فقط سلام
سلام برحسین Member Apr 17, 2011 #1 فقط سلام پیوست ها 13.jpg 68.5 کیلوبایت · بازدیدها: 32 14.jpg 43.2 کیلوبایت · بازدیدها: 27 15.jpg 43.1 کیلوبایت · بازدیدها: 26 16.jpg 66 کیلوبایت · بازدیدها: 36
main Well-Known Member Apr 17, 2011 #2 خسته نباشی دوست من... من دو طرح وسط رو واقعا پسندیدم. فقط میتونم بگم او دو تا عالی شدن. موفق باشی
nima_dsnr کاربر VIP Apr 17, 2011 #4 همشون عالین با طرح آخری (اولی) (همون سمت راستی) خیلی حال کردم در کل زیاد رنگ تیره رو نمیپسندم مخصوصا اینا که رنگهای مرده ای هستن و رنگهای مات هستند ولی استثتائا قشنگ شدن موفق باشی
همشون عالین با طرح آخری (اولی) (همون سمت راستی) خیلی حال کردم در کل زیاد رنگ تیره رو نمیپسندم مخصوصا اینا که رنگهای مرده ای هستن و رنگهای مات هستند ولی استثتائا قشنگ شدن موفق باشی
rohnaz Well-Known Member Apr 17, 2011 #5 سلام .خیلی زیبا شدن یهت تبریک میگم.کل طرحهایی که پست کردی رو دوست دارم.جداٌ میگما.کارتون عالیه
mss_467 Active Member Apr 18, 2011 #8 سلام کارات خیلی قشنگ شده ولی با کار آخری (سمت راستی) خیلی حال کردم با رنگهای روشنتر هم کار کن موفق باشی ـ صادقی
سلام کارات خیلی قشنگ شده ولی با کار آخری (سمت راستی) خیلی حال کردم با رنگهای روشنتر هم کار کن موفق باشی ـ صادقی
Mehran coyote Well-Known Member Apr 20, 2011 #9 خسته نباشی همش خوب شده غیر از اولی قرمزها چیه ؟خونه؟(طرح اولی) یه چی دیگه طرحات خوبن فقط رنگاتو جالب انتخاب نمی کنی موفق باشی
خسته نباشی همش خوب شده غیر از اولی قرمزها چیه ؟خونه؟(طرح اولی) یه چی دیگه طرحات خوبن فقط رنگاتو جالب انتخاب نمی کنی موفق باشی