سلام
شما سالاری.

این تایل طلا که تقریبا لکه گیری شده هست اما اگه چیز کوچیکی تو چشمت خورد خودت درستش کن. تذهیب هم هست. قاب که هنوز تزئینش نکردم و اون طرح شمسه مانند هم اندازه بزرگش ...
دیشب:
خب این نظر شخصی منه:
من از لحاظ چیدمان هنوز نظرم بالا و پایین هست نه طرح بره پایین فقط . هر چیزی با فضای حاشیه خوب توی طرح محکم میشه. برای اسم طراح و کد طرح هم هر دو با هم یجای خیلی کوچولو کافیه . از لحاظ سایز نمیدونم. از لحاظ قاب های فلزی به نظرم جدا بودنش و کنتراست با زرشکی تیره زمینه خوبه... حقیقتش میخواستم اون یکی طرحو نهایی کنم.
من تلاش میکنم شما هم دست بالا بزن. اگه به چیزی رسیدم تقدیم میکنم که شما و دوستان بررسی بفرمایید. ایده های شما رو هم سعی میکم تست کنم ...اگه نرسیدم طرح شما رو رو چشم میگذارم. پلاک ما رو هم ببر پیش شهدا
سلام هم به آقا اشکان گل برسون

بله متوجه شدم
در کش و قوس و رفت و برگشت این صفا و مروه
به حق صاحب نفسهای غمزده کربلا، حسین و زینب و عباس و رقیه ...
اللهم اشف صدر الحسین بظهورالحجه
+
سلام
سحر بخیر
من یمقدار تست که زدم فهمیدم که طرح شما جای کار داره و نکات مثبتی هم توش هست. خب باید نسنجیدگی من رو ببخشی ...
چیدمان وسط یا پایین هم هر دو پتانسیل داره و چه بسا پایین بیشتر ... انشاءا... امروز بعد از ظهر مرخصی دارم. امیدوارم توفیق بشه کار رو تا امشب نهایی کنیم.
الان کمبود خواب دارم!
انشاءا... بر میگردیم. شما و دوستان هم هر هنری دارین به کار بکشید (به دیگر اساتید دارم عرض میکنم کمک کنید این کار از مصادیق جهاد و تعظیم شعائر حسینی هست) من هم خالص در معیت شما انجام وظیفه کنم.
تا همینجا هم از همه سرورانی که کار فرستادن و با حرف و دست و نقش کمک کردن صمیمانه قدردانی میکنم. البته اجرشون با صاحب کرم و فضل ...
یا کاشف الکرب عن وجه الحسین
اکشف کروبنا بحق اخیک الحسین