کاغذ دیواری به مناسبت میلاد علی ابن موسی الرضا (ع) !!!

Erfan

Active Member
سلام خدمت تمامی سروران ...

خب شاید به قول شما دیر باشه یا اصلاً به امروز ارتباطی نداشته باشه ولی نشستم فکر کردم و گفتم یه کاغذ دیواری در سه سایز مختلف طراحی کنم و براتون بذارم تا شما دوستان استفاده کنین ...

طرح اولی رو داشتم همینجوری میزدم که یهو نظرم تغییر کرد و برای میلاد امام رضا (ع) انجامش دادم ... در مورد بک گراند هم دیگه خواستم خیلی رنگ و وارنگ در بیاد و توی مایه های اون طرح قبلی زدم ... حالا هر کم و کاستی داره به حساب بی تجربه گی این حقیر بزنید ...

در مورد سایز یه خورده سنگین تصاویر هم دیگه شرمنده ... میخواستم با کیفیت معقولی در اختیار دوستان بذارم ..

بنا به درخواست دوستان تصاویر رو دوباره آپلود کردم تا مشکل آپلودر فروم برطرف بشه ...

من نمیدونم چه بلایی سر این آپلودر عکس مجید آنلاین اومده ... و فعلاً مجبور شدم دوباره روی یه هاست دیگه آپلود کنم به همراه دو نسخه سبز و آبی که امیدوارم نظر دوستان هم تغییر کنه ...

کاغذ دیواری ها در سه سایز :

دو نسخه در رنگ های سبز و آبی :

موفق و پیروز باشید.
عرفان

آخرین ویرایش:

[EHSAN]

Well-Known Member
بسمه تعالي

خيلي قشنگ اند اينا:D
واااااااااااااي عجب ايده هاي تميزي پسر :lol:

بالاخره مثل اينكه اين دفعه زود رسيديم :wink:

Erfan

Active Member
[EHSAN];583084 گفت:
خيلي قشنگ اند اينا:D
واااااااااااااي عجب ايده هاي تميزي پسر :lol:

بالاخره مثل اينكه اين دفعه زود رسيديم :wink:

سلام احسان جان ...

ممنون و مرسی عزیز ... این کار یه خورده اختصاصی واسه فروم هستش ..

میگم چقدر ذوق زده شدی و زود پستیدی ... :)

موفق باشید.
عرفان

Erfan

Active Member
آقا عرفان خیلی قشنگ شده. ولی قمر بنی هاشم که امام رضا نیست!!

سلام مهدی جان ...

ممنون و مرسی ... در مورد قمر بنی هاشم که اون بالا عرض کردم ... !! گفتم که داشتم قمر بنی هاشم رو میزدم که نظرم تغییر کرد و به امام رضا تغییرش دادم ...

گفتم هر دو کار رو بذارم شاید به دردتون بخوره ...

موفق باشید.
عرفان

:Mohsen:

کاربر باتجربه
بازم گل كاشتي
كار تميزيه عرفان عزيز
فقط شايد مشكلي كه داره اينه كه رنگ كل كار تيرگي ميكنه ( البته ما در حد ايرا گرفتن نيستيم هااا...)

heyrane

Member
سلام
به نظر من قشنگ شده آقا عرفان
فقط يك مقدار اون تكسچر توي نوشته ها يك جوريش كرده.:) (البته نظر شخصيه بايد ببينيم اساتيد چي ميگن!)

راستش منم با mohsendan موافقم يك مقدار رنگهاش به گرمي ميزنه و با ولادت خيلي سازگاري ندارند..:cry:

ولي در كل كارت خيلي خوب از آب در اومده.:wink:

شرمنده كه جسارت كردم:cry::cry:

Erfan

Active Member
بازم گل كاشتي
كار تميزيه عرفان عزيز
فقط شايد مشكلي كه داره اينه كه رنگ كل كار تيرگي ميكنه ( البته ما در حد ايرا گرفتن نيستيم هااا...)

سلام محسن جان ...

ممنون بابت لطف شما.. بابت تیره گی کار دیگه سعی کردم ولادت امام رضا بره و یه طرح شخصی با موضع ولادت باشه ... ما چاکریم ... این نظرات شما هست که طرح های بعدی رو زیباتر میکنه عزیز ..

موفق باشید.
عرفان

Erfan

Active Member
سلام
به نظر من قشنگ شده آقا عرفان
فقط يك مقدار اون تكسچر توي نوشته ها يك جوريش كرده.:) (البته نظر شخصيه بايد ببينيم اساتيد چي ميگن!)

راستش منم با mohsendan موافقم يك مقدار رنگهاش به گرمي ميزنه و با ولادت خيلي سازگاري ندارند..:cry:

ولي در كل كارت خيلي خوب از آب در اومده.:wink:

شرمنده كه جسارت كردم:cry::cry:

سلام عزیز ...

نظر شما قابل احترامه ... ولی اون طرح اولی زیاد جنبه رسمی نداره ... فقط میخواستم نشون بدم که تا کجا طراحی کردم و بعد نظرم تغییر کرد ... نظر خودم هم همینه ولی نوشته بدون تکسچر توی یه محیط رنگی زیاد جالب در نمیاد با توجه به اینکه نوشته هم خیلی بزرگ باشه ...

در مورد رنگ های گرم ... محیط باید گرم باشه که گرمی رو شما حس کنید ... مهم حسن نیت هست که انجام شد ... مخلصیم دوست عزیز ...

جسارت چیه عزیز ... شما لطف دارید ...

موفق باشید.
عرفان

mostafa_az

Well-Known Member
خوب، به یه حدی رسیدی که سخت میشه ازت ایراد گرفت. یادمه اوایل میتونستم از نقطه نقطه کارت ایراد بگیرم اما الان خیلی سعی کردم توی این دو کارت بگردم ایراد پیدا کنم.
283.gif

تنها ایرادی که میتونم بگیرم اینه که ضریح اما وسط کار نیستو به سمت چپ کار نزدیگتره.
169.gif

تبریک میگم محمدجان. توی این مدت موفقیت چشمگیری داشتی.
109.gif

مخلصیم
مصطفی

IndianBoy

Member
سلام
یه بنده خدایی راست میگفت که شماها یا اصلا پیداتون نیست سالی یه دفه سر میزنید ...
یا مثل الان که دارید این فاروم رو طرح بارون میکنید ... ایول به ولت
طرحت خوبه یعنی اجراش خوبه منتهی من نپسندیدم البته نظر شخصیمه...
اساتید باید بنظرن
راستیتش ترکیب رنگش مثل گوله آتش میمونه که بد تداعی میشه...
باز میگم نظر شخصیه شاید اینطور نباشه
بعد اینکه اون انعکاس ضریح هم جلب نشده همچین کج شده بايد بيشتر كار كني
ببخشيد پررويي كردم

ايليا

Erfan

Active Member
خوب، به یه حدی رسیدی که سخت میشه ازت ایراد گرفت. یادمه اوایل میتونستم از نقطه نقطه کارت ایراد بگیرم اما الان خیلی سعی کردم توی این دو کارت بگردم ایراد پیدا کنم.
283.gif

تنها ایرادی که میتونم بگیرم اینه که ضریح اما وسط کار نیستو به سمت چپ کار نزدیگتره.
169.gif

تبریک میگم محمدجان. توی این مدت موفقیت چشمگیری داشتی.
109.gif

مخلصیم
مصطفی

سلام حاج مصطفی گل !

یعنی اینقدر پیشترف کردیم و خودمون اصلاً حالیمون نمیشه ؟!!! در مورد عکس حرم هم دیگه دیدم از سه گوش عکس گرفته شده و هر طوری که بخوام بذارمش یه خورده نامیزون میشه ... بالاخره همین شد ....

ما هر چه دارم از خاک پای بزرگان این فروم هست ...

