کتاب میهمان

baharaneh

Member
سلام به همه
بچه ها یه سری به سایت www.hjavid.com بزنید بعد تو قسمت gestbook کلیلک کنید و یه پیام بذارید اگه متوجه شدید متن شما اومد زیر اون صفحه میشه بگید چجوری این کار شدنیه ؟
البته کامل توضیح بدین ممنون

ramin_soft

Member
به نكته خوبي اشاره كردی
من هم قبلا يه چيزي مثل اين نوشته بودم ولي جواب ها خيلي به دردم نخورد.
آقاي aminflash گفت با استفاده از XML و amir_s گفت به كمك PHP/MySQL بلاخره من كه نفهميدم چون زبان برنامه نويسي بلد نيستم.

آخرین ویرایش:

aminflash

Member
ببینید این رو میشه با xml ساخت... طرز کارش هم اینیکه با هر بار نوشتن یه پیغام یک خط به اون فایل اکس ام ال اضافه میشه...
ولی ساختنش طولانی و سخته..

baharaneh

Member
آقا هرکس میتون خواهشا کمک کنه
اگه تونستین با Flash Decompiler بازش کنید وفایل fla را واسه دانلود بذاید

amir_s

Active Member
این کار درستی نیست ...

در مورد xml باید بگم که .... بله ... میشه توسط XML این کار رو کرد ... ولی فراموش نکنید که به هر حال برای ایجاد تغییرات در فایل XML باید از برنامه های Server Side استفاده کنید . XML هم پیشنهاد خوبی برای Format ذخیره و بازیابی data هستش !
اگر Php و یا Asp و یا هر زبان Server Side ی بلدید می تونید از مقاله " آموزش ذخیره اطلاعات ....... " در قسمت مقالات سایت استفاده کنید .

aminflash

Member
برای ایجاد تغییرات روی اکس ام ال چیز جانبی لازم نیست... من حتی یه سیستم رجیستر (عضویت) با فلش و اکس ام ال دیده بودم...
در ضمن فکر نldکنم فایل سورس بدردی بخوره php اش لازمه (آقا پدر من دراومد... سیستمم با آلت + شیفت بین انگلیسی فارسی سوییچ نمیشه هی باید دستی عوضش منم!توی وورد درسته ولی اینجا خراب! چی کار کنم؟؟؟؟(تنضیماتشم درسته!) ببخشید از این سو استفاده!!)

amir_s

Active Member
برای ایجاد تغییرات روی اکس ام ال چیز جانبی لازم نیست... من حتی یه سیستم رجیستر (عضویت) با فلش و اکس ام ال دیده بودم...
حتما بذارید تا ببینیم ...

در ضمن فکر نldکنم فایل سورس بدردی بخوره php اش لازمه
منظورتون رو نفهمیدم ...

آقا پدر من دراومد... سیستمم با آلت + شیفت بین انگلیسی فارسی سوییچ نمیشه هی باید دستی عوضش منم!توی وورد درسته ولی اینجا خراب! چی کار کنم؟؟؟؟(تنضیماتشم درسته!) ببخشید از این سو استفاده!!
حتما از IE استفاده می کنید :D

aminflash

Member
1- متاسفانه ندارمش که بزارم... داشتم هم احتمالا صاحبش نمی زاشت بزارم (چون مال یه شرکتی بود).ولی فقط در همین حد بگم که فلش یه دستور داره که می تونه به فایل اکس ام ال چیز اضافه کنه...اگه بتونم حتما گیر میارم و می گم چی...
2-آقا سورس فایل رو خواسته بود... گفتم سورس فایل به تنهایی دردی دوا نمی کنه..
3-آره از اکسپلورر استفاده می کنم... ولی تا 3 هفته چیش این مشکل رو نداشم... کس دیگه هم نداره!چیکار کنم حالا؟!!

جدیدترین ارسال ها

بالا