كار با اسكنر سلام دوستان من مي خوام توي c# از اسكنر استفاده كنم كسي مي تونه كمكم كنه
N niloo17 New Member Aug 2, 2009 #1 كار با اسكنر سلام دوستان من مي خوام توي c# از اسكنر استفاده كنم كسي مي تونه كمكم كنه
the_king مدیرکل انجمن Aug 2, 2009 #2 niloo17 گفت: سلام دوستان من مي خوام توي c# از اسكنر استفاده كنم كسي مي تونه كمكم كنه کلیک کنید تا باز شود... احتمالا کد برنامه پیوستی بدردتان خواهد خورد. آنرا از سایت codeproject داونلود کردم : .NET TWAIN image scanner پیوست ها twaingui_src.zip 15.9 کیلوبایت · بازدیدها: 630
niloo17 گفت: سلام دوستان من مي خوام توي c# از اسكنر استفاده كنم كسي مي تونه كمكم كنه کلیک کنید تا باز شود... احتمالا کد برنامه پیوستی بدردتان خواهد خورد. آنرا از سایت codeproject داونلود کردم : .NET TWAIN image scanner
N niloo17 New Member Aug 6, 2009 #3 سلام ممنون از لطفتون من از این کد استفاده کردم ولی مشکل من اینه که می خوام با زدن دکمه اسکن عکس درون همون صفحه باز بشه ممنون می شم اگه کمکم کنید
سلام ممنون از لطفتون من از این کد استفاده کردم ولی مشکل من اینه که می خوام با زدن دکمه اسکن عکس درون همون صفحه باز بشه ممنون می شم اگه کمکم کنید