کارت گرافیکNvidia GTX 470

حسین کاشانی

Active Member
سلام
دوستان من یک کارت گرافیک nvidia gtx 470 برند zotac دارم
که فوق العاده داغ می کنه
هنگام بازی تا 90 درجه هم می رسه
کسی برند دیگه ای از این مدل رو نداره مثلا asus یا giga
تا بدونم که اون برند هم اینجوری داغ می کنه یا نه

Mj

Well-Known Member
سلام دوسته عزیز کارت گرافیکه شما تقریبا full option ترین و بهترین کارت گرافیکه بازاره و قدرت پردازشه Gpu اون تا 600X میرسه خوب این طبیعیه که این جوری داغ کنه البته خنک کننده ی Cooler master M1156 برای کارت گرافیک هایی طراحی شده که Memory اون ها بالا تر از 1256Mb و Bus اون ها بالا تر از 1233 این خنک کننده به صورت عجیبی داخل کیس روی محیط اطرافش تاثیر میزاره که برای کارت گرافیک شما طراحی شده
اگه فکر میکنی مشکل از جای دیگست داخل سایت Nvidia یک نرم افزار برای دانلود هست که کارت گرافیک شما رو به اصطلاح Clean damage میکنه و مشکلاتش رو تشخیص میده ولی در کل فکر کنم این دما طبیعیه
موفق باشی

حسین کاشانی

Active Member
دوستان عزیز ار راهنمائیاتون واقعا ممنون
-----------------------------------------------------------------------------
فقط چند مطلب دیگه:

با این که من این کارت رو برای گیم نگرفتم و برای سیستم مونتاژه ، ولی تو گیم هایی مثل FIFIA 2010 و یا call of duty
بعد از گذشت حدود نیم ساعت به صورت رندوم نه همیشه ، کم میاره و هنگ می کنه که احتمالا به خاطره گرمای زیاد اون باید باشه
چون این کارت بعیده که توی این چنین گیم هایی کم بیاره
شایدم برند zotac نتونسته این کارت خوب از آب در بیاره
البته اینا همش حدس و گمانه
==============================================
کیس من thermal take هستش و اندازش هم اندازه ی کیس های سروری هستش

12345

این کیس چندین فن داره که به صورت اصولی بنا نهاده شدند
یعنی گرمای بالای کیس رو به بیرون هدایت می کنه(آخه هوای گرم به دلیل سبک بودن به سمت بالای کیس میره)
و فن های پایینی کیس هم وظیفه هدایت هوا به سمت داخل کیس رو دارند

ولی با این وجود می خوام همین رویه رو با فن های قویتری که مخصوص سرور هستند و با برق 220 ولت کار می کنند انجام بدم

============================================
راستی میشه یه کم بیشتر راجع به Cooler master M1156 توضیح بدید

Mj

Well-Known Member
سلام
خنک کننده ی Cooler master M1156 برای خنک نگه داشتن کارت گرافیک هایی ساخته شده که توان پردازشیه فوق العاده بالایی رو دارند و به همین علت دمای بالایی رو تولید میکنن
این خنک کننده به صورت Plus روی کارت گرافیک نصب میشه و با دو یا در بعضی از مدل ها 4 پایه اش روی مادر بورد قرار میگیره
البته من این مدل رو گیر نیاوردم و احتمالا تو بازار ایران نیست ولی مدل Viva pro رو که از اون هم قوی تره برات گزاشتم این فن تو بازار ولیعصر گیر میاد ولی به سختی

ابتدا باید گارد انتهایی کارت رو در بیاری و بعد از اون کاپ روی کارت گرافیک رو از ضامن جدا کنی بعد هم فن رو از پیچ در بیاری
بعد هم با پیچ و ضامن فن جدید رو وصل کنی
attachment.php

می دونم راهکارم سختو پیچیده به نظر میاد فقط خواستم کمکت کنم :rose:

پیوست ها

• PicLogo.jpg
    PicLogo.jpg
    49.7 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • GeForce-GTX-470.jpg
    GeForce-GTX-470.jpg
    50.5 کیلوبایت · بازدیدها: 18
آخرین ویرایش:

AMD>INTEL

Member
دو تا فن 12 به كمك فن گرافيكت بياد مشكلي نيست . البته اين فن كولر مستر هم انتخاب خوبيه ولي اگر پيدا نكردي . البته به دريا كامپيوتر بايد زنگ بزني نماينده رسمي محصولات كولر مستر تو ايرانه

حسین کاشانی

Active Member
سه تا فن 12 سروری که با برق 220 ولت کار می کنه تو کیس کار گذاشتم

یکی بالای کیس که هوا را به بیرون بره

یکی زیر کارت گرافیک که خنکش کنه

یکی روبروی فن کارت گرافیک که اونم خنکش کنه

ولی با این کار فقط چند درجه دمای کارت گرافیک اومد پایین

فکر کنم باید برم سراغ Cooler master M1156

جدیدترین ارسال ها

بالا