sajjad_eb
Well-Known Member
نمونه های خوبی بود سجاد جان
ممنون و موفق باشی
ممنون دوست عزیز
نمونه های خوبی بود سجاد جان
ممنون و موفق باشی
با تشکر از تمامی دوستان
کدی رو که امروز خدمتتون می زارم Javascript/php هست . یعنی برای استفاده از اون باید باید مفسر PHP داشته باشین . ( اگه می خواین تو Localhost تستش کنید می تونید از EasyPHP استفاده کنید )
بریم سراغ کد خودمون . از اینجا می تونید هم یه نمایی از اونو ببینید و هم دانلودش کنید . این سایت هم با همین کد قدرتمند شده ( درضمن این سایت منبع عالی برای سایت های طراحی شده با CSS هست )
آموزش در مجید آنلاین --- آموزش در مشهد تیم
چیر جالبیه ولی من بیسوادنتونستم با این ایترنت بی حالم download ش کنم خودت ی تستی بکن ببین میشه
پس آژاکس نیومده رفته دیگه ؟ نمی گم کل آژاکس رو با جاوا می نویسن اما بخش هماهنگی کدها و همچنین انیمیشن ها با جاواستجالب بود ولی جاوا از رده افتاده دیگه ...
جاوا از رده افتاده دیگه = کد هایی که شما نشون دادی دیگه کاربرد آنچنانی نداره ؟؟؟؟؟
درضمن بیشتر کد هایی که من دادم برای طراحیه آژاکس نوشته شدن . می گین نه ؟ از تو خوده سایت سازنده ببینید .
soheilweb جان باز اگه فکر می کنید کدها کاربرد آنچنانی نداره و از رده خارجه دیگه به بزرگی خودت ببخش . ما هنوز تو دوران آژاکس به سر مبریم .
حالا دوران بعد آژاکس چی هست که شما اونجایی ؟
ببین من شوخی میکنم ها ...
من میدونم که آژاکس یه سیستم برنامه نویسی (با زبان فارسی هم ریاد مچ نیست و ...)
اگه حرف های من به شما بر میخوره بگو ...
من همین جا اعلام میکنم که اگه حرف های من به کسی بر خورده من واقعا شرمتده ام .. منو ببخشید.