کارهای معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ghaffardorostan

Active Member
درخواست نظر و پیشنهاد

سلام دوستان
خوشحالم که به جمع شما بزرگواران در این سایت اضافه شدم امیدوارم که در میان شما استادان گرامی بتوانم در زمینه معماری مطالبی یاد بگیرم به طور نمونه یکی از کارهام رو ارائه میکنم امیدوارم با نظرتون مارو هم راهنمایی بفرمایید.

پیوست ها

• 3.jpg
    3.jpg
    363.1 کیلوبایت · بازدیدها: 31

vrb_3d

Active Member
سلام ممنون از اینکه در این تاپیک شرکت کردی.
کارت عالیه مهندس.با vray رندر گرفتی؟
فقط اگه متریال ها اون حالت تکرار درشون نمایان نمی شد واقعا جالب می شد.
خوشحا می شم بیشتر باهم آشنا بشیم.
http://www.3dspro.net

ghaffardorostan

Active Member
سلام ممنون از اینکه در این تاپیک شرکت کردی.
کارت عالیه مهندس.با vray رندر گرفتی؟
فقط اگه متریال ها اون حالت تکرار درشون نمایان نمی شد واقعا جالب می شد.
خوشحا می شم بیشتر باهم آشنا بشیم.
http://www.3dspro.net

سلام دوست عزیز م
خیلی خوشحال شدم از نظرت و ممنونم از راهنمائیت حق با شماست در مورد متریال زیاد به این نکته دقت نکرده بودم حالت تکرار انها خیلی بد شده راستش بیشتر ذهنم معطوف حجم و نورپردازی بود و از این متریال غافل شدم
ضمنا از vray استفاده نکردم بدلیل اینکه با max9 کار کردم و متاسفانه پلاگین vray سازگار با این ورژن رو نداشتم خیلی دلم می خواد با این پلاگین کار کنم دیروز هم خیلی تو سایت دنبالش گشتم ولی فقط vray تحت max6 رو پیدا کردم ا گه شما یا دوستان دیگه دارید ممنون میشم لطف کنید
در آخر باید بگم من از نور skylightاستفاده کردم توصیه میکنم از این نور استفاده کنید به کارتون جلوه خاصی میده
در ضمن من اسمم "درستان " هست خوشحال میشم نامتونو بدوونم استاد. ممنون

ghaffardorostan

Active Member
تشکر دوست عزیز که اسم شریفتو نمیدونم (h.khafan)
خیلی به من کمک کردی من VRAY رو دانلود و نصب کردم و امیدوارم کارامو با اون قشنکتر رندر بگیرم
از لطف بی شائبه و بی منت شما کمال تشکر را دارم

vrb_3d

Active Member
گله!!

سلام دوست عزیز م
خیلی خوشحال شدم از نظرت و ممنونم از راهنمائیت حق با شماست در مورد متریال زیاد به این نکته دقت نکرده بودم حالت تکرار انها خیلی بد شده راستش بیشتر ذهنم معطوف حجم و نورپردازی بود و از این متریال غافل شدم
ضمنا از vray استفاده نکردم بدلیل اینکه با max9 کار کردم و متاسفانه پلاگین vray سازگار با این ورژن رو نداشتم خیلی دلم می خواد با این پلاگین کار کنم دیروز هم خیلی تو سایت دنبالش گشتم ولی فقط vray تحت max6 رو پیدا کردم ا گه شما یا دوستان دیگه دارید ممنون میشم لطف کنید
در آخر باید بگم من از نور skylightاستفاده کردم توصیه میکنم از این نور استفاده کنید به کارتون جلوه خاصی میده
در ضمن من اسمم "درستان " هست خوشحال میشم نامتونو بدوونم استاد. ممنون

من هم با skylightرندر گرفتم و کار رو خیلی زیبا می کنه.کاری که در صفحه اول برای شروع تاپیک گذاشتم حتما دیدی.
با vray به این خوبی در نیومد.
گله! ما این جا هستیم برای بحث و گفتگو تا بتونیم دانشمون رو ارتقا بدیم.این تاپیک رو فکر کنم 1ماه پیش دقیق نمی دونم ایجاد کردم.انتظار نداشتم با نام کس دیگری......

designer_3d

Banned
من هم با skylightرندر گرفتم و کار رو خیلی زیبا می کنه.کاری که در صفحه اول برای شروع تاپیک گذاشتم حتما دیدی.
با vray به این خوبی در نیومد.

با ویری بلد نیستید رندر بگیرین نگید به خوبی skylight نمیشه جای دیگه نگی بت میخندن.

v-ray رو باdefaul یکی میکنی ؟

برو این تاپیک رندرش با ویری هستش کار خودمه : http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=80516

vrb_3d

Active Member
شما درست می گی.من تازه با vrayشروع به کار کردم.می خواستم از یه با تجربه مثل شما کمک بگیرم.
اگه میشه ضعفشه بهم بگو.(اولین کار هستش و ایرادش زیاده)
http://i22.tinypic.com/vxqua

vrb_3d

Active Member
پر از اشکال ولی دوست دارم یه چند تایی رو بهم بگید:-?
mc3p5h.jpg

Sherlock_Holmes

Active Member
این هم لینک بهترین چیزی هست که من تا حالا پیدا کردم ، با این میفهمین v-ray یعنی چی !
http://www.cgarchitect.com/upclose/V...ngs_Part_I.pdf
متاسفانه پارت دومش بصورت فیلم هست ، اگه اینترنت پر سرعت دارین کافیه پارت دومش رو سرچ کنین .
fanous جان لينك دوم رو نداري خودت؟ اوليش كه معركست... وقت كنم ميرم برا ترجمش!!!
اما دوميش رو چطوري سرچ كنيم؟

ghaffardorostan

Active Member
قشنگ شده خصوصا نور پردازیت ولی همونطور که دوستان گفتند چمنها سایه ندارند و کمی تراکم لازم دارند ضمنا نگفتی با چی رندر گرفتی و نورت چیه؟

vrb_3d

Active Member
دوست عزیز ممنون از اینکه نظرت رو گفتی.
با vrayرندر گرفتم.البته مدتی کمی که با vray کار می کنم و هنوز کارم ایراد زیاد داره.
هدفم فقط تست نور پردازی خارجی بود.

خوشحال می شم اگه دوستان کارهای مربوط به ساختمان که انجام دادن قرار بدن.

vrb_3d

Active Member
کارهای جالبیه دوست من
در مورد عکس اول چرا یخچال به این صورت گوشه قرار دادی؟قرار نیست ازش استفاده بشه!

دوست عزیز سایتت رو دیدم.البته چندتا از کارهات قبلا هم دیده بودم.نسبت به کارهای قبل خیلی پیشرفت کردی.
امیدوارم این روند رو ادامه بدی.

amin2001

Active Member
سلام بر همه ی دوستان
کارها ی همتون عالیه
اسم من امین هستش و 17 سالمه
ساله دیگه میرم دانشگاه و میخوام معماری بخونم
البته علاقم Interior هستش
من در ایران زندگی نمیکنم و ساله داگه بعد از گرفتن 20 واحد میتونم بیام ایران ادامه بدم
برا همین میخواستم یک سری اطلاعات بم بدید
مثلآ اینکه بازار کار مهندسین معمار در ایران چطوره ؟

این یک کار interior از من
البته ببخشید برای بعضی ها تکراریه چون قبلآ تو گالری گذاشته بودمش
متعسفانه کارها ی دیگم تو یه مشکل همش DELETE شدن :sad:
حالا به زودی کارها ی جدید انجام میدم و به نمایش میزارم
ممنون از وقتتون

پیوست ها

• Final - S.jpg
    Final - S.jpg
    118.7 کیلوبایت · بازدیدها: 14
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها