت های قدیمی انداخت کارت سمت راستی بهتره ولی چون رنگ های متفاوت توش زیاده خوب نشده توی رنگ بندی بیشتر کار کن نقطه فطرس هم تغییر بده به تایپوت نمی یاد
MohammadGh Well-Known Member Apr 29, 2011 #4 طرح اولي خوب نشده طرح دومي از نظر رنگبندي از اولي بهتره ولي در كل بايد يه طرح ساده و شيك بزني موفق باشي
طرح اولي خوب نشده طرح دومي از نظر رنگبندي از اولي بهتره ولي در كل بايد يه طرح ساده و شيك بزني موفق باشي
saeedeh_st Member Apr 29, 2011 #6 دوست عزیز رنگ بندی کار اصلا خوب نیست هر دو کارو میتونی با استفاده از رنگهای درست و بجا و به روز به کارهای خوبی تبدیل کنی این کارها اگه چاپ بشه اصلا جذابیت نخواهد داشت. بیشتر کار کن. اگه تغییراتی دادی تو این کارها حتما بزار تا ببینیم پایدار باشی
دوست عزیز رنگ بندی کار اصلا خوب نیست هر دو کارو میتونی با استفاده از رنگهای درست و بجا و به روز به کارهای خوبی تبدیل کنی این کارها اگه چاپ بشه اصلا جذابیت نخواهد داشت. بیشتر کار کن. اگه تغییراتی دادی تو این کارها حتما بزار تا ببینیم پایدار باشی
-azam- New Member Apr 30, 2011 #9 سمت راستی بهتره اگه رنگها رو حذف کنی به نظر من بهتره یا فقط از یک رنگ استفاده کنی
nima_dsnr کاربر VIP Apr 30, 2011 #10 من هم میگم راست رنگهاش خیلی به هم نمیان ولی ازاین دوتا راست رو انتخاب میکنم.
fahmi Member Apr 30, 2011 #11 به نظر من سمت راستی بهتره ولی بازم میشه بهتر از این کار کرد . دوست خوبم OSX پیشنهاد خوبی داده باید چند تا نمونه کار ببینی تا ایده بگیری . تو این صفحه چند تا نمونه کار هست پیشنهاد میکنم حتما ببینید . جالبه
به نظر من سمت راستی بهتره ولی بازم میشه بهتر از این کار کرد . دوست خوبم OSX پیشنهاد خوبی داده باید چند تا نمونه کار ببینی تا ایده بگیری . تو این صفحه چند تا نمونه کار هست پیشنهاد میکنم حتما ببینید . جالبه