موفق باشید.
عرفان

Erfan

Active Member
سلام
یه بنده خدایی راست میگفت که شماها یا اصلا پیداتون نیست سالی یه دفه سر میزنید ...
یا مثل الان که دارید این فاروم رو طرح بارون میکنید ... ایول به ولت
طرحت خوبه یعنی اجراش خوبه منتهی من نپسندیدم البته نظر شخصیمه...
اساتید باید بنظرن
راستیتش ترکیب رنگش مثل گوله آتش میمونه که بد تداعی میشه...
باز میگم نظر شخصیه شاید اینطور نباشه
بعد اینکه اون انعکاس ضریح هم جلب نشده همچین کج شده بايد بيشتر كار كني
ببخشيد پررويي كردم

ايليا

سلام دوست عزیز ... میشه اسم اون دوست عزیزتون رو بگید ما بیشتر باهاش آشنا بشیم ... آخه خیلی علاقمند شدم ببینم کی هست که داره ذاغ سیاه ما رو چوب میزنه که کی میایم و میریم .. !!! (شوخی کردم)

در مورد طرح ممنون و مرسی ...

در مورد نظر شما هم بایستی این رو بگم که من هیچ موقع توقع ندارم که هر چیزی طراحی میکنم و میذارم اینجا منتظر نظرهای به به و چه چه شما باشم ... بالاخره نظرهایی هم هست که آدم رو وادار میکنه کارهای بعدیش رو بهتر کنه ...

ما مخلص شما هم هستیم ... سعی کردم نه به ولادت و شهادت نزدیک نباشه طرح من .. واسه دل خودم زدم ...

موفق باشید.
عرفان

Ali 59

Well-Known Member
سلام حاجی... لینکا مشکل دار شده ظاهرا ..ولی از روی تامبنیل معلومه کار خفنی شده :دی دوباره چک کن که به فیض اتم و اکمل برسیم

آخرین ویرایش:

Ali 59

Well-Known Member
میبینم که با هر ولادت کار جدید میدی بیرون حاجی.. ایول بچه به این فعالی ندیده بودم :wink:

همونطور که خدمتت عارض شدم خیلی خوب شدن
استایلی که به قمر بنی هاشم دادی در نوع خودش جالب شده

فقط دو نکته کوچیک در مورد ضریح :
یکی همونی که India Boy عزیز گفت در مورد رفلکت ضریح... سمت چپ رفلکت باید بیاد بالا

و دیگه اینکه اگه نمای ضریح close تر بشه یعنی ضریح رو بزرگتر کنی (شاید حتی نیاز نباشه همه ضریح تو قاب باشه) فک کنم متفاوت بشه

اجرت با ضامن آهو

Erfan

Active Member
میبینم که با هر ولادت کار جدید میدی بیرون حاجی.. ایول بچه به این فعالی ندیده بودم :wink:

همونطور که خدمتت عارض شدم خیلی خوب شدن
استایلی که به قمر بنی هاشم دادی در نوع خودش جالب شده

فقط دو نکته کوچیک در مورد ضریح :
یکی همونی که India Boy عزیز گفت در مورد رفلکت ضریح... سمت چپ رفلکت باید بیاد بالا

و دیگه اینکه اگه نمای ضریح close تر بشه یعنی ضریح رو بزرگتر کنی (شاید حتی نیاز نباشه همه ضریح تو قاب باشه) فک کنم متفاوت بشه

اجرت با ضامن آهو

ممنون و مرسی و از اینا ..

روضه خوندنت همین بود ... فعال خودت هست و ... من اگه فعال بودم هر چه زودتر سایت و وبلاگم رو راه مینداختم ...

همه نقطه نظریات شما رو قبول میکنیم ... یه خورده خارجکی هم حرف زدی که زیاد متوجه نشدم :neutral::D

موفق باشید.
عرفان

leili1

Active Member
از ابی و سبزه خیلی خوشم اومد :D
منم مشکل مانی را داشتم الان درست شد ولی توسایز بزرگ ارور میده :neutral::cool:
موفق باشی :wink::wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا