بی بی کد کار دوم

sallarmelli

Active Member
سلام دوستان
اگه لطف کنید و نظر بدهید ممنون می شم
کار قبلی رو تا جایی که تونستم تصحیح کردم ولی همراهم نیست چون من از کافی نت کارهام آپ می کنم از داخل خونه با این اینترنت ذغالی صفحات سنگین مجید انلاین بالا نمیان چه برسه به آپ کردن.
باز هم از نقد و راهنماییتون ممنون
:rose:

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
اقا به عنوان کار دوم خیلی خیلی عالیـــــــــــــــــــــــــــــــــــه. فقط تلویزین باید مشکی باشه . پتو خیلی خیلی عالیه. زاویه دوبین اگر کج بود بهتر بود که اون پشتی تخت بهتر مشخص باشه . نور پردازیش هم خوبه ولی رندرش می تونه بهتر باشه نویز زیاد داره. ببخشید من خودم تازه کارم ولی این عیب های کارت بود به نظرم. ولی به عنوان کار دوم خیلی قشنگه. من خوشم اومد

hameeda

Member
درود

سلام سالار جان
خودت می دونی که من هم تازه کارم ولی به عنوان کار دوم خوبه شده اما به نظر من فریم پنجره یه جوریه پتو خوبه شده من از رنگ بندی خوشم اومد در ضمن tv اگه سیاه باشه بهتر ولی هنوز تا واقعیت راه داره.
موفق باشی

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
ببخشید یکم دیر شد بابت کار دوم کار خوبی شده و حتما با تلاش بیشتر تو کارهای بعدیت شاهد پیشرفت هستی..
موفق باشی..

sallarmelli

Active Member
نقد فني

ببخشید یکم دیر شد بابت کار دوم کار خوبی شده و حتما با تلاش بیشتر تو کارهای بعدیت شاهد پیشرفت هستی..
موفق باشی..

سلام آقا مجيد
سلام شما از هر نظر كه دوست دارين نظر بدين و نقد كنين :green:
ولي خواهشا اگه ممكنه از نظر فني هم نقد كنين :) باور داشته باشين كه من اومدم اينجا تا شما اساتيد نقد كنين اگه قابل بدونين
والا اگه بخواهيم به نظر كارفرما دلخوش باشيم هيچ پيشرفتي اتفاق ني اقتد.:cry:
باز هم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا