خییییییییییییی
طرح آخری چه قشنگ شده پانی جان
واقعا تبریک می گم
اونی که بدون مهر هستش منظورمه
البته شاید با مهر هم بتونه قشنگ باشه، اما در صورتی که مود لایه ی مهر هم مثل نوشته ها به burn تغییر کنه
اما توی طرح آخر مشکلی نمی بینم.قشنگ شده
کارت خیلی جالب بود ولی مهرش یکمکی ساده و بی حوصله طراحی شده بود
به نظر من دو تا طرح قشنگن . مخصوصا اون که مهر نداره . میدونی پانی فکر کنم اشکال مهره تو رنگش باشه و اگه یه رنگ دیگه مثلا قهوای را به کار ببری شاید بهتر بشه . ولی خیلی خوشگل شده . موففق باشی
اولا مرسی بابت نظراتتون فکر می کردم الان این تاپیک صفحه دوم باشه نمی دونستم یییهوو مورد استقبال واقع بشه اگر زودتر اومده بودم مهر را درست می کردم با حوصله و دقیقا هم major جان زدن تو خال می دونید ایراد اساسی مهر (چون من قبلا یک پا مهر ساز بودم * ) آرم پروانه باید کوچکتر بشه بعد دور مهر کلمه ای نوشته بشه مثلا
www.majidonlinw.com یکم هم طبق گفته سایر بچه ها باید کنتراست کار کم می شد انشالله برای سال دیگه کار هم عجله ای شد فکر کنم ساعت 1 نشستم و تا سال تحویل تمومش کردم می خواستم روز اول عید یک کار گذاشته باشم یک اشتباه هم کردم اینکه خواستم از کارت پستالی که قبلا طراحی کرده بودم ایده بگیرم (سورسش را نداشتم تو شرکت بود) و معمولا همیشه کپی کاری سختر تا اینکه یک چیز را از او ل بخواهید طراحی کنید
راستی اگه میشد تیکه کاغذ رو شکل پاکت نامه در بیاری بد نیست(البته تمبر جلوی نامه میشه زد یا نه؟ :دی)
امتحان کردم ولی یک حالی شده بود منم بی خیالش شدم یک تیکه کاغذش کردم
پ.ن :
*:
در مورد مهر یک کار قدیمی داشتم گذاشتم کار مال یکی از دوستام که برای ارسال کالا های فروشگاهش برای بستن در جعبه یک برچسب می خواست منم این را اون موقع براش ساختم