کارهایی که هیچوقت فراموش نمیکنم

خوب حالا نوبت این میرسه که یه بازگشت به گذشته بزنیم ... 1 سال و نیم پیش ...
اینا اولین کارای من تو زمینه تصویر سازی هستن که من با اینا پرواز کردم ...
این برای اوناییه که میگن کارامون بده و نمیتونیم ... ببینید چقدر اولش ساده کار میکردم ...
این کار زندگیه منه چون اولین کار منه ... painter &photoshop خیلی باهاش حال کردم چون این باعث ورود من به این دنیا بود ...
rock.jpg

این کار رو اولین کارم همون اولا که با مایا کار میکردم زدم ... maya &photoshop

tradition-concept.jpg

این کارم با پینتر
the-last.jpg

این photoshop

help.jpg

اینم اولین کاری که با painter کار کردم ینی کلش تو painter کار شده ... اسمشم خودکشی هستش ...

suicide72dpi.jpg

اینا کارایی بودن که من باهاشون شروع کردم ... به ترتیب زمانی گذاشتم ...از اول ... همه هم با موس کار شده ...

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اون کارت با مایا رو خیلی خوشم اومد. راستی اون طرحهای اسلیمی texture دیگه؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
میشه خواهش کنم اگر امکانش هست اونا رو اینجا اپ کنی تا بقیه هم استفاده کنن.

ممنون میشم.

کودوما رو میگین ...
texture رو میگین ... اگه آره فقط همینا بود من خودم در به در دنبال این بافت های ایرانی میگردم ... فک کنم آخرش خودم باید برم عکس بگیرم ...

nima_dsnr

کاربر VIP
مرسی احسان.
خیلی قشنگ شده. اون خودکشیت من رو هم کشت.
مایا + فتوشاپ هم خیلی قشنگ شده.
ببینم اون اولی واقعا کار اولت بوده ؟

تبریک میگم به این خلاقیت.

نیما خودم خیلی ناراحت میشم وقتی این کار رو میبینم و بهش فکر میکنم ... خیلی ضد حاله ...
آره اونم اولین کارم تو تصویر سازی بود ... واقعا دوسش دارم چون با این کار به این دنیای بزرگ digital painting وارد شدم .
آرش مرسی ... اون یاروه هم یه جورایی شبیه خودمه فک کنم ...

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
كليه كارهاتون زيبا هستن...
تبريك...
من با اون سبزه بيشتر حال كردم...

تا بعد...!

آخرین ویرایش:

[EHSAN]

Well-Known Member
واي.. واي.. واي.. عجب كاري پسر.. منكه رفتم تو نخ اون عكس مسجده.. ميگم يه جوري مارو به آرزومون برسون توهم با اين عكسات دل مارو آب ميكني همه اش..
راستي آخرين كارم رو ميتوني اندازه كوچيكش رو توي آواتارم ببيني.. (ولي رنگ بندي اصليش اين نيست).
بازم كار بزار و مخصوصا طرح اون مسجد رو..

موفق باشي
يا علي

وای ... وای ... وای ... احسان جون کجا بودی نبودی ... منم تو کف توام ... کدوم مسجد رو میگی ... اونی که تکسچر نقوش ایرانی داره رو میگی ... ایول اون اولین کارم با مایا بود ...بابا خودت گفتی وایسا حقوق بگیرم خبرت میکنم ... منکه مشکلی ندارم تو هم به آرزوت برسی همه جوونا به آرزوشون برسن ... البته آرزوهای شرعیشون
58.gif

این که همون بود که خونتون دیدم ... تغییر پیدا کرده ... من که چیزی احساس نمیکنم ...
58.gif

FashisT

Active Member
[EHSAN];410874 گفت:
واي.. واي.. واي.. عجب كاري پسر.. منكه رفتم تو نخ اون عكس مسجده.. ميگم يه جوري مارو به آرزومون برسون توهم با اين عكسات دل مارو آب ميكني همه اش..
راستي آخرين كارم رو ميتوني اندازه كوچيكش رو توي آواتارم ببيني.. (ولي رنگ بندي اصليش اين نيست).
بازم كار بزار و مخصوصا طرح اون مسجد رو..

موفق باشي
يا علي
احسان اینجا چه میکنی؟!!
eek7.gif

//

ایول..میگم برا اون اوایل که از نقاشی داشتی دیجیتالیشو تجربه میکردی برات سخت نبود؟ اولاش ادم حس میکنه اصلا نمیتونه حرفشو بزنه!! پن لایتت چیه؟
121fs725372.gif

فعلا

آره خوب اولش سخت بود ولی واسم هیچی مهم نبود ... روز و شب کار میکردم ... مثل دیوونه ها ...
فقط واسم همین مهم بود ...
راستی با احسان چی کار داری ...:d مگه چی کار کرده ...

[EHSAN]

Well-Known Member
سلام به شهرام خان گل
والا چي بگم اين بچه شيطونا مارو كشوندن اينجا و الا ما سرمون به كارمون گرم بود. :D
راستي ديگه نمونه كاري ازت نمي بينيم ميگيم استاد شدي مارو فراموش كرديا.!!
..
..
اما خدمت احسان خان خودمون بگم كه اتفاقا خيلي فرق كرده و خيلي خفن تر شده الان چون رنگ بنديش تيره هست چيزيش پيدا نيست و گرنه خيلي استاد شده.. بزار شايد آواتارو عوض كردم بتوني يه نگاهي بهش بندازي.!
راستي گفتي حقوق نگو كه دلم خونه پسر.... :cry:

ارادتمند همه تون
احسان كوچيكه

khak313

Member
سلام
آقا احسان دمت گرم
همه ي حرف هات رو دارم
در ضمن منظورم همون كارهايي هست كه ميذارين واسه همه(ديدن)

ای بابا احسان تو که ما رو کشتی ...
khak313 منظورت منم ...
39.gif
؟؟؟ یا اینیکی احسان ... کدوم حرفامو داری ...
210.gif

حاج رضایی بابا خیلی لطف داریا ... دستت درد نکنه ...

FashisT

Active Member
[EHSAN];411319 گفت:
سلام به شهرام خان گل
والا چي بگم اين بچه شيطونا مارو كشوندن اينجا و الا ما سرمون به كارمون گرم بود. :D
راستي ديگه نمونه كاري ازت نمي بينيم ميگيم استاد شدي مارو فراموش كرديا.!!
..
..
اما خدمت احسان خان خودمون بگم كه اتفاقا خيلي فرق كرده و خيلي خفن تر شده الان چون رنگ بنديش تيره هست چيزيش پيدا نيست و گرنه خيلي استاد شده.. بزار شايد آواتارو عوض كردم بتوني يه نگاهي بهش بندازي.!
راستي گفتي حقوق نگو كه دلم خونه پسر.... :cry:

ارادتمند همه تون
احسان كوچيكه
تا باشه از این خفت کردنا!! خوشحالم باز میبینمت!! منم فعلا کمتر وقت میکنم سر به طراحی بزنم!! ..
فعلا

جدیدترین ارسال ها

بالا