کدنویسی تجاری و واقعی با php راهی هست؟؟؟

کدنویسی تجاری و واقعی با php راهش چیه؟؟؟

سلام
من چند روز پیش یه پکیج آموزشی php که شامل 4 سی دی بود رو تموم کردم.
ولی حالا که می خوام شروع به کد نویسی یکنم می بینم اون چیزی که من تو سی دی ها یاد گرفتم فقط جنبه تئوری داشت و اصلا تو وادی طراحی واقعی سایت یه سری دیگه چیزها باید بلد باشی انگار

نمی دونم انگار یه قلق خاصی تو کاره که تو مجموعه های آموزشی نمیشه پیداش کرد
می شه خواهش کنم راهنمایی ام کنید برای شروع عملی کار طراحی و کد نویسی وب سایت چکار باید بکنم؟

با این دید که تقریبا خیلی از مسائل تئوری از قبیل تعریف متغیر، حلقه، شرط، تا شی گرایی و بانک اطلاعاتی رو تقریبا مفاهیم کلی اش رو بلدم (البته تو بانک یه خرده گیر دارم) ولی نمی تونم باهاشون کد سایت واقعی که بتونم بنویسم .

هرچی کار کردم مثلا تمرین های ساده بوده که مثلا چمی دونم یه عدد بگیره برعکس کنه و از این جور چیزا
نمیدونم فکر می کنم اگه کد یه سایت ساده php باشه کمکم می کنه که با سرس خوندن بتونم بیشتر بفهمم چی کار باید بکنم یا شاید هم راه دیگه ای داره

به هر حال از هر طریقی که بتونید کمکم کنید ممنون می شم
من واقعا باید تا چند وقت دیگه بتونم حداقل یه مقدار رو پای خودم وایسم چون واقعا بهش نیاز دارم

خواهشا منتظرم

ممنون

آخرین ویرایش:

Y.P.Y

Well-Known Member
سلام،
اون چیزی که شما یاد گرفتید Basic(مقدمات) زبان PHP هستش که در همه زبانها هم مشترکه.
اگر خوب مقدمات/Basic زبان PHP رو یاد گرفتید، برای شروع کار عملی، یک نرم افزار سبک و ساده رو از اینترنت Download کنید و روش کار کنید. بینهایت پیدا خواهید کرد.
مثلاً MessageBox, Email Sender, Newsletter, Emailing list , Chat, Vote/Poll, FAQ system...

Masoud1365

مدیر انجمن
بهترین یادگیری اینه که بعد از اینکه شما یه تعدادی سورس رو بررسی کردید یه سایت برای خودتون با یه سری امکانات بسازید ( تستی ) اینجوری کلی از اشکالاتتون برطرف میشه !

سلام . من هم با Masoud1365 موافقم .
باید شروع به نوشتن یه سایت ساده بکنی .
در حین برنامه نویسی این سایت ساده به مشکلاتی بر می خوری که خیلی کمکت می کنه .
از این لحاظ می گم که به هر مشکلی که بر می خوری اینجا می پرسی و دوستان راهنماییت می کنن و باعث می شه که کامل یاد بگیری .
موفق باشی .

میشه مثلا یه موضوع پیشنهاد بدید؟

حتما تو خط دیتا بیس باید بزنم یا از جای دیگه باید شروع کنم؟

آخرین ویرایش:
می تونی شروع به نوشتن یه سیستم خبری خیلی ساده کنی و کم کم گسترشش بدی و امکاناتش رو زیاد کنی . من خودم از یه سایت هاستینگ کارم رو شروع کردم .

I.NoBody

Active Member
موارد اوليه كه شما بايد باهاشون شروع كني:
1- پروسه ثبت نام و ورود كاربران
2- پروسه درج مطلب در ديتابيس/ويرايش/حذف/نمايش
3- پروسه دسته بندي مطالب
4- جدول بندي و صفحه بندي مطالب درج شده
5- جستجو
...

پيشنهاد من :
يك سايت خبري بسازيد كه مديريت بتونه با ورود به كنترل پنل مخصوص خود، اخبار رو درج كنه. كاربران بتونند اخبار رو مشاهده كنند.

1 هفته روش وقت بگذاريد.

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا