کاغذ دیواری ( یا مقلب القلوب و..)

PANII

Member
سلام بچه ها
در ابتدا سال نو را به همه شما تبریک می گم امیدوارم سال خوبی داشته باشید
طرح کلیش از یک کارت پستال که برای عید طراحی کرده بودم با کمی تغییرات(سایز و چیدمان و آرم مهر و ..:) ) گذاشتم اینجا امیدوارم خوشتون بیاد

پیوست ها

• eydy2.jpg
    eydy2.jpg
    171.5 کیلوبایت · بازدیدها: 104

kambiz.elf

Member
سلام
كار جالبي شده تبريك مي گم . اون مهر پروانش زياد جالب نيست و همچنين پروانه پايين كار اگه از پروانه مجيد آنلاين استفاده مي كردي بهتر بود.

h.khafan

Active Member
خیلی قشنگ شده ولی مهره بد جوری تو ذوق میزنه.اگه تونستی رنگشو عوض کن یا جاشو با یه چیز دیگه پر کن.

موفق باشی
حامد

PANII

Member
مرسی بابت نظراتتون
ببخشید دیر شد
مهر هم به دلیل اینکه نیاد روی دعا جاش زیاد خوب نشده عکس پروانه هم از اون پروانه هاست که در حال رسیدن به وصال :wink: عوضش کردم یکی هم بدون مهر گذاشتم

پیوست ها

• a1.jpg
    a1.jpg
    139.8 کیلوبایت · بازدیدها: 30
  • a2.jpg
    a2.jpg
    134.4 کیلوبایت · بازدیدها: 59

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
هر 2 تا طرح قشنگ شدن. فقط یکمی کنتراست مهر رو کم کن.

alireza-metal

Active Member
پانی جان خیلی عالیه
بخصوص اون stamp
ولی همونجور که دوستان گفتن از شفافیت پروانه کم کن تا واقعا جلوه یک مهر واقعی رو پیدا کنه --- اینجوری کمی مصنوعی شده -- موفق باشی

Mandana

Active Member
آخییییییییییییی
طرح آخری چه قشنگ شده پانی جان
واقعا تبریک می گم
اونی که بدون مهر هستش منظورمه
البته شاید با مهر هم بتونه قشنگ باشه، اما در صورتی که مود لایه ی مهر هم مثل نوشته ها به burn تغییر کنه
اما توی طرح آخر مشکلی نمی بینم.قشنگ شده
موفق باشی
im_033.gif

MAJOR

Well-Known Member
کارت خیلی جالب بود ولی مهرش یکمکی ساده و بی حوصله طراحی شده بود

وای چه خوشگل .
cunning.gif
خسته نباشی .
notebook.gif

به نظر من دو تا طرح قشنگن . مخصوصا اون که مهر نداره . میدونی پانی فکر کنم اشکال مهره تو رنگش باشه و اگه یه رنگ دیگه مثلا قهوای را به کار ببری شاید بهتر بشه . ولی خیلی خوشگل شده . موففق باشی

mostafa_cs

Well-Known Member
کار خیلی خوشگلی شده!
همونطور بچه ها گفتن مهر رو کمرنگ تر کن.
راستی اگه میشد تیکه کاغذ رو شکل پاکت نامه در بیاری بد نیست(البته تمبر جلوی نامه میشه زد یا نه؟ :دی)

PANII

Member
خییییییییییییی
طرح آخری چه قشنگ شده پانی جان
واقعا تبریک می گم
اونی که بدون مهر هستش منظورمه
البته شاید با مهر هم بتونه قشنگ باشه، اما در صورتی که مود لایه ی مهر هم مثل نوشته ها به burn تغییر کنه
اما توی طرح آخر مشکلی نمی بینم.قشنگ شده

کارت خیلی جالب بود ولی مهرش یکمکی ساده و بی حوصله طراحی شده بود

به نظر من دو تا طرح قشنگن . مخصوصا اون که مهر نداره . میدونی پانی فکر کنم اشکال مهره تو رنگش باشه و اگه یه رنگ دیگه مثلا قهوای را به کار ببری شاید بهتر بشه . ولی خیلی خوشگل شده . موففق باشی

اولا مرسی بابت نظراتتون فکر می کردم الان این تاپیک صفحه دوم باشه نمی دونستم یییهوو مورد استقبال واقع بشه اگر زودتر اومده بودم مهر را درست می کردم با حوصله و دقیقا هم major جان زدن تو خال می دونید ایراد اساسی مهر (چون من قبلا یک پا مهر ساز بودم * ) آرم پروانه باید کوچکتر بشه بعد دور مهر کلمه ای نوشته بشه مثلا www.majidonlinw.com یکم هم طبق گفته سایر بچه ها باید کنتراست کار کم می شد انشالله برای سال دیگه کار هم عجله ای شد فکر کنم ساعت 1 نشستم و تا سال تحویل تمومش کردم می خواستم روز اول عید یک کار گذاشته باشم یک اشتباه هم کردم اینکه خواستم از کارت پستالی که قبلا طراحی کرده بودم ایده بگیرم (سورسش را نداشتم تو شرکت بود) و معمولا همیشه کپی کاری سختر تا اینکه یک چیز را از او ل بخواهید طراحی کنید :wink:

راستی اگه میشد تیکه کاغذ رو شکل پاکت نامه در بیاری بد نیست(البته تمبر جلوی نامه میشه زد یا نه؟ :دی)
امتحان کردم ولی یک حالی شده بود منم بی خیالش شدم یک تیکه کاغذش کردم :D

پ.ن :

*:
در مورد مهر یک کار قدیمی داشتم گذاشتم کار مال یکی از دوستام که برای ارسال کالا های فروشگاهش برای بستن در جعبه یک برچسب می خواست منم این را اون موقع براش ساختم

nahayii.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا