tamizi
Member
سلام
من میخواهم یک دوربین دیجیتال بخرم . زیر سیصد هزار تومن . بعد از جستجو و تفحص اینترنتی و غربال کردن به چند دوربین پایین رسیدم ...
حالا موندم کدوم رو انتخاب کنم
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید ...
اگه با هر کدوم تا حالا کار کردید معایب و محاسنش رو هم بگید که خیلی ممنون میشم
اگه زیر اون قیمتی که در بالا گفتم هم دوربین خوبی میشناسید که کیفیتش بهتر از این پایینی ها است لطفا یه ندا هم به ما بدید
بگم ها خیلی زود میخوام یکشون رو بخرم .... کمتر از یک هفته از الان
منتظر نظراتتون هستم
موسی
1 - Nikon COOLPIX 7600
دوربین دیجیتال ۷٫۱ مگا پیکسل، بزرگنمایی ۳ برابر اپتیکال، پشتیبانی کارت حافظه SD
2 - Pentax Optio WPi
دوربین دیجیتال خیلی کوچک، 6 مگاپیکسل، بزرگنمایی ۳ برابر اپتیکال، ضد آب تا عمق ۱٫۵ متر به مدت ۳۰ دقیقه، صفحه نمایش ۲ اینچ، فیلمبرداری، پشتیبانی کارت حافظه SD و MMC
3 - Pentax Optio S6
دوربین دیجیتال خیلی کوچک، 6 مگاپیکسل، بزرگنمایی ۳ برابر اپتیکال، صفحه نمایش ۲٫۵ اینچ، فیلمبرداری، پشتیبانی کارت حافظه SD و MMC
4 - Casio QV-R61
دوربین دیجیتال کوچک، ۶ مگاپیکسل، بزرگنمایی ۳ برابر اپتیکال، صفحه نمایش ۲ اینچ، فیلمبرداری، پشتیبانی کارت حافظه SD و MMC
5 - Konica Minolta DiMAGE G600
دوربین دیجیتال خیلی کوچک، ۶ مگاپیکسل، بزرگنمایی ۳ برابر اپتیکال، صفحه نمایش ۱٫۵ اینچ، فیلمبرداری، پشتیبانی کارت حافظه SD و MMC و MS
6 - Pentax Optio S60
دوربین دیجیتال خیلی کوچک، 6 مگاپیکسل، بزرگنمایی ۳ برابر اپتیکال، صفحه نمایش ۲ اینچ، فیلمبرداری، پشتیبانی کارت حافظه SD
7 - Pentax Optio 60
دوربین دیجیتال کوچک، 6 مگاپیکسل، بزرگنمایی ۳ برابر اپتیکال، صفحه نمایش ۲ اینچ، فیلمبرداری، پشتیبانی کارت حافظه SD و MMC
من همین هفت تا رو پیدا کردم که هم قیمت و هم کیفیتش مناسب باشه
یه سوال دیگه هم دارم ...
برای انتخاب یک دوربین مهمترین عاملی که در نظر دارید چیه ؟ رزولیشن ؟ نام سازنده ؟ ... ؟
من میخواهم یک دوربین دیجیتال بخرم . زیر سیصد هزار تومن . بعد از جستجو و تفحص اینترنتی و غربال کردن به چند دوربین پایین رسیدم ...
حالا موندم کدوم رو انتخاب کنم
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید ...

اگه با هر کدوم تا حالا کار کردید معایب و محاسنش رو هم بگید که خیلی ممنون میشم
اگه زیر اون قیمتی که در بالا گفتم هم دوربین خوبی میشناسید که کیفیتش بهتر از این پایینی ها است لطفا یه ندا هم به ما بدید
بگم ها خیلی زود میخوام یکشون رو بخرم .... کمتر از یک هفته از الان
منتظر نظراتتون هستم
موسی
1 - Nikon COOLPIX 7600
دوربین دیجیتال ۷٫۱ مگا پیکسل، بزرگنمایی ۳ برابر اپتیکال، پشتیبانی کارت حافظه SD

2 - Pentax Optio WPi
دوربین دیجیتال خیلی کوچک، 6 مگاپیکسل، بزرگنمایی ۳ برابر اپتیکال، ضد آب تا عمق ۱٫۵ متر به مدت ۳۰ دقیقه، صفحه نمایش ۲ اینچ، فیلمبرداری، پشتیبانی کارت حافظه SD و MMC

3 - Pentax Optio S6
دوربین دیجیتال خیلی کوچک، 6 مگاپیکسل، بزرگنمایی ۳ برابر اپتیکال، صفحه نمایش ۲٫۵ اینچ، فیلمبرداری، پشتیبانی کارت حافظه SD و MMC

4 - Casio QV-R61
دوربین دیجیتال کوچک، ۶ مگاپیکسل، بزرگنمایی ۳ برابر اپتیکال، صفحه نمایش ۲ اینچ، فیلمبرداری، پشتیبانی کارت حافظه SD و MMC

5 - Konica Minolta DiMAGE G600
دوربین دیجیتال خیلی کوچک، ۶ مگاپیکسل، بزرگنمایی ۳ برابر اپتیکال، صفحه نمایش ۱٫۵ اینچ، فیلمبرداری، پشتیبانی کارت حافظه SD و MMC و MS

6 - Pentax Optio S60
دوربین دیجیتال خیلی کوچک، 6 مگاپیکسل، بزرگنمایی ۳ برابر اپتیکال، صفحه نمایش ۲ اینچ، فیلمبرداری، پشتیبانی کارت حافظه SD

7 - Pentax Optio 60
دوربین دیجیتال کوچک، 6 مگاپیکسل، بزرگنمایی ۳ برابر اپتیکال، صفحه نمایش ۲ اینچ، فیلمبرداری، پشتیبانی کارت حافظه SD و MMC

من همین هفت تا رو پیدا کردم که هم قیمت و هم کیفیتش مناسب باشه
یه سوال دیگه هم دارم ...
برای انتخاب یک دوربین مهمترین عاملی که در نظر دارید چیه ؟ رزولیشن ؟ نام سازنده ؟ ... ؟